Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
A hívás időt mivel tudom előcsalogatni hogy ha befejeztem akkor jelezze mennyit beszéltem ?
-
gofry
senior tag
Srácok , úgy döntöttem leteszem a voksom a Desire mellett! szerintem legkésőbb jövőhéten megveszem
Kérhetek a teamtől még egy kis segítséget? Neveztünk egy contestre és szerencsére a coke club ügyes ITsainak nem sikerült 1 hét alatt feltenni a szavazásra szánt anyagot, ha van fbook accotok és nem teher nyomnátok egy vote-ot :$?
[link]
Remélem nem zárnak ki ezért a fórumból. Mindenkitől elnézést akinek az érdekét sértettem. -
feketepeti
aktív tag
-
mumk
tag
válasz
Sanyee30 #1189 üzenetére
Én is küzdöttem vele, de most ezzel küld/fogad:
apn name : T-Mobile MMS GPRS
apn : internet
proxy : not set
port : not set
username : not set
password : not set
server : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mmsc : http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
mms proxy : 212.051.126.010
mms port : 8080
mms protocol : wap 2.0
mcc : 216
mnc : 30
auth. : none
apn type :not set -
Sanyee30
csendes tag
Valakinek nincs T-Mobilos mms beállítása desire-hez? Amit már próbált és működik is?
Köszi! -
sippet
senior tag
válasz
feketepeti #1185 üzenetére
miért nem tudsz rejtett hálózatra csatlakozni? mi a gond? van egy olyan opció a settings/wifi settingsben, hogy add wifi network, ott beírod amit kell, és már meg is van. vagy ennek ellenére nem akarja?
-
feketepeti
aktív tag
En egyelore szopok vele rendesen.
Mar azzal kiboritott, hogy nem tudok rejtett wifi halora csatlakozni. Ugyanaz tokeletesen megy, ha lathatova teszem.
Keptelen IMAP SSL csatlakozasra, egyszeruen eldobja a kapcsolatot, el sem jut az authentikacioig.Mar megint csak a csicsa megy...
-
törölt tag
ha ellopod a telefonomat kártyától, akkor pont nem az a 2-3 ezer forint fog izgatni, amit el tudsz róla telefonálni, hanem az a 80-90 ezer forint, amit a telefon maga ér. ha esetleg előfizetős lenne az ember, akkor meg egy hívás az ügyfélszolgálatra, és már le is van tiltva...
-
"A PIN szerintem a hálózatra való feljelentkezéshez szükséges, és én ezért is használom."
Ezzel a véleménnyel nem lőttél messze az igazságtól.
A hálózati működéshez szükséges összes adat a SIM-kártyán van, ezen adatok olvasásához pedig CHV1 jogosultság szükséges - ezt szerzi meg a telefon a PIN1 kód ismeretében. Illetve ha le van tiltva a PIN1 ellenőrzés, akkor alapból ezzel a joggal indul.
sheratan (1172): A PIN kód nem a felhasználót védi.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz
Integra #1174 üzenetére
ez a kikapcsolt állapotban nem létező ébresztő nem mai probléma, az okostelefonos oprendszerek közül ha jól tudom, akkor egyedül a symbian tudja, rajta kívül se wm, se osx, se android. a nevéből következőkön kívül az airplane mód pont erre jó, hogy éjszakára ne kelljen lelőni a telefont.
szerk: sheratan megelőzött.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Integra #1174 üzenetére
hát, most hogy így beírtam fórumba, az istannek semtalálom meg a beállítást megint... lehet, hogy tényleg kivették, csak azért jelent meg, mert még régebben tettem fel oda embereket (pont a múltkor szedtem le), és már nincs ilyen opció...
a normális csoportkezelést amúgy én is hiányolom fb-ról, ezen még lenne mit dolgozniuk.ha kikapcsolod, akkor persze, hoyg nem ébreszt. ezt kb egyik okostelefon sem tudja (wimo, android, linuxok, stb), kivéve a symbiant, mert ott valahogy tök másképpen oldották meg az egészet. de androidon (ahogy sok másik platformon is) az ébresztőóra egy process a sok közül, így ha akármilyen módon kilövöd, akkor nem ébreszt.
-
Gergi
senior tag
Beléptem én is a klubba!
(Legendről váltottam, ami most már eladó lett)
Mondjuk sok különbség nincs szoftveren közöttük, de a nagyobb kijelző mindenképp jól jön, sokkal kényelmesebb így kezelni a telót és gépelni is. -
Integra
titán
válasz
#16820480 #1172 üzenetére
igen, gondolkodom ebben is, hogy kipróbálom. én minden esetre megoldanám a htc helyében, hogy ha airplane módot használom, akkor megjegyezze a pin kódom és automatikusan visszakapcsolja.
na ezt mondd meg hol van kérlek, este megnézem, kíváncsi vagyok rá.
ahogy annak is örülnék ha az adott baráti csoportokat tudnám így beállítani.
mondjuk a haverok folderben levők csak a nevem meg emailem látják.
a barátok meg mindent, etc..
ez nagyon érdekelne.egyébként ha jól vettem észre, ha kikapcsolod éjjelre a telefont, az ébresztő nem működik, ez fasza......
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
Integra #1170 üzenetére
de pont ezt mondom, hogy attól a telefonon levő adataid nem lesznek sokkal nagyobb biztonságban, hogy van sim kódod. mert ha kiszedem a kártyát és beteszek egy másikat, akkor mindent ugyanúgy el tudok olvasni, mintha te használnád a telefont. akkor már ésszerűbb telefonkódot vagy képernyőzár kódot beállíŧani szerintem.
amúgy én sem csípem nagyon az új facebook-ot. jó nehézkessé tették bizonyos dolgok elérését, mitn péládul a barátok listájának előhozása nem olyan triviális már egyáltalán. de péládul pont tegnap akadtam bele, hogy amik rége voltak ilyen "more" és "less" beállítások (hogy kibő/miből akarsz többet vagy kevesebbet látni), azok megvannak még a beállítások mélyén, csak a főoldalról nem lehet ilyenre kattintani. meg persze az is gáz, hogy nem lehet típus szerint szortírozni, hogy mik jelenjenek meg...
dehát ez van. sosem úgy fejlesztették, hogy mit akar a nép, hanem mennek a saját fejük után. -
Mappa
addikt
#1144 erre valaki
-
Integra
titán
válasz
#16820480 #1168 üzenetére
mivel olyan helyen dolgozom, ahol a biztonság az első, ezért ebből nem adok lejjebb, ezt belém nevelték, így dolgozom és ez kihat mindenre a privát életemben is.
pont est tesztelgetem, hogy mit és hogy lehet beállítani fb-ben vagy a kliensen.
egy biztos, az fb jelenlegi verziója egy ultrafostotálmegabrutálszar.. sosem működik jól. ennek megfelelően már alapból nem mutatja, vagy késve mutatja a post-okat és ugyanígy rosszul vagy semennyire tölti le a kliensre. döbbenetesen szar lett ez a verzió.
a flaggeléseket, csoportbeállításokat biztosan nem követi jelenleg a kliens, nem tudod kiválasztani. azt fb-ben sem tudod megoldani hogy egy személynek csak a linkjeit tiltod le, vagy video linkjeit etc.. vagy az egész személyt korlátozod (hide) vagy semmit sem.
sok mindent kéne még megoldani a testreszabásban. viszont ami pozitív, hogy mindent el lehet tűntetni, gyakorlatilag minden kimenő infódat letilthatod, mert a beállításokban ott van a lehetőség. -
törölt tag
válasz
Integra #1158 üzenetére
ezt a sim kódot nem értem mi értelme van használni. tulajdonképpen elenyésző adatot tárol manapság az ember a sim kártyán. az egész telefonkönyv, üzenetek, meg minden lényeges adat magán a telefonon van, és ezeket simán el lehet érni úgy, ha beteszel egy másik kártyát. ha valaki elveszti a telefonját, akkor általában a "megtaláló" az nem az adatok iránt fog érdeklődni. legfeljebb gyorsan telefonál párat a kártyárül, ha van rajta pénz, de ezt egy letiltással el lehet intézni. inkább maga a telefon az érték, de azt nem védi egyáltalán a kártya kódja...
facebook-on van olyan beállítás, hogy kiből mutasson kevesebbet és kiből többet. nem kell azért valakit teljesen letiltani. bár nem tudom, hogy ezek a beállítások a mobil kliensben is átjönnek-e.
abban meg teljesen egyet kell értsek, hogy a twitter egy hót felesleges dolog a fb mellé. ezeknek a mobilos klienseknek és a mobilnetnek köszönhetően még azt sem lehet mondani, hogy van létjogosultsága a twitteres karakterlimitnek már... -
erdoke
titán
Ez egy eltérő logika, és nem foglalnék állást, hogy bármelyik jobb, mint a másik. A PIN szerintem a hálózatra való feljelentkezéshez szükséges, és én ezért is használom. Ennek megfelelően kérje mindig a készülék, ha manuálisan lejelentkezek a hálózatról (azaz nem elveszti térerő problémák miatt). Nem is szoktam lekapcsolni a telefon részt, csak amikor muszáj (azaz repülőn, vagy olyan laborban, ahol ezt megkövetelik).
Próbáltam online (PC-ről) böngészni az Android Marketet. Tényleg nem lehet a teljes kínálatot megnézni, kiválasztani az 50e-ből, amit szeretnék, aztán PDA-n csak lehúzni?
[ Szerkesztve ]
-
Feltéve persze, hogy nem jegyezte meg a telefon valahol a PIN1-et, ahogy a Nokiák szokták. Bár igazából nem tudom, az is lehet, hogy nem jegyzik meg, mindössze nem kapcsolják ki a SIM-kártyát - ez ugyanis független a rádiók leállításától.
Én részemről nem bánom, hogy be kell írni újra.
-
ThorsHUN
őstag
Hat... egy biztonsagi szolgaltatas inkabb kerje tobbszor a jelszot, minthogy ne kerje amikor szukseg van ra
Mas:
Akkor kezdett el baszakodni a widget hozzaados dolog amikor levettem a HTC naptarat az egyik kepernyorol. Most is akkor csinalta. Szal gyanitom ez lehet a ludas, de kiprobalom megegyszer. -
joey04
titán
de azt nem csak akkor szokták használni, ha repülsz. én minden este átrakom. a pin kódot az én igényeim szerint csak akkor kérje egy készülék, ha teljes kikapcsolás után akarok visszajelentkezni. ha jól tudom több gép akkor sem kéri, ha csak simán újraindítod a telefont. mert tudja, hogy most nem kikapcsoltad aztán később vissza, és ezért kérnie kell a kódot, hanem nálad van a telefon, már megadtad a kódot, csak valamiért újra kell indítanod a készüléked.
-
-
erdoke
titán
-
Integra
titán
semmit sem nyöszörög, nem értem honnan jönnek ezek a feltételezések.
legend:
-gyönyörű
-mart alu váz, cserébe csúszik mint a fene
dézi:
-nagyobb, sokkal jobb nekem használni, a legend kijelzője (nekem) egyszerűen kicsi
-hiába van a legend agyon optimalizálva, mégis érezhetően gyorsabb
-teflonos, tapadós, újjlenyomatot szinte semmit sem gyűjtő borításegyébként nem értem teljesen, azért mert most kijött egy aluvázas htc, hirtelen elfelejtettek volna profi, nem aluvázas vázakat készíteni?
-
Integra
titán
talán ezt megfogják oldani egy újabb frissítéssel. jó lenne, mert amúgy nagyon frankó az fb kliens.
amit még biztos változtatnék rajta az egy egyéni nézet beállítás lenne. üzenetek, linkek/videok, képek. nem mindig érdekel, hogy épp melyik bohóc tolja tele fb-t állandóan zenei klippel, tiltani nem akarom, de látni sem. sajnos van egy jó pár ilyen feltűnési viszketegségben szenvedő ember. szerintem mindenkinek vannak ilyen kontaktjaitwitter annyira nem érdekel, csak játszom vele, meg igazából azon gondolkodom, hogy minek, ha úgyis van fb-nek is saját "twitter kliense", végülis mikor megosztasz egy gondolatot, ugyanaz, csak nincsen korlátozás karakterszámra.. ráadásul a twittert ugye megtudod osztani fb-vel, ha fb-ben felraktad az appot hozzá. kvázi a twitter tök fölösleges.. ok, coco hatalmas melleit mindig követni kell, de ettől függetlenül tényleg értelmét veszti az fb-vel szemben.
a news feed-del is az a bajom, hogy ordenáré mennyiséget tudnak nyomatni. tedd be pl origo-t vagy index-et twitterbe, semmi mást nem fogsz látni
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
nem értem miért kéne mobilnet hozzá.
nem kötelező. wifin leránt mindent. nem az a lényeg, hogy milyen internet elérésed van, hanem az, hogy legyen és hogy a google accountod működjön markethoz.én csak wifit használok, tökéletes.
kiraktam widgetekből a gyors connect kapcsolókat (wifi, kékfog, gps, airplane, mobilnet), nagyon okos, hasznos cuccok. az airplane-nél az zavar, hogy mindig bekell ütni ilyenkor újra a sim kódot. pedig feltételezném a htc-ről, hogy amikor ezt használom, akkor repülőn utazom és nálam van a telefon, találja meg automatikusan újra a hálózatot. ha kikapcsolom, akkor kérje csak a sim-et. -
Joeal
csendes tag
Köszi a választ.
Valakinek volt gondja itt a fórumon a védett wifi kapcsolattal. Ez a gond megoldódott vagy még él? Találkozott ezzel valaki más is? -
ThorsHUN
őstag
Ma reggelt ketszer csinalt erdekes dolgot a telo :S
1, mondom neki hozzaadas - widget ... nem jelenik meg a lista. gorgetem lefele megjelenik a lista, aztan meg a gorgetes is meghulyult. Restatrt.
2, jovok befele menet kozben egy ujjal irok msn-ben asszonykamnak erre a meebo kliensben a szovegbeviteli mezorol elugrik a smile-kra es a send-re a kurzor folyamatosan.
Kilepek, elkezd balra lapozni az ablakok kozott...Eddig nem csinalt ilyet nemtom mi lehet a gond.
-
ThorsHUN
őstag
Bah! Akkor az szlopalja az akksit? En meg lesek, h 40 perc alatt esik 10%-ot a toltottsegi szint. Nimbuzz kikapcs, meebo bekapcs
Hm igyanugy fogy, akkpr nem a nimbuzz volt a hibas
Mas:
Rasutott az iment a nap a kijelzore es megcsillantak rajta az erzekeloksorokban csillogtak... fura volt
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
Használja már valakik a Roboform progit a telefonján? Én feltettem, de nem értem, hogyan kell használni. Tud valaki segíteni? Kösz.
-
tybsen
addikt
Szia,
nekem a ház és hátlap nem recseg, szépen össze van rakva az egész. Sajnos a legend-et nem láttam még előben, bár a desire-t sem, mielőtt megvettem volna.
Én is a legend ill. desire között gondolkodtam és az billentette a desire felé a mérleget, hogy elvileg gyorsabb és nagyobb a kijelző. 3,5-ről váltottam, tehát ez a 3,7 pozitívabb, mintha 3,2-re váltottam volna - bár hozzá kell tenni, hogy nem hiszem, hogy számottevő a különbség. A legend is bőven elég. Azért vettem végül desire-t, mert az a kis plusz pénz gondolom megéri, hogy gyorsabb legyen ill. aggódtam a legend wifi problémája miatt. Nem mintha sokat wifiznék, de ha éppen akarok valahol, akkor jó tudni, hogy nem korlátozhatja be az aluház a vételt és bárhol működik. Nekem a legend-en nem tetszik az a két fekete gumibetét a hátlapon, lehet, hogy élőben nagyon ott van. A desire színe pedig szerintem nagyon szép, barnás-lilás akármilyen, elég egyedi (bár az egyik barátom szerint csúnya és gáz), tehát ez ízlés kérdése.
(Egyébként már megkaptam azt is - iphone után - laikusoktól, hogy "mi ez a htc? valami kínai sz*r" meg hogy "egy az egyben lenyúlták az iphone-t, nem nagy kunszt évekkel azután kihozni egy ilyet, hogy az apple már megcsinálta". Bár én ezzel nem értek egyet, mert mindenki lop a másiktól (lásd nokia fb-t integrál a telefonkönyvbe, de lehetne sorolni nagyon sok példát). Ez nem is lopás igazán, inkább a fejlődés. Azt gondolom, hogy a hozzá nem értők azért húzzák le a htc-t, mert nem ismerik és nem követik a mobilos fejlődést. De ezekkel nem kell foglalkozni, csak leírtam, hogy vannak ilyen vélemények is. Ettől függetlenül én nagyon elégedett vagyok vele.)
-
tybsen
addikt
válasz
verser233 #1106 üzenetére
Bocs, tegnap elfelejtettem reagálni erre, de kipróbáltam a telefonszámos dolgot. Beírtam 3 különböző formátumban (0036, +36 és 06) telefonszámokat, de nem kezeli link-ként :-( Viszont ki lehet másolni szerintem, bár ezt nem próbáltam, de bármit ki lehet másolni bárhonnan.
-
tybsen
addikt
Szia,
na nekem ugyanez van, gsm only, bt wifi gps off, fényerő ugyan be van kapcsolva, nem live háttérkép, de egy sima zöldes. Gondolom lehetne még javítani, a sokat említett időjárás widget teljes képernyős animációját is le lehet szedni meg ilyenek. De inkább rádugom töltőre :-)
Alul viszont érezhetően melegszik néha, bár nem extrém, de azért ezzel mégiscsak lehetett volna csinálni valamit, remélem, hogy hosszabb távon ennek nem lesz semmilyen kihatása :-)
-
tybsen
addikt
válasz
Integra #1103 üzenetére
Most éppen már nálam sincs rajta a friends csak az android-os facebook, az előre telepített htc-s facebook-ot én is lecseréltem erre, mert itt vannak üzenetek is. Viszont nálam is ugyanaz a helyzet, hogy a fb-ba bele kell klikkelni, hogy az aktuálisat mutassa, különben mindig csak 1 személy látszik, ami nem a legfrissebb. Ezen lehetne még javítani. A friends előnye, hogy ott folyamatosan aktualizál, ezért szeretem. Twitter-t nem nagyon használtam eddig, úgyhogy most ismerkedem vele és újra kell paraméterezni, hogy kiket akarok követni.
-
gofry
senior tag
Sziasztok! Nagyjából most értem a topic végére, hosszú műszak volt
Nagyon variálok, hogy legend vagy desire. Jelenleg n78 van.
A legend szép, alumínium, és nagyon egyben van
A desire szintén szép, bitang erős, viszont az akksi időt ahogy nézem gyengébb mint a legend és a fórumból is ez jött le.
A burkolat mennyire minőségi, van esély arra, hogy kicsit nyüszög mozog a hátlap? -tudom ez htc nem a szirsz@r nokiam-
Pár érvvel segítenétek, hogy miért legend vagy miért desire. Nagyon megköszönném, tényleg nem kis dilemma, és már három napja ezen agyalok. -
YoungOld
tag
Kötelező? Nem az. Nekem sincs mobilnetem, nem is tervezem egyelőre. Wifi-n csatlakozok netre, ha van a közelemben. Ugyanúgy használható wifis nettel is, mint mobilnettel. Csak előnye a mobilnetnek, hogy az mindig nálad van, így bárhol up-to-date tudsz lenni. Szerintem ez a telefon igazán akkor használható ki teljesen, ha mobilnetet használsz, lehetőleg nem figyelve a limitet. De nem hiszem, hogy komoly hátrányt szenvedne az, akinek nincs mobilnete.
-
Joeal
csendes tag
Sajnos meghalt az Artemisom. A Desire-re váltanék de ez a kötelező mobilnetes programletöltés egy kicsit bosszant. Fizetek a vezetékes netért, most fizessek ezért is ?
Vagy wifin keresztül le lehet húzni a progikat ?T-mobile Dominós vagyok jelenleg. Milyen csomagra váltsak hogy használni tudjam ezt a telót ?
-
Mappa
addikt
A HTC hányas szabványba sorolja a kijelzőt class I, class II, vagy class III ?
-
Integra
titán
nimbuzz? majd figyelek erre.
bár vicces, mert kilőttem mindent és mégis tovább pörgött a cpu.
engem igazából az sem zavarna, ha a skype végre egy hivatalos profi cuccot írna androidra.
ahogy ha az ms írnia egy live messengert rá..
már cska azért is, mert ha mindent összeadok, van vagy mindig 120 online ismerős. sok. inkább szortírozva nézném, vagy egyáltalán nem.
ahogy sheratan is mondta, a 3rd party gyártok mindig levannak egy lépéssel maradva. -
törölt tag
válasz
Integra #1139 üzenetére
nekem mindig az volt a bajom vele, hogy túl csicsás, és nem lehet eléggé testreszabni. ez a share nekem sem tetszene, de szerencsére nem nagyon kell szembesüljek vele. mondjuk amúgy is marha lassúak wlm-en a fájlküldések, mert (ha jól tudom) nem p2p alapon megy. a skype sokkal jobban bejön. icq-t is inkább 3rd partival használok, mert az eredeti kliensük átment régen már bloatware-be.
-
Integra
titán
szokott olyan előfordulni, hogy a cpu beakad valami processbe?
feltöltöttem és azt vettem észre, hogy nem tudja feltölteni teljesen és melegszik. langyos a hátlapja. megnéztem systemben és látom, hogy 998-on ketyeg a proci. de hogy min?
úgyhogy kikapcs, visszakapcs. -
Integra
titán
válasz
#16820480 #1138 üzenetére
alapvetően nem volt baj a live messengerrel.
de elkúrták a file transfert ezzel a share szarral, ha drag and droppolsz, már nem file transfer van, hanem share. ez egy fos. persze resume még mindig nincsen.
egyébként az icq a profi file transferben, mert komplett foldert lehetett drag and droppal átküldeni és resume is volt.
ma már skype-n keresztül küldök/fogadok, mert még az is meglepően jó és resume is van. -
törölt tag
igen, tudom. sajnos nagjyából midnegyik 3rd party kliens le van maradva ezért. bár ami funkciüó nekem kell a wlm-ből, azt igzaából tudja a mostani pidgin is bőven. még az empathy lehetne talán majd valamikor egy jó kliens, ha nem erőltetnék nagyon ezt az osx féle "nulla beállítási lehetőség, de puccos külső" elvet.
Integra: mondjuk én még windows alatt is más thasználtam. akkor még Mirandát, csak aztán berágtam a fejlesztőkre, és azóta Pidgin.
-
-
Integra
titán
válasz
#16820480 #1121 üzenetére
az miben más?
km, útnyílvántartó programokat ismertek?
kéne nekem valami, amibe autó és motor dolgait tudom nyílvántartani, tankolási időpont, megtett km, szervíz költségek etc..
meg frankó pénzügyi programot is, az sem baj, ha ez a része abban van, ezt fizetem is szívesen. csak remélem fényévekkel jobbak vannak mint mondjuk az spb pocket finance, mert az tragédia volt -
Integra
titán
-
Integra
titán
nem fogom, alapvetően megfelel a nimbuzz.
skype telefonálni tökéletes.
szar wifi jellel is kristálytisztán beszéltem 1400 km-re, nekem ez megfelel
viszont ha bejelentkezem, úgy kivág msn-ből, fészbúkból mint a sicc, valszeg azokat kell beállítani, hogy több helyről lehessek bejelentkezve. -
Integra
titán
válasz
verser233 #1092 üzenetére
érzékeli az emailben a telefonszámot és az email címet és web linkeket is. lehet hívni, save etc..
de! telefonszámnál fontos, hogy hogy írják le! ha pl - jel van számok között, nem biztos hogy felismeri, illetve levágja a körzetszámot és ezért csak egy részét veszi telefonszámnak a teljesből.
sajnos nekem a szöveg kijelölés emailben nem megy, vagy valamit nem csinálok jól. google mail klienst használok.
internetből viszont tudok clipboardba másolni és pl emailbe pastelni. fura. -
Integra
titán
melyik skype/live messenger/facebook chat kliens a legjobb?
azt már láttam, hogy nimbuzz-ban nincsen skype... ez bukta. -
Integra
titán
válasz
gyoref1 #1107 üzenetére
most hogy orrvérzésig wifizek vele, meg nyomkodom, próbálom, hogy mit tud, mi hol van, telepítek törlök etc.. így 8 óra alatt csutkára merítettem
az én felhasználásom mellett, simán bír egy napot. éjjel se szoktam kikapcsolni a telefont.
egyszerűen elfogadtam, hogy ilyen telefonnál az akksi a szűk keresztmetszet és ekkora tudás mellett ennyit ér. ha kikapcsolnám, szerintem 2 napot bírna gond nélkül.
van egy usb kábel az övtáskámban, nem zavar, ennyi. -
verser233
senior tag
Erre valaki pls?
-
animoo
senior tag
"Sokat segitenek az aksi elettartam noveleseben a kovetkezo beallitasok:
- GSM Only
- ne legyen semmilyen wi-fi, BT stb. allandora bekapcsolva
- hatterkep legyen egyszinu fekete (ne Live)
- fenyero alacsonyan
- minnel kevesebb izgo mozgo- gizmo legyen a screen-eken"Hát ennyi erővel tényleg maradhatna is az ember az E72-nél, ha mindent kikapcsol, ami jó a Desire-ben
-
EkSYS
senior tag
Hi!
En E90 utan terem at a Desire-ra. Azt tudni kell hogy kicsit jobban gazdalkodik az eroforrasokkal az E90 mint masok (ugy altalaban) - bar lassab is :/. Normal hasznalat mellett minimum 72 orat ment el, de kevesebb hasznalat mellett a 100 ora sem volt ritka!!!!
Nekem altalaban 24-35 ora kozott megy el, normalis hasznalat mellett, kis androdidozas, kis telefonalgatas stb.Sokat segitenek az aksi elettartam noveleseben a kovetkezo beallitasok:
- GSM Only
- ne legyen semmilyen wi-fi, BT stb. allandora bekapcsolva
- hatterkep legyen egyszinu fekete (ne Live)
- fenyero alacsonyan
- minnel kevesebb izgo mozgo- gizmo legyen a screen-ekenIgy azert a ket nap eselyes (ket nap vagy 48 ora azert nem mindegy)
(Ha van neked is tipped meghallgatom)udv
b[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
htc féle friends-et használod?
én dobtam, az androidos fészbúk klienst használom és külön a twittert.
az androidos fészbúk kliens szvsz jobb mint a htc-s, rendezettebb, többet és jobban nyújt. a htc-s egyetlen előnye a szűrés, hogy tud csak fotókat, csak linkeket, csak commenteket is mutatni. viszont mindegyik letölti mindig mindet.
ami az androidos fb kliens hátránya, hogy valamiért sosem az aktuálisat mutatja legfelül, ha kilépsz belőle, hanem találomra valamit.
amiért nem használom a friends-et, az az, hogy ha a twittert is megkell jelenítenie az fb-s dolgokkal együtt, akkor 5 nap alatt se scrollozod végig, egész egyszerűen akkora az info mennyiség, hogy inkább szeparálom teljesen. így egyik lapon felső részben az android fb, alatta meg a htc-s twitter kliens. -
tybsen
addikt
válasz
gyoref1 #1097 üzenetére
Itt többen írták, hogy javul az akksi, nekem kb egy hete van meg és tényleg javult - illetve talán kevesebbet nyomkodom és állítgatom. Most napi kb 40-50 perc telefonálással, néhány sms-sel, állandó frissítésekkel (facebook, időjárás, 2 e-mail fiók, friends, twitter) és kevés böngészgetéssel (fórum, néhány híroldal, ilyesmik), 4-5 fotó, meg telefon nyomkodás mellett reggeli teljes töltöttségről estére kb a felére, talán kicsivel a fele alá megy le. Én viszont éjszaka rárakom így is a töltőre, hogy reggelre tele legyen. Tehát 1 napot mindenképpen kibír, ha nem nyomkodod sokat, talán még 2-t is, még nem próbáltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest