- Fotók, videók mobillal
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieearth
tag
hello!
ma délután megjött a fixity-től a teló, és nagyságrendekkel szebb munkát végeztek. na nem lett gyári állapotú, de nem is az volt az elvárás, szép lett, nekem megfelel.
és egy halvány piros pötty nekik a gyors és korrekt intézkedésért, amire persze igazából sornak sem kellett volna kerülni, ha elsőre úgy megcsinálják ahogy most... -
zzola
titán
Én egyelőre nem látom, hogy jobban merülne a 360-asnál...
2 kártya van benne, folymatos 4G van, most korlátlan music opcióm is van már, így szól a zene szinte egyfolytában, reggel 6 óta 20%-ot esett, közben megy a BT is, mert külső eszközön szól a zene, beszélgetés is volt, szóval nem olyan rossz ez az üzemidő. Ha este 7-ig nem merül le, akkor elégedett leszek... -
peanar
senior tag
Telefonkezelő/Mobiladat és itt a rendszer alkalmazásoknál tiltsál le majdnem mindent, kivéve amire szükséged van és nézd meg úgy....
Persze jegyezd meg, hogy miket tiltottál le és ha a telefon használata közben kiabál hogy x y-nak kell a mibilnet, akkor engedélyezd.
Így ki lehet szűrni, hogy mi az, ami eheti, illetve ha nem kiabál a teló, akkor adatforgalmat lehet megtakarítani... -
ChrisLowe
csendes tag
Nekem is bekapcsol. Valami bug van a bluetooth körül, mert a párosítás sem mindig egyszerű. Van olyan, hogy egyből oké de van, hogy befagy a rendszer, sőt ha új cuccot párosítok eddig kivétel nélkül csak akkor sikerült ha elötte kikapcsoltam a telefont...
Mindez 6.0-án zökkenőmentes volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged