- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubro
senior tag
Így van, nem tölti folyamatosan, hanem hagyja leesni egy kicsit, és csak utána tölt rá. Anno az IBM Thinkpad-ek is hasonlóan csinálták - illetve csinálják a mai napig - igaz ott ha a töltőt rácsatlakoztattad, akkor hálózati áramot evett, nem az akksit.
Memóriakártya ügyében én beletolnám a gyárit, majd vissza a 16 gigásat.
Szerk: látom, próbáltad. A szervíz előtt még egy hard reset esetleg? Lehet, valami letöltött cucc összeveszik vele.
-
Gubro
senior tag
Látod itt a bibi. Te sem ismersz, ennek ellenére idejössz és kinyilatkoztatsz, mindenki más pedig elmebeteg, főleg az, aki másként használja a telefonját, mint Te.
Ezek után rámutatunk, hogy ez nem helyes, erre nekiállsz újabb kinyilatkoztatásokat tenni.
Mindezt úgy, hogy el sem olvasod rendesen a válaszokat, többek között az enyémet sem, de személyeskedni azt tudsz. Persze, hiszen névtelenség mögé bújva könnyű.
Megtehetném, hogy egyszer és mindenkorra kiraklak innen úgy, hogy a lábad nem éri a földet, ráadásul a fórumszabályzat alapján simán megtehetném. Nem teszem, mert abban is csak azt látnád, hogy mindenki ellened van, a HG meg visszaél a hatalmával (nyilván így egyszerűbb, a hibás mindig rajtad kívül van).
Gondolkozz el azon, hogy ki a helikopter. A fórumozók jelentős része Veled ellentétben hardcore user, ne akard már kiröhögtetni magad. -
Gubro
senior tag
-
Gubro
senior tag
válasz
19_OsY_81 #4427 üzenetére
Ez nem igaz, az Android Market hozzáférés nem telefon, hanem helyfüggő, így ha Magyarországra adod el, az ottani kártyákkal nem fog menni a fizetős része a Marketnek. Teljesen minegy, hol vetted. A Magyarországon vett telefonokon is megy buhera nélkül a Market Angliában.
-
Gubro
senior tag
válasz
Dinamiq #3587 üzenetére
A szolgáltatói variánsok általában a függetlennél később, vagy akár sosem elérhetőek (van olyan, hogy a szolgáltató úgy dönt, túl kevés az újdonság az újbóli teszteléshez), ez függ a szolgáltatótól. Jellemzően azért, mert a független verziót a gyártónak fel kell turbózni a szolgáltatóspecifikus plusz tartalmakkal, majd az adott szolgáltatónak el is kell fogadnia a szofvert.
-
Gubro
senior tag
Az az elvi akkumulátorélettartam-növekedést (huhh, micsoda szó) mutatja. Attól függ, hogy hogyan állítod be, ez lehet job, vagy rosszabb. Az alapbeállítás nagyjából kétszerest mutat, azaz az nélküle elvileg feleannyit megy egy töltéssel. A JuiceDefender pedig akár percre megmondja, hogy meddig tart még az akksid - persze kell neki pár nap, mire reálisan tud jósolni, de az aktuálisan elért százalékon látod, mennyire hihetsz neki.
-
Gubro
senior tag
válasz
Dinamiq #2362 üzenetére
Az xda-n volt egy topic, ott írta valaki, hogy felhívta a telefonos ügyfélszolgálatot, és ott azt kérdezte, hogy mi a helyzet az alkalmazások kártyára telepítésével.
Erre azt mondták, hogy most nem megy, de júni 23-án várható egy frissítés, amivel már menni fog.
Ez persze nem hivatalos bejelentés, meg ugye messziről jött ember azt mond, amit akar, de tartok tőle, hogy az androidhungary simán úgy fordította ezt le, mint bejelentést...Innentől mindenki eldöntheti, hogy mit gondoljon erről. Persze ne legyen igazam, és jöjjön az a frissítés.
-
Gubro
senior tag
Köszönöm a tanácsot, hidd el, olvastam.
BTW érdekes módon a Legendre sikerült átportolni, meg a Desire-re is, a Herora meg nem.
Elhiszem, hogy most kisebb lépés, de ennek inkább olyan íze van, hogy a HTC nem supportálja megfelelően a már piacon lévő készülékeket.Az, meg hogy Te nem olvasod el rendesen, amit írtam, félreérted és még rajtam kéred számon, hogy hogyan is gondolom, hogy a Desire megkaphatja majd a 2.2-t az kicsit furcsa számomra.
-
Gubro
senior tag
Hát azért én kételkedem, hogy ebben lesz ennyi juice...
Szerk: rágugliztam, a jó hír, hogy valószínűleg van ekkora ereje, a rossz viszont, hogy nagyobb, mint a gyári. Ebben az a gáz, hogy az N1 hátlapja csak részben jön le, míg a Desire-é teljesen, szóval nem kompatibilis, nem fogod tudni feltenni a hátlapot.
Így néz ki, amit vettél? Ha igen, akkor én a helyedben megpróbálnám nem megvenni. -
Gubro
senior tag
Na ebbe inkább nem mennék bele. Az ékezetekről: kezeli, tudsz írni, fogadni. Egyetlen ponton nem kezeli jól, az a névjegyekben keresés.
Példa: Gáspár Győzőt nem tudod keresni, mert az ékezetekre nem keres, de ha beütöd a G S P R vagy a G GY, vagy akár a P és Z betűket, akkor simán megtalálja. A néveben bárhol előforduló nem éekezetes karakterekben simán keres. -
Gubro
senior tag
válasz
ZoliM@ster #413 üzenetére
Ez szerinted nem okokskodás?
-
Gubro
senior tag
válasz
littlelion21 #56 üzenetére
Javítva, köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PS Plus előfizetések
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest