Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visszajött a telefon a Telemaxtól. Akku gyenge és kijelző körben halvány sárga csík. Kedd délután zárás előtt egy órával jutottam Postára, az ügyintézőnek az első ilyen ügye volt, szóval lassan ment, de sikerült. Gyári dobozban minden tartozékkal küldtem. Ma reggel jött az SMS, hogy a csomagom a kézbesítőnél van, egy órakor már meg is jött. Az alaplap és a fém keret kivételével minden új. szépen ki is takarították a nyílásokat (másfél éves, azért került bele por...). Azt írták a munkalapra, hogy plexi karcos. Nincs is plexi rajta
Szoftverfrissítést is írtak, azt hittem felkerült rá az Oreo, de csak a stock B412 (ez is volt rajta), egy raklapnyi bloatware társaságában. győztem törölni őket. Ami meglepett, hogy angol nyelv volt beállítva. A másik meglepetés a Biztonsági mentés (beépített) visszaállítása közben fogadott. Még a nyelvet is visszaállította.
Apropó. A Galériából eltűnt a sötét háttér lehetősége. Hol lehet?
Szóval tisztelet a Telemaxnak, nem tököltek vele. A Telenoron keresztül két hét lett volna ugyanez. Egy extra forintomba sem került. Csak most nem merem használni az edzett üveghez járó folyadékot...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OLED TV topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Apple asztali gépek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honda topik
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest