Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Razzor two
tag
válasz
mumuss #22585 üzenetére
Nem, mint ahogy már írták nem tudja. Mivel a gesztusvezérlés, csak működő képernyő esetén lehetséges.
Más:
Azt viszont nem tudjátok, hogy a többi zárolási téma törlésre került? Mert én mostanság csak a magazin feloldást tudom beállítani, azon meg nem mutatja lezárt képernyő esetén az üzeneteket, csak a képernyőt világosítja!
Van rá valami mód ennek megváltoztatására? -
Razzor two
tag
válasz
mumuss #22585 üzenetére
A nova ugye teljesen kiváltja a nyomásérzékenységet! Amely alkalmazás a P9 plusnál nyomásérzékeny az a Novában is az! Pl notesz alkalmazás ikonjára nyomva( nem erősebben csak egy kicsit tovább , kiadja az alkalmazás menüjét, új jegyzet, fénykép...stb! A P9 plusban a felső sarkakat be lehet állítani nyomva tartás esetén valamilyen alkalmazást indítson, viszont nekünk ott van a hátsó gomb amire több funkciót is lehet programozni! Nekem ugye mappák vannak az első oldalon, viszont a nova tudja azt, hogy egy érintés a mappa nyitása, a mappa felfelé húzása, elindítja a mappában kiválasztott alkalmazást. Akkor még ott vannak gesztusvezérlések!Pl. két kopp---képernyőzár! További lehetőségek: egy ujj le, fel szét össze..stb
Nálam még az első lapon van a Beutiful widgett az is programozható, ahol hozzáérek mit is nyisson meg!
Szóval a srác csak kapkodta a fejét, hogy mit mivel csinálok!ilyen ez pl!
-
Juliuska
senior tag
válasz
mumuss #19176 üzenetére
Nézz rá a Fleksy Billentyűzet-re is, hátha elnyeri a tetszésedet
-
r0by
addikt
válasz
mumuss #19176 üzenetére
Én is kipróbáltam párat. Egyenlőre ez mellett kötöttem ki: Chrooma Keyboard
Én Note4-ről jöttem és nagyon hiányzott a felső számsor, ebben be lehet azt is állítani. -
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15200 üzenetére
mumuss: De
Olyannyira, hogy főleg akkor érezhető, hogy sokkal lassabban is tölt a gyári töltővel, ha mondjuk közben youtube videót is nézek, mint mondjuk 131, vagy 360 alatt. Ilyenkor lehet a legjobban észrevenni, hogy jobban zabál, mert észrevehetően sokkal lassabban tölt.Shummo: Azokat is menti.
A kézi lementést azért mondtam, mert az egyedi mappákat viszont nem menti le. Pl. egyes appek egyedi mappáit sem, vagy mondjuk, ha vannak saját mappák is. -
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15197 üzenetére
Én most is 381-en vagyok, de én tesztelgetek is. Mármint úgy, hogy ha belefutok valamibe, akkor azt leírjam itt a fórumon.
Most pl. a legújabb TWRP-t tesztelem, meg azt, hogy végre megy a Magisk (akinek mond ez valamit). Viszont ez csak a B381, vagy afeletti romon megy. Egyébként hibátlan. -
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15180 üzenetére
Eléggé nem fura módon a frissítés menete is érdekes dolgokat tud produkálni.
Mivel túl vagyok pár oda-vissza frissítésen, így láttam már érdekes dolgokat. Pl, ha végigmentem a átlagos frissítésen (B360 -> B381, vagy a B380 közbe iktatva), olyan marhaságok jöttek elő, hogy csak lestem. És itt sokszor az sem számított, hogy volt-e FR, vagy nem. Mindig más hibák jöttek elő.
Érdekesség, hogy a B360 nem hozott nagy akkueséseket a B131-hez képest, a B380 sem annyira, de érezhető és a B381-nél meg pláne. Átlag felhasználáshoz és más telóhoz mérten teljesen vállalható, de saját magához (B131 vs. B381) már nem annyira. Ahhoz képest, hogy minden changelogban ott virít, hogy jobb lesz az akkuidő. Bár nem is fognak újat írni.Plusz jöttek elő hibák is a 360 utáni verziókon. Pl. kimerevedések, alkalmazás fagyások B380-on.
B381 stabil, de érezhetően zabál.Szóval nem hiába a B360 az utolsó hivatalos verzió.
-
mumtaz
senior tag
válasz
mumuss #15071 üzenetére
Értelem szerűen FullOTA, ha nem PV, akkor csak az adott android verziót képes frissíteni.
Ha PV is, akkor tud alacsonyabb android fő verzióról frissíteni újabbra. Ott mondjuk mehet a B131 MM-ről az adott verziójú (mondjuk B381) N-ra, ha "FullOTA-MF-PV". Ha csak "FullOTA-MF", akkor maxium B360-ról, vagy B380-ról frissít, B131-ről nem. -
mati12
senior tag
-
gianone
őstag
válasz
mumuss #12235 üzenetére
De pl. a helymeghatározás már nem annyira, és azt is ki lehet kapcsolni. És ha helymeghatározás akkukímélőre van állítva, akkor a wifi és mobilnet kikapcsolásával az Eszközkezelőnek is annyi. Egyébként emlékeim szerint ezt a lehúzást zárképernyőn valahol ki lehetett lőni, de nem ugrik be, hol volt.
-
-
Sragi
őstag
Rohadt csúszós. Tok nélkül tuti 1.nap le is ejted. Újabb szoftverrel par apró hibát javitottak.
Nem mindenkinek jött meg még magától a frissítés. Igazából hibája nagyon nincs. Talán annyi hogy volt akinek bizonyos szolgáltató sim kartyajaval (ha a kettő volt bent) akkor hívás gondok voltak, vagy hálózat.(pár ember írta itt is csak)
Nekem november közepe óta hibatlan.
Elégedett vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A lehengerlően szép Honor 8 pont azt kínálja, amit a Huawei P9, csak olcsóbban, ez pedig remek hardvert, dupla hátlapi kamerát és rogyásig telepakolt szoftvert jelent.
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Jövedelem
- Hálózati / IP kamera
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest