-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
borat26
aktív tag
válasz
StaChys #34245 üzenetére
Sziasztok!
Először is köszönöm mindenki segítségét!
Kedden adtam fel a telefont a TMX-hez, ma pedig meghozta a postás.
Akksi gyenge volt, napi kétszer kellett töltenem. Ráadásul a hangerő le gombnál volt egy fél ötforintos méretű sárga folt a kijelzőn. A hátlapon is volt egy félkör íves repedés a telefon hátlapi üvegén a keret mellett, amit egy asztalnak támaszkosás során szenvedhetett el a telefonom.
Megnéztem a TMX szervízlapját, a telefon javításon esett át.Nos csomagbontás után jött a meglepetés Gyári dobozából kivéve, egy küllemében teljesen új készüléket tartottam a kezemben. Lényegében körbe volt fóliázva, cserélték az előlapot kijelzővel, alukerettel akksival és hátlappal együtt.
Kellemes meglepetés volt na!
Részemről hatalmas respect a TMX-nek!
-
xyzikeee
aktív tag
válasz
StaChys #34245 üzenetére
szia!
Köszi a válaszotokat, bár ellentétes visszajelzéseket kaptam.
A kábel amit a telefonhoz adtak eléggé szétjövőben van, konkrétan megszakadt a fehér boritás és elkezdett egy helyen lejönni, még jó hogy a töltéssel nincs gond egyenlőre.
Kábelt gondolom nem adnak ha esetleg ráírom a bejelentő lapra hogy kezd tönkre menni.
-
válasz
StaChys #34074 üzenetére
Simán tönkrement az akku. Nekem ugyanez volt. 60%, két fénykép, és már kapcsolt is ki. Úgy merült, mint fejsze a vízben, és látszólag pillanatok alatt feltöltődött.
Fél évig húztam vele, aztán felküldtem javításra. Igazából le sem akarom cserélni. Kaptam egy gyakorlatilag új telefont (még a fém keretet is cserélték). A Honor 9 nem jön be, a 10 sem, hátul sokkal jobban kézre áll, stabilabban fogható. Jópofa a notch, de ez az elöl lent lévő ujjlenyomat olvasó nagyon nem jön be. Az okosgomb is nagyon hiányozna, nem értem, miért nem erre mentek tovább, mimt az LG a G2 után anno.
-
Micsurin
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest