Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • dave0825

    őstag

    válasz norberto9 #14014 üzenetére

    Nekem akkor szokta csak több próbálkozásra föloldani, ha kicsit izzadt az ujjam, vagy vizes. Most flip tokban van, és elég vastag a tok hátulja, nehezen érek be az ujjlenyomatolvasóhoz, ezért úgy állítottam be, hogy inkább az ujjam hegye felé olvastattam be többször.

    (#14009) Sanki: megnéztem én is itt, és én január közepe-vége felé vettem a telefon Euronics-ban, és 2018. októberre írja a garancia lejártát. :(( Ez azt jelenti, hogy elvett tőlem az Euronics 3 hónapot? :F Gondolom érvényesítették, vagy nem tudom, októberben, mert mikor vettem januárban már be volt lépve egy Google felhasználóval az egyik eladó (névről ismerem, ezért tudom, hogy ő volt). Egyből nyomtam egy gyári visszaállítást is.
    Ez gondot jelenthet? Bemenjek reklamálni az Euronics-ba szerinted/szerintetek?

    (#14021) norberto9: Igen, amúgy is egy ujjadat kell felvételkor többféle szögben hozzáérinteni. Vagy te egy hozzáadásnál több ujjadat érintetted? Mert akkor az lesz a baj. Ha több ujjat szeretnél fölvenni, hozzá kell adnod még egyet. 5-öt kezel, ha jól tudom, tehát 5 különböző sort tudsz beállítani.

    [ Szerkesztve ]

    Huawei P30 // Suzuki DL650XT '15 <-- Kawasaki Z750 '07 <-- Aprilia RS 125 '99

Új hozzászólás Aktív témák