Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
osztraksajt
őstag
válasz
antal750 #34558 üzenetére
Egy csomó mindent nem ment rendesen, nekem az alkalmazások fele nem működött mentés/visszatöltés után, banki appok közül egy sem, de pl a waze, jófogás, és szinte mind más ami fiókhoz kötődik nem működött úgy ahogy kéne, vagy már alkalmazás indításnál hibát dobott. Szóval egyáltalán nem olyan mint egy TWRP mentés.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
antal750 #34558 üzenetére
Menti az összes alkalmazást, és azok beállításait és elrendezéseit. A legtöbb rendszerbeállítás is megmarad. Nem menti el a minialkalmazásokat, valamint ha több email fiókod van a gmail-ben azokat sem, csengőhangokat ilyesmiket újra be kell álíltanod. Magyarul 1-2 apróság kivételével szinte mindent elment. Ha majd visszakapod a telót, akkro előbb állítsd vissza a mentést, és utána updatelj, ne fordítva!
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
antal750 #33729 üzenetére
EMUI FRISSÍTÉS EMUI RECOVERY, azaz "eRecovery"-vel
Hozzávalók:
- Egy wifis router
- töltő, vagy más USB áramforrás
- maga a készülék- A telefonra Firmware Finder for Huawei appot a google play store-ból letöltjük, elindítjuk.
- Kiválasztjuk a telefonhoz való firmware-t, B562 esetében ez a 184123-as
- Kiválasztjuk az "Get an update via erecovery" opciót
- az ott kapott DNS címet beírjuk a wifis routerbe (188.225.84.142)
- ha ez megvan a középső opciót választva (OPEN QUERY.HICLOUD.COM) nem 404 errort kapunk, akkor okés a DNS.
- next-re nyomunk
- megint a next
- REGISTER UPDATE-t választjuk, majd next
- kikapcsoljuk a telefont, majd erecoverybe bootolunk úgy, hogy a hangerő fel gombot nyomvatartva töltőre vagy bármilyen más USB töltése képes eszközre dugjuk, majd a honor logó megjelenésekor elengedjük a gombot
- a "Download last version and recovery" opciót választjuk
- a készülék bekapcsolja a wifit, és firmware-t keres, és ha minden előző lépésünk (főleg a DNS beállítás) sikeres volt, akkor az előző lépésben kiválasztott firmware fájt meg is fogja találniInnentől semmi más dolgunk nincs, csak megvárni amíg a firmware csomag letöltődik, és települ. Az erecovery-vel történő frissítés NEM jár adatvesztéssel!
-
rosejbli
senior tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
antal750 #33199 üzenetére
...
retekamerikai kampány van a Hüvely és a Xiaomi ellen... a napidroid meg mindig is fikázta a Huaweieket... maradjunk ennyiben.Btw ott a telo a listán, és nem volt vele gond nem vonták ki....
"Az engedélyezett mennyiséget eredetileg átlépte a Huawei Honor 8 és az Alcatel Pixi 4 is, de mint az látható, aggodalomra semmi ok, a gyártók szoftverfrissítéssel orvosolták a problémát, és sikeresen lecsökkentették a készülékek sugárzását."
Kezdem megszokni, hogy aki ezt a szart olvassa, az nem tudja mit olvasott, ha osztály csoportomban nem lenne naponta ilyen eset akkor már meglepődnék....
-
darkmann
őstag
válasz
antal750 #32038 üzenetére
Én nagyon megszerettem ezt a megoldást, mert nem takarja ki a szélvédőt, és könnyebb a telefont rögzíteni/levenni. A szellőzőrácsra "csípődik" rá, van egy gomb, amit nyomvatartva becsúsztatod a tartót a szellőzőrács egyik lamellájába, és amikor elengeded, akkor rászorul, de nagyon, szóval leesés kizárva. Én a korongot a telefonhoz kapott szilikontokra ragasztottam, de egy ideig csak bevolt csúsztatva a tok és a telefon közé, és úgy is tartott, csak amikor "kinyúlt" a tok, akkor elcsúszkált a korong. Én Homasitában vettem 2500 HUF-ért.
Bocs, a lényeget most vettem le...Törölhető! -
namito
csendes tag
válasz
antal750 #31775 üzenetére
A HiSuite a visszaállítás során teljesen letörli az Oreot és visszateszi a B407 verziót. Semmi személyes dolog vagy külön telepített program nem marad meg, mindent törlésre kerül, csak a B407-ben lévő dolgok lesznek telepítve. Lehetőség van biztonsági mentésből visszarakni, de nekem ilyen nem volt.
-
balazs0102
senior tag
válasz
antal750 #29637 üzenetére
h8 at már én is lecseréltem volna mi6ra ha lenne benne b20..mi8 van még se infra se előlapi ujjlenyomat olvasó..
h8 cseréjével kapcsolatban én is nehéz helyzetben vagyok. B20 fontos, infra fontos (miben nap használom), előlapi ujjlenyomat olvasót preferálom, jó fotós képesség is fontos. egy jó Xiaomi-t kipróbálnék de egyelőre"friss hardvert" tekintve ezeknek csak a p20pro felel meg...
-
törölt tag
válasz
antal750 #29631 üzenetére
Nézegettem, de ami hardverben a redmi 5plus rendben is lenne, de nekem már nagy. A redmi 5 méretben még oké, talán hardverben is, de azok az éjszakai képek amiket a mobilarena teszten láttam... Hát elvette a kedvem. Ennyire jó a honor 8, feladja a leckét ebben az árkategóriában.
-
DaWehun
tag
válasz
antal750 #27678 üzenetére
fogalmam sincs megmondom őszintén... véleményem szerint közrejátszhat benne a telefonban található giroszenzor meg ugye az előlapon található érzékelő. nem tudom mi alapján érzékeli úgy, hogy a füledhez tetted, de valami ezekben lehet szerintem
*most olvasom, hogy már írták előttem ezeket.
-
rosejbli
senior tag
válasz
antal750 #27622 üzenetére
Párom p9 lite-ján próbálkoztam kb egy hónapja kideríteni, mert ugyanez volt a gondja. Sajnos egy alkalmazás sem tudta, mi küldi, hiába tiltottam le a netről szinte mindent. Végül egy fr-t csináltam úgy, hogy sd-re le lett mentve minden adat az alkalmazásokon kívül és azóta nem jött elő.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
antal750 #22941 üzenetére
Végig próbáltam az 1.hsz-ben leírtakat is.
Felraktam a pc-re HIsuite-ot és már jön le a B391 az FRD-AL10-re.Nem is tudom miért nem azzal kezdtem, hogy a gyári appot feldobom a gépre.
És amúgy egész jó kis programja van nincs túl bonyolítva de sms mentésre is jó és exportálni tud meg importálni minden fotót.
Jobb mint a winfos mtp protokollja ami kivágásnál eldobja az összes zenémet. -
clon
senior tag
válasz
antal750 #21597 üzenetére
Nálam (telenor) is volt de a nagy meleg időszakban. Én is az izzadságra gyanakodtam a mostani "enyhébb" idővel nem is tapasztaltam.
A szolgáltató sem zárható ki, persze ha az ő sara akkor majd jó később kiszivárog addig viszont a szolgáltatónál beakad a "Makács" szindróma "minden körülmények között az operában voltunk" csak náluk minden körülmények között a felhasználónál van a hiba mert a rendszer nemcsak tökéletes, hanem korát meghaladó technika -
dave0825
őstag
válasz
antal750 #20463 üzenetére
Én a rezgőt nagyon gyengének találom, Xperia SP sokkal hangosabb, erősebb volt. Január óta, mióta megvan a Honor, 2-3x voltam úgy, hogy hívtak reggel, mikor még aludtam, és a fejemtől 30cm-re nem hallottam meg, hogy hívtak, csak mikor fölkeltem láttam, hogy kerestek. Pláne ha töltöm, az 1m-re van, akkor még annyira sem hallani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 128GB 2026.03.09-ig Apple Garancia 100% Akku Újszerű állapotban!
- iPhone 12 64GB Fekete Független - 87% Akku
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Fractal Design Nano S 600W
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest