- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
McCann
tag
válasz
spider80 #21753 üzenetére
Igen, másképp nem is engedi a telefon aktiválni őket, csak ha kiválasztom, hogy melyik kártya legyen a gyors mobilnetes, jelenleg a t-mobilos az, szépen ki is jelzi, hogy 4G, odáig rendben is van, de ahogy feljebb is írtam, a 3G is elég lenne neki elméletileg, amit a UPC kártya tud, de egyikkel sem hajlandó hosszú távon működni
-
tdhenry
tag
válasz
spider80 #21285 üzenetére
Jó vétel bizony.
"Nagyon köszönöm az ajánlást, ma jött meg a cucc. Tegnap kipróbáltam egy Charge2+-t a MM-ban, szerintem semmivel nem jobb, állat ez a cucc, megyek rendelni még. Eddig 2 embernek mutattam és 2 mondta hogy kell neki isEzer hála!!!!!"
Ezt egy fórumtárs írta, miután ajánlottam neki.
Nem akarom fényezni, nekem tökéletesen elég. Az akksi picit gyenge, csak 4-5 órát bír full hangerőn. -
Diák66
őstag
válasz
spider80 #20511 üzenetére
Hát nem mindegy, ha már ilyen drága a telefon..... idehaza fontos a Carrier Agregation, mert mindegyik szolgáltató ezt fogja használni. Szűkös a frekvenciakeret egy-egy szolgáltatónál. Ráadásul az optimális kihasználtság miatt is jó, ha van egy alacsony és egy magas frekvencia. (800+1800, vagy 2600 MHz)
Videó nézéshez és rádió hallgatáshoz meg stabil sávszélesség kell.
Meg amit még hiányolok a Honor 8-ból az az LTE Only üzemmód.
-
törölt tag
válasz
spider80 #19510 üzenetére
Mondjuk ha még csak egy hete vette, és 3 hónap alatt csak egyszer cserélnek ingyen, akkor lehet, hogy érdemes várni vele. Ha leejti megint, akkor ugye már fizetni kell érte, és a hátlap törése igazából nem nagyon befolyásolja a használatot, csak kell tenni rá egy szilikon tokot. Ha leesik, és törik a kijelző a 3 hónapon belül, akkor ugye egyben javítják, ha meg nem, akkor a 3 hónap lejárta előtt be lehet vinni ugyanúgy ezzel is.
-
padi68
senior tag
válasz
spider80 #15083 üzenetére
"....Kedves Árpi!
Amennyiben Árgarancia szolgáltatásunk feltételeink megfelel rendelésed (nem fizetted előre online, és nem igényeltél online hitelt) úgy az akciós áron fogod tudni megvásárolni a készüléket.
A részleteket a https://edigital.hu/argarancia oldalon találhatod meg.Üdvözlettel:
az Extreme Digital Facebook csapata...." -
dussy
őstag
válasz
spider80 #14885 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Hangminőségben (hívás, kihangosító) milyen tapasztalatod van?
Van esteleg mód rá, hogy S6-al lőtt képet újra készíts H8-al?Huawei M2 tabom van, nekem bejön az Emui felület. Teljesen más módon használom, mint a telóm. Pár helyen döccen az S6, de alapvetően stabil a rendszer. Az akkuja meg olyan amilyen. Nagyjából 3 -3.5 óra SOT-ot tudok kihozni belőle.Már rég leszoktam a custom romokról és az egyéb bütykölésről, alapból legyen megbízható a telefon.Gondolom a H8 is elég stabil.
-
törölt tag
válasz
spider80 #14598 üzenetére
10 méter levegőben terjed a rádiójel, fél méter emberi szövetben meg nem. Ez szerintem marha egyszerű. Olyan helyen kell hordani a telefont, ahol van közvetlen rálátása a fülesre, például karpántban, vagy ilyesmi. Azt a 10 métert úgy mérik, hogy leteszed az asztalra, és elsétálsz 10 méterre, hogy közben semmilyen tárgy, akadály ne legyen a jelútban.
-
törölt tag
válasz
spider80 #14595 üzenetére
Azért azt érdemes átgondolni, hogy a BT hogy is működik. Ha a farzsebedben van a telefon, akkor úgy laza 1 méter szöveten (nem ruhán, hanem a testeden) kellene átmenjen a jel, amit nyilván nem tud, így a környezeti tárgyakról visszaverődve jut csak el a fülesbe, ami elég esetleges, így marhára tud ingadozni a jelerősség. Főleg ha valami nyíltabb terepen futsz.
A hangszórónál és beltérben ez nem olyan nagy dolog, mert ott nem feltétlen állsz be az adó és vevő közé, plusz a falakról, bútorról is jobban tud verődni a jel. -
-
clon
senior tag
válasz
spider80 #12994 üzenetére
Ez azért nem teljesen igaz. Mert a B360 nem stabil hanem "korai próba" (és ott volt egy talán 300000-es letöltési korlát is) és biz' a B120-ról nem keveseknek nem akart jönni még a B131 sem
A samu S7 esetén február végén elindult a stabil Nugat update a Telekomos modellekre. -
mohitook
tag
válasz
spider80 #7511 üzenetére
Értem a poént és sajnos nem
..
Ahogy nézem ez egy ismert issue, (http://forums.androidcentral.com/honor-8/725287-honor-8-bug-dislikes-reports.html) itt szépen kitárgyalják, de elvileg nincs MÉG MINDIG megoldás rá.Esetleg valaki.. tényleg valaki aki tapasztalta ezt, van rá megoldása... vagy hol lehet felvenni a support-al a kapcsolatot rendesen, mert a tmobile-ba nem akarom visszavinni pár hétre, hogy aztán ugyanígy visszakapjam...
Esetleg lehet frissítés?! Ezekről valamilyen lista van valahol? mikor mit javítottak?
-
Sanki
addikt
-
Bazsee71
őstag
válasz
spider80 #3741 üzenetére
Már miért lenne életképtelen?
Nálam napközben az asztalon fekszik a telefon, néha ránézek milyen értesítések érkeztek. De csak rákoppintok a kijelzőre, és látom is. Ha éppen nem olyan, fel sem emelem, hogy feloldjam. Apróság, mert emelgetni sem nehéz a telefont, de így sokkal praktikusabb. Kár, hogy ezt már nem támogatják az újabbak. iPhone-nál ez nem probléma, mert ott az előlapon van a szenzor, szerény véleményem szerint okosabb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged