- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van itthon többféle QC 3.0 töltőm,egyikkel se "gyorstölt".
Se QC 3.0 töltő,se Samsung féle gyorstöltő (ami elviekben ugyanaz mint a QC),csak a saját Huawei Super Charge töltővel működik.
Ahogy fentebb is írták,a Huawei saját technológiát használ erre ami se nem QC,se nem AFC.
A Qualcomm QC 3.0 töltőimmel csak lassan tölt,ki sem írja hogy gyorstöltés. -
mumtaz
senior tag
Pusztán elméletben a felbontásban jobb (20Mp a 12-vel szemben). De ezek is csak számok. Használatban tudom, hogy nem jobb. Sőt. Én is olvasgattam, hogy visszalépés volt.
Szóval én inkább a nyers adatokra léptem rá.
Ott a kamera a 20Mp-el. De pl. ugyanúgy 4GB ram. Na ok, a belső tárhely tudtommal 64GB. Na és.
Szóval egyáltalán nem éri meg. Valahogy a H8 sikerült olyan jól, hogy ne csak a megjelenése után, hanem a következő (H9) megjelenésekor is sokan inkább az előbbit veszik.
Volt már ez így más telefonnal is? -
peti85
senior tag
A termék leírásban benne volt, hogy ha rendelsz és,kifizeted, akkor be kell még egyet tenni a kosárba, leadni a rendelést fizetés nélkül, szólni az eladónak hogy módosítsa az árat $0,1-ra és utána mehet a fizetés.
De lehet hogy már nincs ez az akció, mert most olcsóbb, gondolom most más jellegű az akció. -
Zsolt112
tag
Hát nálam úgy is változik. Csak akkor nem ha tök sötétben beállítok egy fényerő értéket, ilyenkor már nem megy ez az érték alá a telefon automata fényerőszabályzás esetén, ilyenkor ha ilyen sötétben vagy, a telefon leveszi a fényerőt az általad korábban beállított értékre, és ilyenkor már nem változik a fényerő app megnyitáskor. Ha világosabb helyre mész emeli a fényerőt és már változik is app megnyitáskor.
A másik opció ha kikapcsolom az automata fényerőszabályzást és full fényerőre feltolom, de ez ugye nem életképes megoldás.
Nem értem hogy nem lehet ezt a bugot javítani, amikor benne van minden emui 5-ös telefonban...nrg_52: ezt a gyári telefon appban is tudod produkálni.
-
-
-
peti85
senior tag
Én most rendeltem ilyet: CHYI
Azt írja AGC japán edzett üveg az alapanyag, itt is adnak lötyit és még valami akció is van. $7,13-ért adnak kettőt, de ha leadsz még egy rendelést, akkor $0,1-ért kapsz egy harmadikat. Kicsit nehézkes a rendelés menete így, de majd meglátjuk. A visszajelzések elég pozitívak és sok is van belőle.
Ha tényleg AGC akkor csak jó lehet -
Cannabis7
senior tag
Sziaszto, tapasztaltatok olyat, hogy egyik napról a másikra (nem változott semmi a telefonnal kapcsolatban) nem gyorstölt a gyári töltő, hanem normál tempóban tölti csak?
Nem tudom, hogy a töltő hibája, a telefon hardveres hibája, esetleg csak valami szoftveres hiba lenne?
B380 van fent -
daver88
aktív tag
-
Én bekentem újra, de kezd megint levegősödni. Nálam az a gond, hogy oldalra el van csúszva. Nagyon passzentosan kellett volna felrakni. Egy milliről van szó, de épp akkora sávban kezd levegősödni. Két nap alatt. Bár nem ennyire látványos, sőt, nem is látványos. Egyelőre. MSVII tok van rajta nálam, nem ér hozzá sehol.
-
StaChys
tag
Nekem ilyen van, elégedett vagyok vele:
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest