- Yettel topik
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
vatomi #22258 üzenetére
Én pár napja vettem 1 SIM-es S8-at. A H8-at 2 kártyával használtam, ebből adódóan nálam jobban bírja az S8. Más kategória mint a H8, de ahogy fentebb is írták, az ár sem ugyanaz a kategória!
Reggeltől délutánig az én használati szokásaimmal kibírja 1 töltéssel...míg a H8-at 2x kellett töltenem. -
miroon
aktív tag
válasz
vatomi #19752 üzenetére
Nekem is megjött,de nem megy rá a hátsó + első üvegfólia miatt
rá erőltetni pedig nem merem..
más:
csak nekem sárgult be a nilkin tpu tok illetve nekem van csak olyan érzésem mintha kinyúlt volna? Nilkin oldala szerint eredeti, és kb 3 hete van csak meg... pedig nem is járok olyan helyekre ahol bekoszóldhatna,hogy ennyire besárguljon
-
bryan159
csendes tag
válasz
vatomi #10298 üzenetére
Én is használok, előtte egy Samsunggal folyton rezgett a kezemen, hogy megszakadt a kapcsolat, pedig a zsebemben volt a teló. Na ennél semmi gondom vele, tök jól működik. 4k-t simán megér. Én 6-ért vettem majdnem egy éve használtan. Egy dolog, amit kifogásolok, hogy ha már mindkettő Huawei, összehozhatná a teló, hogy a saját lépés számlálása helyett az óráét tegye ki a zárképernyőre.
Egyébként még nem köszöntem be, pár hete lettem Honor 8 tulaj, csak annyira pörög a topic, hogy nem győzöm olvasni, nem tudtam még hozzászólni. Szóval sziasztok!
-
Dwatti
addikt
válasz
vatomi #10287 üzenetére
Mivel 02.11 -én indult be az OTA a véglegessel ezt meg utána rakták fel . Így szerintem a végleges a hírek szerint is az. De ha mégsem akkor úgyis lesz majd másik amit fel lehet rakni
Stabil verzió eddig nálam semmi gond nincs vele , szerintem jobb mint a korai próba - de azzal sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Videó stream letöltése
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Gitáros topic
- Yettel topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Fujifilm X
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- OLCSÓ MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged