-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaWehun
tag
válasz
espista #2942 üzenetére
én úgy tudtam, ami lehet hülyeség, hogy a raw készítésekor minden egyes apró részletet rögzít a gép, ezért részletesebbnek látszik a kép a jpg-hez hasonlítva, na ezt manual camera app-al nem igazán lehetett észrevenni. ezért mondtam, hogy a minőség szinte ugyan az mint a jpg-nél. valamint az is furcsa volt nekem, hogy a raw kiégettnek tűnt minden képnél. bár lehet csak én vagyok béna hozzá, ezért kerestem én is valakit aki már próbálkozott ezzel, hogy neki mik a tapasztalatai.
-
JamesHun
addikt
válasz
espista #2052 üzenetére
szia
köszi a segítséget
a telefonon a rádiós kapcsolatnál is lehetett állítani amikor össze volt kapcsolódva
elvileg most jól megy és nem kell állítgatni ha minden igaz mint IOS nél vagy WM nélDefaultba nem tudom megadni, hogy bizonyos számokat a SIM1 ről hívjon, bizonyosokat meg mindig a SIM2 ről? (céges, privát)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest