- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hhatika
tag
beszéltünk már róla, ezek a programkilövések nem tetszenek (viber értesítés...stb), niylván állítottam rajta, az automata kezelést kikapcsoltam...
root kellene nekem mindenképpen, android auto tükrözés miatt...nem csináltam még meg huaweitoolal... (nem mertem még)amúgy ellennék vele
-
clon
senior tag
Rákerestem guglin: honor 8 oreo magyar
A hétköznapi user az 1 oldal után nem biztosan, hogy lapoz vagy komolyabb szintű keresési szöveggel sem fog keresni. Az első oldalon egyetlen helyen sincsen friss infó csak annyi lesz H8-ra Oreo.
Kivétel azért van és az a huaweiblog (https://huaweiblog.hu/honor-8-android-8-0-oreo-frissites/) ami ráadásul még "félrevezető" is mert ott a cikk szerint a H8 OTA frissítéssel már magyarországon is elérhető.Szerintem nem kellen alapnak meg jónak venni, hogy OTA nélkül lehet feltenni egy frissítést amire azt mondták "technikailag a H8 nem alkalmas". Szétkürtölték, hogy a H8 nem fog kapni Oreot majd maszatoltak lehet mégis lesz, stb. ez a Honor "terméktámogatás" legalábbis hazánkban.
Mint a ahogyan a másik fórumban a Honor_HU (Hivatalos) is írta Lengyelország megkapta augusztus közepén OTA-n... -
g_g_g
őstag
Nem akarom elkiabálni, de úgy néz ki megtaláltam a megoldást a képernyő lezárása után nem működő Airdroid alkalmazás problémájára.
És talán megoldás lehet a háttérben automatikusan kilőtt más alkalmazásokkal kapcsolatban is.Telefon kezelő -- Tisztítás -- Jobb felső sarokban fogaskerék -- Automatikus tisztítás kikapcsolása
-
-
nrg_52
addikt
A tarcsazo, a nevjegyzek, az uzenetek kinezete lett cserelve, meg az ertesitesi fuggony lett modositva. Azt vettem eszre, hogy pl nevjegyek exportalasakor amikor ki kell valasztani a fiokot, csak a jelolobox latszik, a szoveg nem. Engem nem zavar mert drivera tudom igy is menteni oket kezzel. Mast nem vettem eszre, de lehetnek benne hibak, nalam ez jott elo csak.
-
sooty81
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest