- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gareth
csendes tag
Aha, és ezzel az univerzális kelet-európai rommal a speedshop árulná? Miért ez a legjobb rom?
Bocs a sok kérdésért, csak nem akarnék én is olyan szerencsétlenül járni...sbazsi: Nem erről van szó, csak sok fórumozó véleményét olvastam már, akik ott vásároltak és eddig talán "csak" egyikőjük számolt be ilyen durva kellemetlenségről. A hivatalos 2 éves garancialevelüket meg elfogadta az e-care, szóval nem tudom...
-
Gareth
csendes tag
Csak mivel ezt nem feltétlenül közlik veled az üzletben, ezért a frissítési problémát már csak otthon észleled, így már utólag nem fognak akarni segíteni neked az üzletben; ha jól emlékszem a múltkori német vodás HD2 esetére...
Hogy lehet ezt ott helyben az üzletben kideríteni, mielőtt kifizetnéd?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest