-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
antal750
senior tag
Nagyon sokszor megakad nem mennek az alkalmazások. Böngésző leáll újra kell indítani, nem tudom sok apró olyan hiba jött most elő ami eddig nem volt. Nem akarom eladni, de még van rá 3hónap garancia..Amúgy patent a teló semmi karc mindig tokban használtam, de most valami történt egyre több idegesítő megakadás fagyás történt
-
V@ns
aktív tag
Most kapcsolok ahogy olvasom a kommentedet, én is azt vettem észre, hogy nap közben is töltenem kell már, nem elég ez a reggel leveszem este fel. Extrém is volt, egy nap kétszer...
És biza, pár hónapja vettem egy Bltizwolf töltőt, dupla USB portos, egyik QC szabványos.
Lehet azt nem szereti? -
Micsurin
nagyúr
Azt feldobtam drive linkkel a múlthéten azt hiszem!
Nekem semmi!
Finderes 407-re is jönne az OTA 521 majd ? Feldobhatom kézzel nyugodtan?
Tényleg passzol a telohoz, EMUI 5 / 8-on is tökéletes. Igényes, annyira, hogy akár gyárinak is elmenne!
-
-
-
-
nrg_52
addikt
-
ADAM1337
nagyúr
Anno Honor 6-omnál volt hasonló jelenség fehér háttérnél látszodott, a ragasztó színeződik el. Télen durvább volt nagy hidegben a két oldalán látszodott igazán. (Xperia S-nél volt nagyon régen szerencsére ott én megúsztam a szórást)
Garanciában cserélik ilyenkor a kijelzőt. Raksz fel róla képet ? -
anonymus89
addikt
Link esetleg és van tapasztalat a Qc3-as töltéséről? -
7Heads Drago
veterán
-
-
Yasuo
aktív tag
Hát nekem is vannak gondjaim a levegősödéssel..
Na de: Eddig próbáltam már a Brotect airglass fóliát, ez jó volt szélességben, kinézetben, de nem is volt teljesen üveg(valószínüleg nem védene annyit egy-egy esésnél), és gyűjtötte az ujjlenyomatokat elég rendesen. Volt már Nilkin Arc Edge üvegfóliám, ez sajnos nem volt elég széles számomra, és a széleken fehérkés színű volt. Most van rajta a Cafele, ez meg tökéletes lenne, de levegősödik... Ehh, mindegyikkel van valami nyűg..
Akinek esetleg bevált ezeken kívül valami másik üvegfólia az ne tartsa magában, nyugodtan számoljon be róla itt, mert már ezt nem bírom... -
fant0mi
őstag
Nekem igy csinalja, szepen automatikusan.
Wifi+ ki van kapcsolva.Settings
More
Mobile network
Mobile data bekapcsolva
Mobile data always on bekapcsolvaSzerk.
Ja lehet felreertettem. Tehat fel vagy csatlakozva a wifire, de azon nincs internetkapcsolat, csak belso halo? Mert akkor nem tudom, olyan esetem nem volt. -
r0by
addikt
Nálam már egy hete fent van az üveg, még mindig jónak látom. Viszont rendeltem még egyet. Mert eltörtem már a felrakás előtt
A védőfóláit akartam lehúzni a rajta lévő matrica segítségével. Nem akart lejönni, így próbáltam erősebben. Nem kellett volna, mert a hangszóró rész fölötti rész eltört. Utána már persze egyből rájöttem, hogy hogyan kellett volna ezt jól megcsinálni.
Amúgy nekem elég lett az egyik tubus folyadék. Gondolom azért adtak kettőt, mert majd idővel pótolni kell. -
7Heads Drago
veterán
A sorrend jó. Rollbacknél nekem is így ment fel. Nekem kb 1 óra alatt leszedte az egészet. B389-nél néztem csak, ott kb 6 mb/s jött t-mobilon keresztül. Az itthoni net az jóval lassabb lenne.
A rendszer jó, az akku használat príma. Viszont nagyfogyasztású alkalmazást nekem se jelzett azóta. De lehet azért mert kilővi.
Életkor: 642(mint az útolsó élő 7fejű)
-
-
-
miroon
aktív tag
6 tok is van az összefoglalóban, képekkel..
-
-
Sanki
addikt
Igen, állítható. Alapból kő van kapcsolva. Beállítások - értesítési és állapotsáv - az értesítések bekapcsolják a kijelzőt.
Sajnos a leden lehetett volna még csiszolni (szerintem), bele van építve a hangszóróba és onnan villog. Éjszaka sem fog zavarni, nincs olyan fénye, én G2-ről jöttem, egy olyan kialakítás és erősség bőven jöhetett volna ebbe is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Medence topik
- Óvodások homokozója
- iPhone topik
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged