- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
mantequilla #36531 üzenetére
Honnan szerzel tuti eredeti akkut?
-
Predator2
addikt
válasz
mantequilla #36531 üzenetére
Szervizes vagy? Nekem is kellene egy akku csere.
-
J.C.G.
aktív tag
válasz
mantequilla #36529 üzenetére
Ez elég sok hiba ennyi idő alatt, főleg a 3 akkumulátor csere a durva.
-
skyrush7
aktív tag
válasz
mantequilla #36480 üzenetére
Az én telefonom is kijelezte a gyorstöltést Samsung töltővel. A szabvány megegyezhetett, még ha a neve más is. Ahogy előttem írták, sima 5V-os töltőt vegyél. Aliexpressen 1000 forintért vettem 3 portosat.
-
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #36480 üzenetére
Párom samsung töltőjét használom régóta valóban működik vele a gyorstöltés, nem csak kiírja (az ő telefonja QuickCharge-s).
Ha direkt nem akarod gyorsan tölteni, akkor olyan tötővel kellene próbálkoznod, ami 5V1A vagy 5V2A kimenetes és nem tud semmilyen gyorstöltés szabványt. -
mantequilla
aktív tag
válasz
mantequilla #35837 üzenetére
A sok benazas hatasara kicsertem az akkut. Ez mar a 3. akksi a teloban. Most tolt szepen, orulok hogy hasznalhatom meg, nem szerettem volna ujat venni.
-
Orgi
addikt
válasz
mantequilla #35837 üzenetére
Nekem téli túrázás közben többször volt ilyen, bár akkor tényleg hideg volt (bőven nulla alatt) és ki is kapcsolt a telefon a saját védelme érdekében, hiába volt a kabátom belső zsebében. De ha te nem ilyen -15 fokban tapasztalod ezt, akkor szerintem halódik a telód
-
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #35830 üzenetére
Nekem a legjobban a svájcibicskás műanyag fogpiszkáló vált be, azzal tuti nem zárod rövidre és bele se tud törni. Valaki próbálta még sűrített levegővel kifújni is régebben, állítólag az is működik, de lehet ha nagyon be van épülve, akkor nem fog.
-
Lackooo84
nagyúr
válasz
mantequilla #35185 üzenetére
Nem magával a cserével van a baj szerintem, hanem, hogy hol kapsz tényleg eredeti, eredeti minőségű akkumulátort... Na az már nehezebb.
-
peti85
senior tag
válasz
mantequilla #34955 üzenetére
Egy vagy két csavart szedtem csak ki a keretből ott a környéken és úgy már kijött.
-
peti85
senior tag
válasz
mantequilla #34953 üzenetére
Én úgy csináltam ahogy az első videóban, nem szedtem le a keretet, csak a hátlapot, majd az akksit. Kínából rendeltem eredeti akkut 4500Ft-ért, ahhoz is adtak mindenféle kelléket a szereléshez, még ragasztó csíkokat is.
-
fant0mi
őstag
válasz
mantequilla #34542 üzenetére
Én is a Honor 20-at várom. E hónapban bemutató. Egy dolog aggaszt az Android Pie nem tud hívást rögzíteni független appal sem.
-
VeryByte
őstag
válasz
mantequilla #34458 üzenetére
Elméleti ember vagyok minimális kézügyességgel, így a DIY megoldás kiesett.
Alkatrész és javíttatás pedig normálisan nem hiszem, hogy számomra gazdaságos lenne.
Mindezek mellett a támogatás jövőbeni kérédsessége is belejátszik. (Új verzió, stb.) -
válasz
mantequilla #34431 üzenetére
-
Snowy_owl
őstag
válasz
mantequilla #34392 üzenetére
Én elszakítottam mikor kivettem az aksit. Azt javaslom, de csak javaslat, hogy ha sikerül akkor szerintem ne ragasszátok vissza az aksit, vagy rendeljetek olyan ragasztót mint az apple telefonokban, hogy egy csík kilóg és ha újra cserélni kell, akkor csak ki kell húzni alóla, és akkor roncsolás mentesen kijön: [link]
-
osztraksajt
őstag
válasz
mantequilla #34374 üzenetére
Kirúzsozod a szád, odanyomod a kitöltött lap aljára a puszit, rögtön utána csinálsz egy szelfit és feltöltöd ide.
-
Snowy_owl
őstag
válasz
mantequilla #34307 üzenetére
Minden rendben vele, jól működik, jó az aksija, rendben van a sebesség is, nem sárul a kijelző, szóval minden rendben vele. Egyedül az bosszant, hogy most lefrissítettem minden appot a telefonon és a chrome érezhetően lassabb lett. Mondjuk ez nem a telefon hibája hanem a bloatos chormé.
-
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #34307 üzenetére
Általában csak akkor írnak bármelyik topikba az emberek, ha valami baj van.
Most vagy már alig vagyunk akinek megvan a teló vagy nincsen vele probléma.
Nekem kicsivel több, mint 2 éve van meg és nem is igazán jelent meg azóta olyan, amire szívesen lecserélném,szóval egy darabig sztem még meg is lesz. -
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #34284 üzenetére
Vannak már olyan alkalmazások, amikkel be lehet állítani elég sok mindent, de ugye azok csak simítgatásra reagál ugyanúgy. Viszont bármilyen telefonra felmegy.
-
Gedeon31
addikt
válasz
mantequilla #34174 üzenetére
Féláron volt a P20 pro. Alap díjcsomaggal kaptam 93000 Ft kedvezményt online. Bevittem egy dominó számomat magentába.
-
rozsi71
tag
válasz
mantequilla #32321 üzenetére
Nekem még a Honor6 kapcsán ajánlották a speedshop-ot. Korrektek, nem túl drágák, és jól dolgoznak. Ha pesti vagy, érdemes megkérdezni őket
-
tami92
aktív tag
válasz
Szerintem kérdezz rá itt: kínaitelefonjavítás.hu
szerk. : Rendeljkínait oldalán kupon is van hozzá.
-
dussy
őstag
válasz
Pont egyet kellett volna lejjebb olvasni.
-
Zeki
nagyúr
válasz
mantequilla #29654 üzenetére
Nagyon osztom a véleményed!
Mintha elérték volna az innováció csúcsát.
8 mag évek óta mindenre elég. Akkor marad a ram és rom növelése.
Az akkuból sem lehet igazán többet kihozni, mert akkor vastag meg nehéz lesz.
Kamera, volt megapixel háború, de mára inkább a képminőségen csiszolgatnak. Meg jött a 2 hátsó kamera.
A telefon méretek meg úgy nőnek, ahogy az okostv-k méretei.
Emlékszem régen 32" már nagy volt, a 39" meg óriási.Én az akkuban várnék valami áttörést, de az várat magára.
-
törölt tag
válasz
mantequilla #29654 üzenetére
Én is maximálisan meg vagyok elégedve a telefonnal. Nem is azért cserélem, csak szeretem kipróbálni mindig újat. Egyedül talán az aksi és a kijelző amibe én is bele tudok kötni. Aksi nálam 4 óra sot, ami épp elég, de jobb lenne, ha egy 5-6 órát kibírna. Kijelző meg igazából engem nem zavar, bár egy amoled mellé téve tény, hogy gyengébb. Egyébként hiába nézem a piacot, akár új, akár használt. 80 k alatt ilyen tudású telefon nincs.(ettől többet nem vagyok hajlandó telefonra áldozni) Max 150x73mm, amoled, nagy aksi, erős középkategóriás proci +kamera. Ilyet nem találtam, marad a honor 8
Esetleg, egy fekete s7 edgere talán váltanék, méretben határeset.
-
mati12
senior tag
válasz
mantequilla #29424 üzenetére
Vannak erre itthon is szakavatott emberkék,akik ékes anyanyelvünkön "tollbamondják" a véleményüket,de azért köszönjük.
[link] -
west76
aktív tag
válasz
mantequilla #29128 üzenetére
Miért nem kéred vissza a nyomógombos telót? :-D Nincs azzal a szenzorszigettel semmi baj.
Akinek nem tetszik nem olyan telót vesz azt kész. Nekem pl. tetszik
-
bibi55
tag
válasz
Na most ez hogy az any*mba jön ide? Az, hogy neked nem tetszik a notch egy dolog. De ne mondd már meg másnak, hogy mit írjon bele.
Nekem szvsz semmi bajon vele, szóval tuti nem írnám oda.
-
Bazsee71
őstag
válasz
Hogy mivel?
-
Ricardo823
tag
válasz
mantequilla #28899 üzenetére
Ez se lehetett az oka,mert akkor még nem telepített frissítést.
Na mindegy. Ha így marad akkor viszem vissza. -
dussy
őstag
válasz
mantequilla #28808 üzenetére
Én simán lemondok a frissítésről,ha stabil marad a rendszer és az akku.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mantequilla #28500 üzenetére
De sokan úgy vannak vele, hogy minek wgy 10 mp-s fényképezőgép, ha van egy 20 mp-s telefonom (igaz utóbbiban van egy tűhegynyi optika, meg digitális zoom).
Ha tudom, higy fotózni fogok, akkot zsebre teszem a gépet, egyébként én is telefonnal lövöm az egy-két olyan képet, ami kell, ha nincs gêp. -
Kbali
nagyúr
válasz
mantequilla #28491 üzenetére
Még mindig tartom, hogy egy 30e ft-os digi gép bárhol elveri a mobilokat (bármelyiket). A mobilok még mindig csak monitoros megjelenítésre, facebook feltöltésre alkalmas fotókat készítenek.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mantequilla #28486 üzenetére
S7-et mihez képest? Az optimalizálatlan Samsung keretrendszer igencsak tudja zabálni az erőforrásokat. Rengetegféle telefont használunk alkalmazás tesztelésre, de a Samukat inkább kerülöm. Viszont a legtöbb melót az igazi kínai telefonok jelentik, meg a Huawei-ek néhány egyedi megoldása.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #28460 üzenetére
Én 2 hónapja 160e vettem az S8+-t gyári garival, szóval inkább rakj hozzá egy kicsit és S8(MM-ben még olcsóbb is az S8, mint az S7). Amúgy az emui sokkal fluidabb, az essential laggosnak tűnik mellette. Éjszaka meg maszatos képet csinal a samu iso50/10 sec záridőn, honor nem.
-
glacious
addikt
válasz
mantequilla #28460 üzenetére
Ha nem játszol és elég a kijelző mérete, jobb a h8 és ezt úgy mondom, hogy párhuzamosan használtam a kettőt. Videóban gyengébb leginkább.
-
athomi
veterán
válasz
mantequilla #28440 üzenetére
Ezt az elméletet még nem hallottam.
Amúgy testvérem P8-a is érezhetően gyengült 1.5 -2 évesen, szóval nem hiszem. Pedig abban még gyorstöltés sincs.
-
Corsa02
őstag
válasz
mantequilla #28440 üzenetére
Furcsa egyébként ez az egész.
Az enyém 1,5 éves, mindig a saját töltőjével töltöttem, arra törekedtem csak, hogy ne legyen egész éjszaka fent, tehát lefekvés előtt le is húztam a töltőről.
Éjszaka 2 simmel merül 4-5%-ot bekapcsolt wifivel és úgy, hogy a FB Messenger nincs bezárva. Ez 1 simmel 1-2% csak.
Akksi romlást nem vettem egyelőre észre, minden olyan mint az elején volt. Napközben 4G-n van mindig, ha hazaérek wifi-n.
Igy kb 2 napot megy el, 3-4 óra SOT-al. Persze a 2. nap vége az már 10% körüli töltöttség, ilyenkor fel is teszem tölteni. 1 simmel többet is tud valamivel.
A P9-ben én úgy tudom totál ugyanez az akkumulátor van. Ott is vannak hasonló panaszok, mint amit itt olvasok és van akinek ugyanolyan jó mint nálam.Szerintem ez nem ennyire egyszerű történet, nagyon függ a használt appoktól, és a felhasználói szokásoktól, nehéz ezt összehasonlítani.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #27267 üzenetére
Semmi bajom vele, sőt! Csak hát ha bolhás az ember...meg kíváncsi🤗
Nagyon jó telefon a H8! -
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #26031 üzenetére
Sajnos az nekem kb 3 napig volt fenn. Esetleg megpróbálhatsz egy olyat, amit a 20630-ban írtam.
-
Caranita
aktív tag
válasz
mantequilla #25990 üzenetére
Nem, ott kell lennie
Már MM-ben is így volt
-
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #25990 üzenetére
Milyen verzión vagy? B394?
-
rosejbli
senior tag
válasz
mantequilla #25960 üzenetére
Ha a naptárban bemész a beállításokba és ott az "Ünnepnap információk automatikus frissítése". Valószínűleg neked a soha van ott, ezt rakd wifire vagy mobilnetre.
-
Sanki
addikt
válasz
mantequilla #24857 üzenetére
Nekem a következő linken van pár kép: link.
Mostanában nem sok képet csináltam, illetve, amit csináltam még nem töltöttem fel. -
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #24857 üzenetére
Pár kép tegnapról:
első adag
második adagÉn mióta megvan a teló elégedett vagyok. Viszont én a videóban látok javulást.
-
válasz
mantequilla #24850 üzenetére
Szerintem a jelenlegi legfrissebb B394 hozta a nagyobb javulást. Az viszont tény, hogy a lencséket tisztán kell tartani, ami nem egyszerű, mert az üvegborítás mögött laknak, keret, vagy bármilyen határoló nélkül. Nagyon egyszerű összetapogatni, és sok fénynél néha észre lehet venni, hogy bizony mintha fátyol lenne a kép előtt. A lézeres autófókusz jópofa, csak sajnos tükröződő felületen makrónál látszik a pont.
-
m1lan
őstag
válasz
mantequilla #24850 üzenetére
Folyamatosan javult verzióról verzióra, B394-en szerintem a legjobb eddig.
@kondorosi: valószínűleg hardveres probléma, ha egyáltalán nem reagál semmire sem.
-
Kbali
nagyúr
válasz
mantequilla #24051 üzenetére
Pl. csak így kapod meg a droid biztonsági frissítéseit, a kettős fiókkezelést
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #20785 üzenetére
-
dussy
őstag
válasz
mantequilla #20785 üzenetére
Melyik rommal használod?
-
Sanki
addikt
válasz
mantequilla #19851 üzenetére
Rendes link.
-
zzola
titán
válasz
mantequilla #19734 üzenetére
Lehet. Állítólag a föld mágneses mezője változik.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
mantequilla #16717 üzenetére
Egy fenét...
-
Dwatti
addikt
válasz
Szerintem :
Ne fotózz felűről, szem magasságból is kevésbé, mivel más látószögből érdekesebb lesz . Járd körbe a témát ha lehet más szögből is fotózd le. Ne lógjon a témába más bele.... pláne ne félig pl egy emberi fej ,árnyék stb.
Legjobb fényviszony amikor alacsonyan van a nap - hajnal , reggel esetleg késő délután. Tájképekhez nem mindegy honnan méri a fényt ,hol a fókusz. Fény mérés a fókusz körre nyomva -húzva állítható -
Sanki
addikt
válasz
Nem feltétlen, ugyanúgy lehet tájképet is.
-
glacious
addikt
válasz
mantequilla #16708 üzenetére
Rossz a témabeállítás. Túl sokszínű, nehéz kitalálnia az algoritmusnak, hogy mit szeretnél fotózni. És még így is vállalhatóak.
-
Dwatti
addikt
válasz
mantequilla #15186 üzenetére
Szerintem vállalható a kamera, sötétben és kevesebb fénynél is. Képek
-
Sanki
addikt
válasz
Tegyél fel ilyen képet és akkor beszélünk róla, kíváncsiak vagyunk.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Nos a G4 után nem mondanám, hogy rosszabb, sőt.....hogy mi vokt kibeszélve nem tudom, de a fotós topikban ott van az élmezőnyben.
De legyen itt egy példa:
példa
Iso50,30sec záridő, manuális fókusz,álvány -
padi68
senior tag
válasz
mantequilla #15181 üzenetére
van több fényképezőgépem, de nem mindig tudom magammal vinni.
Ettől függetlenül volt már tavaly honor 7-em majd 8-am is, a 7-es határeset volt, a 8-asnál megvoltam elégedve a minőséggel.... :-)
-
Sanki
addikt
válasz
Mutass már néhány ilyen képet kérlek.
Eléggé túlzás, amit állítasz.Aláírásomban van link a képeimhez.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Miért is? Teljesen vállalható képeket lehet vele csinálni.
-
istnag
addikt
válasz
Én nem tudom, nekem kifejezetten tetszik (nappal). Nem várok többet egy telefontól.
Most tényleg akinek ez a minőség ne elég, az mire számít:
[link] -
Bass
addikt
válasz
mantequilla #14715 üzenetére
Valami tenyleg lehet mert G4-rol jottem oke nem hozza azt a szintet de pl az arenas tesztben a sotet kepek kozel nrm olyan zajosak mint nekem,en nem tudnek odakat zengeni rola. Rawba pl siralmas ott latszik igazan a szenzorok gyengesege. Pl asszony meizu m3s teloja ugyan olyan kepeket lo belterben 40000forintert mint ez. A lezeres seged nem is tudom h megy e mert pl a G4-n lattam ahogy vibral. A szinhusege csapnivalo. Nem lehet kideriteni milyen szenzor van benne? De ettol fuggetlenul szeretem ezt a telot.
-
Sanki
addikt
válasz
mantequilla #14592 üzenetére
Erre való az automatikus fényerő.
-
Richie86
senior tag
válasz
mantequilla #14270 üzenetére
Persze nem állványos fotózásra gondoltam, csak simán kézből. Akkor lehet hogy nekem a P9 megfelelőbb lenne ebből a szempontból?
Játszani en sem sokat szoktam, de ha néha kedvem van hozzá, akkor fusson el rajta. Persze a 2 ev alatt en sem azt ertettem, hogy ugyanolyan gyors legyen, mint bejelenteskor, de ne laggoljon, ne lassuljon be bosszantoan. -
törölt tag
válasz
mantequilla #13358 üzenetére
Esetleg a Clean Master fent van a telefonon?
-
atosan
veterán
válasz
Én b131-el vettem, nem döcögött, nem rakoncátlankodott, melegedni meg főleg nem melegedett. Igen, ott a proci.
-
Vitya103
tag
válasz
És b120-ra nem lehet vissza menni?
-
cozmo
őstag
válasz
mantequilla #13234 üzenetére
Az sd-n is van akkor törlendő, pár giga szemét (frissítő fájlok) a HwOUC mappában
-
Sanki
addikt
válasz
mantequilla #13234 üzenetére
Töröld a frissítő adatait.
-
Snike
aktív tag
válasz
mantequilla #13007 üzenetére
B131-en az automatikus fényerő nálam is trágya volt, nem állt át sose rendesen, leginkább sőtéten hagyta.
Újra huzás után érdemes gyári beállítások visszaállitását kérni, úgy hogy az automatikus visszaállítást kikapcsolod!
Az aksi üzemidejét a wi-alvó állapotban kikapcsolásával sikerült nagyban javítanom (B360), nem tudom hogy ez B136-on is így müködik...
-
Sragi
őstag
válasz
mantequilla #13007 üzenetére
Ott valami nem kerek.
Nekem b131-re valtas után is jo volt az üzemido. Nougat alatt romlott. -
Sanki
addikt
válasz
mantequilla #12770 üzenetére
Elvileg a kamera ugyanaz a szenzor, azért Leica mert szoftveresen támogatja őket.
-
nrg_52
addikt
válasz
mantequilla #8453 üzenetére
Te csinalod jol, en beleugrottam. Most vagy lusta leszek es megszokom, vagy megyek vissza. Egyebkent semmi gond vele mukodes szempontjabol, csak az a franya GUI.😊
-
forgonati
őstag
válasz
mantequilla #4703 üzenetére
Nekem pont ugyanilyen problémám van csak youtube. Tehát ha pl. egy feltöltőtől nézegetek videókat, és leguritom mondjuk 5 hónapra visszamenőleg, ott megnyitok egy videót, majd utána visszalépek, akkor nem oda lép vissza ahol megnyitottam a videót, hanem újratölti az egészet, és görgethetem az elejéről. Rohadt idegesitő. Nem tudom hogy a ROM-hoz van-e köze, vagy a youtube app ilyen, de előző telefonommal nem volt ilyen gond. Mondjuk azóta a youtube app is frissült, szóval nem vagyok biztos benne hogy mivel van a gond...
-
Dixhorn
csendes tag
válasz
mantequilla #4516 üzenetére
na ma reggel leszámoltam, 15 sec körül csatlakozik a wifire otthon. Mobilnet prompt.
-
törölt tag
válasz
mantequilla #4464 üzenetére
5-10 sec. az normális. 15 már nem annyira. Meg ez hálózat függő is. Én az otthoni Wifi -re gyorsabban szoktam csatlakozni, mint például a cégesre. Mindegy milyen eszköz.
Szerk.:
Vagy már csatlakozott, csak a kijelzés késik. -
Dixhorn
csendes tag
válasz
Ja, nekem is ilyesmi. Mobilnetre gyorsabban. De kibírható. 15 sec-et levegő nélkül is kibírok.
Egyébként viszont amikor csatlakozik, azonnal frissíti az időjárást. A Sony gyorsabban csatlakozott, de a frissítés jóval tovább tartott.
-
Dwatti
addikt
válasz
Használom a WiFi +t igy nem tünt fel hogy lassan csatlakozna kb. 5-10 sec.
-
Snell
csendes tag
válasz
mantequilla #3263 üzenetére
2 éve nyúzok egy Galaxy Alphat,azóta ciripel a töltője,eredeti samu.Bár egy rakás sz*r az üzemidőm az igaz,de nem robbant.
Shyciii,akkor nem beszélsz rá arra a tokra? De illeszkedik a széleken attól függetlenül?
peanar,rendben,köszönöm.Kábel a gyári lesz hozzá?
-
Hoorus
őstag
válasz
mantequilla #3164 üzenetére
Kicsit túl aggódod ezt az akksi melegedés témát.. Nincs olyan telefon szerintem, vagy alig van, amelyik nem melegedik töltéskor..
-
LaciGSM
aktív tag
válasz
mantequilla #3164 üzenetére
Az aggaszt hogy belangyosodik????? ugyanmár ne viccelj
Fogj meg egy Samut ami gyorstöltőn lóg -
peanar
senior tag
válasz
mantequilla #3184 üzenetére
Akkor vegyél egy 0,5-1A töltőt, azzal nem lesz melegedés, igaz, lehet hogy reggel felteszed tölteni és délutánra még nem tölt fel, de legalább eltűnik a melegedéstől, a te kijelződ is biztos leolvad a hőtől való félelmed.
-
törölt tag
válasz
mantequilla #3184 üzenetére
A gyári ragasztóknak ennél nagyobb a hőellenállása:
Temperature Resistance: 3M™ Adhesive 300LSE is usable for short periods (minutes,
hours) at temperatures up to 300°F (148°C) and for intermittent longer periods of time
(days, weeks) up to 200°F (93°C).
Lower Service Temperature: -40°F (-40°C).Dobhatnád a kukába a telefont, ha a töltéstől elengedne a ragasztás. DE legalábbis hibás lenne.
-
peterson1190
tag
válasz
mantequilla #3173 üzenetére
Mi ez az akksifétis nálad?
volt egy oneplus one-om, másfél éves korában adtam el, akkor ment le az sot-je 5 óráról 4:30-ra. Elég "mocskosul" bántam vele, mert sokszor töltés mellett rr3-maztam, amitől sütött... Ja és sokszor napokig töltőn lógott. Szerintem don't foss annyit.
-
peanar
senior tag
válasz
mantequilla #3173 üzenetére
Kicsit rosszul fogalmaztál "olyan töltőt ami képes normál töltésre is" ugyanis a saját töltője is képes normál töltésre, csak érzékelik a h8 telefonnal egymást, így mindig turbóra kapcsol. Ha ugyanazzal a töltővel más nem gyors töltésre alkalmas telefont töltesz, akkor az normál sebességgel fog tölteni (a saját töltője 5V-2A vagy 9V-2A-rel tud tölteni).
Egyszerűen vegyél egy 5V-2A kimeneti paraméterrel bíró normál töltőt. Hogy mi a neve, márkája...teljesen mindegy, bármelyik márkájú telefon töltőjét használhatod. Biztos van otthon egy másik telefon töltőd, amibe a kábelt átdugva le/ki tudod próbálni.(#3174) szatocs1981
Nyugodtan lefrissítheted, nálam a B120-nak nagyon jó volt az aksi fogyasztása. Ha Huaweiék hivatalosan kiadják a B131 romot, akkor előbb utóbb megérkezik a telefonokra a frissítés. Általában egymásra épülnek a frissítések, így egymást követően illik frissíteni. Természetesen ha mondjuk a huawei hivatalosan nem adja ki a B131-et otan, hanem még kicsit csiszol rajta és kiadja pl. a B142-őt, ilyen esetben nem kell manuálisan feltenni a két rom közé (B120-B142) a B131 romot.Most olvasom közben, hogy mit írt (#3177) porterocka...miért, jelzett egyáltalán valakinek otan a B131? Én úgy emlékszem, hogy akik felraktuk, ezt mind manuálisan tettük.
-
törölt tag
válasz
mantequilla #3134 üzenetére
Pedig a legtöbb telefon ragasztott. Pl. kijelzönél. Illetve fém házas telefonnál aktívabb a hőtermelés.
A fenti eset nem hiszem, hogy tervezési hiba lenne, mert eddig nem volt erre példa. Gyártási vagy összeszerelési hibás darab.
-
dokee78
félisten
válasz
mantequilla #3123 üzenetére
-
Jocco99
csendes tag
válasz
mantequilla #3021 üzenetére
Maga a termék szuper amit felraknak, birná a villás kulcsot, de a belső alkatrészek tönkre mehetnek, ezt ők mondták. Én egyébként leszedettem, mert full body foliázást igértek, de nem védte az egész telefont, így a 9000 ft- os árat sokaltam.
-
Jocco99
csendes tag
válasz
mantequilla #2990 üzenetére
(#2990) mantequilla
Mobileoutfitters Hungary a cég ami a westendben van. Én Honor 7-re rakattam ilyen fóliát, előttem is villás kulccsal verte a saját telefonját
.
-
tomboy84
tag
válasz
mantequilla #3007 üzenetére
Az időpontot élvezve, lehet, hogy éjjel merült ennyit.
-
Dwatti
addikt
válasz
mantequilla #2990 üzenetére
Egy illuzionista volt
-
mjani1172
addikt
válasz
mantequilla #2958 üzenetére
Mutass egy dolgot ami nem megy tönkre ha rávágsz egy villáskulccsal.
-
Dwatti
addikt
válasz
mantequilla #2958 üzenetére
Folyékony kijelzővédő. De én nem hiszek benne
attól még lehet hatékony.
Videó -
arkone
aktív tag
válasz
mantequilla #2851 üzenetére
Tudnál róla fotót lőni?
Ennek pl elég jól kilóg a szélére: [link]
Másvalami. Nem tudjátok véletlenül annak a videónak a linkjét, ahol úgy tette fel a fóliát, vagy üveget, hogy volt egy dokkolója az üvegnek, amit usb-be dugott, így tuti középre és jó pozícióba került a fólia/üveg.
-
Blizzardking
őstag
válasz
mantequilla #2803 üzenetére
Képzeld akkor mi lenne, ha megmérnéd a zsír új telód aksiját egy célprogrammal, és kiderülne hogy nem éri el a névleges kapacitást. Merthogy ilyen simán lehet, viszonylag nagy szórással tudnak akkut gyártani. Mi van ha a tiéd csak 2700 mAh? +- 10% sajnos benne van a pakliban.
-
mb9
csendes tag
válasz
mantequilla #2800 üzenetére
Hát akkor töltöd úgy
ez már nem akkora különbség, hogy számottevő legyen 2-3 év alatt akár. Legalábbis szerintem, de nem vagyok szakértő, csak kicsit utána olvastam, hogy hogyan érdemes tölteni. Előző telefonom akksija másfél év után döglött be, de minden este töltőn volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged