Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Visszajött a telefon a Telemaxtól. Akku gyenge és kijelző körben halvány sárga csík. Kedd délután zárás előtt egy órával jutottam Postára, az ügyintézőnek az első ilyen ügye volt, szóval lassan ment, de sikerült. Gyári dobozban minden tartozékkal küldtem. Ma reggel jött az SMS, hogy a csomagom a kézbesítőnél van, egy órakor már meg is jött. Az alaplap és a fém keret kivételével minden új. szépen ki is takarították a nyílásokat (másfél éves, azért került bele por...). Azt írták a munkalapra, hogy plexi karcos. Nincs is plexi rajta
Szoftverfrissítést is írtak, azt hittem felkerült rá az Oreo, de csak a stock B412 (ez is volt rajta), egy raklapnyi bloatware társaságában. győztem törölni őket. Ami meglepett, hogy angol nyelv volt beállítva. A másik meglepetés a Biztonsági mentés (beépített) visszaállítása közben fogadott. Még a nyelvet is visszaállította.
Apropó. A Galériából eltűnt a sötét háttér lehetősége. Hol lehet?
Szóval tisztelet a Telemaxnak, nem tököltek vele. A Telenoron keresztül két hét lett volna ugyanez. Egy extra forintomba sem került. Csak most nem merem használni az edzett üveghez járó folyadékot...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest