- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Ha külföldön élek, akkor nem a Desirevel fogok a családommal a kapcsolatot tartani. Van arra jobb/kényelmesebb megoldás. Pl.: Notebook Skype-al, MSN-el, de 3 évvel ezelőtt mikor külföldön voltam dolgozni, akkor például voipcheap alkalmazással tartottam a kapcsolatot.
Valóban, erre az esetre nem gondoltam.
-
Dinamiq
tag
Igazad van, én elfelejtettem, hogy ezeket általában saját névvel is forgalmazzák (pl t-mobile). Meg én a tapasztalataimból indultam ki. Nokia és Sony okostelefonjaim voltak és ott ez nem volt gond. Ahogy megjött a frissítés már tettem is fel. Természetesen a gyártó honlapjáról.
-
dbalazs80
tag
Bocsánat, nem fröcskölődésnek szántam.
Valóban tudatlanság, bár én annak fényében mondtam, hogy bármit nyomtam, nem utasította el a hívást.
Ehhez képest ultraintelligens megoldás lenne, ha lenne még egy csúszka, amivel ezt meg lehetne tenni szerintem.Persze lehet azt is csinálni, hogy valamit ráerőszakolunk a felhasználóra, meg lehet azt is, hogy a felhasználó igényeit tartja szem előtt, és ahhoz próbál igazodni.
Lásd HTC Sense UI -
tariattila
veterán
nekem nem volt jelentős eltérés a készenlétben folyamatos fring vagy anélkül...
Reggeltől estig tartott általában a szufla mindkét esetben...
Szerintem a push miatt így is úgy is adatkapcsolatot ápol...
A fring és a push miért ütné egymást?? ez nekem új...
A hívás minősége skype és a fring szerverein keresztül is jó...
De hiányoltam a nokiás fring fícsöröket...pl. kontakt nevének szerkesztése és a logout lehetőséget... -
Everman
addikt
Igen, Fringet használtam. A hang minősége változó volt, de ment folyamatosan.
Fogyasztani elég sokat fogyasztott, hisz folyamatosan fut és végig adatkapcsolatot tart fent (de mennyire hiányoltam a Push-t emiatt), de előtte a Nimbuzzt próbáltam, annál sokkal takarékosabb volt. Ha jól emlékszem, a napi fogyasztásból olyan 20-30%-ot ő evett le egymagában az aksiból. -
Dinamiq
tag
Értem én, hogy mire gondolsz. Ha úgy vesszük, akkor ez egy olyan frissítés, ami megoldja ezt a problémát.
Egyébként nekem elég korainak tűnik ez a dátum, de éppen azon a határon van, ami szerintem pont belefér az időbe. Én arra tippeltem, hogy Július első, vagy második hete lesz belőle.
Azért én bizakodó vagyok! -
EkSYS
senior tag
és más egyéb olyan "normális" funkcionalitásban nem szenved hiányt amit a hétköznapi ember a legtöbbször használ? (MMS, SMS, fényképező, ébresztőóra ilyenek)
Úgy értem ezek működnek normálisan BUG-ok nélkül?
Leejtés, vízcseppek, ráülés, ilyeneket mennyire bírnak?
)Másik amin gondolkodom az a Legend, azért mégis nem kevéssel olcsóbb)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Battlefield 6
- Könyvajánló
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Robotporszívók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest