- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Juleshu
tag
válasz
Juleshu #30799 üzenetére
Óbakker...
Hátha van más is akinek segít:Wipe cache, 2 gombos cache reset:
Ha be van dugva usb-kábel a telefonba, akkor nem ugyanaz a feliratú menü jön fel, mint ha nincs bedugva a kábel.
A cache reset menüpont akkor látható, ha nincs bedugva az usb-portba semmi.Én mindig töltőre dugott állapotban próbáltam, azért nem értettem, milyen wipe cache-ról beszéltek...
Szabad usb-porttal már oké, megvan.
-
-
válasz
Juleshu #30535 üzenetére
A B402 már lejárt lemez, a 407 a menő
Amúgy nem vettem észre különbséget a 405->407 váltással. Nekem valamiért a 389 volt a legszimpatikusabb, az arcfelismerés javult a kamerában, de a fókusz és fehéregyensúly mintha romlott volna. Sokkal jobb képeket csinálok, ha én adom meg a fókuszpontot, és külön az egyensúly viszonyítási pontját. Az ellenfénnyel és direkt oldalsó bevilágítással borzasztó mód hadilábon áll a készülék...
Egyébként 86os IMEI, Telenoros, már négy napja megjött a frissítés. Téma kedvelőknek ajánlom a P20 Twilight témát, szerintem nagyon passzol a kék készülékhez.
-
peti85
senior tag
válasz
Juleshu #22053 üzenetére
Én a My Data Manager-t használom. Szerintem jól működik, átlátható a felület és elég sokféle szűrést tud. Nem is nagyon fogyaszt, jól el van a háttérben.
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Juleshu #21958 üzenetére
Szia,
az, hogy mennyire jó, vagy nem az akksi időd, nem tudom (nem akarok ebbe a témába belefolyni), viszont azért a G7-el nem érdemes összehasonlítani szerintem a fogyasztást. Egyrészt, abban jóval takarékosabb hardver volt (a kijelző kisebb felbontás, hiába nagyobb), másrészt a telep is jóval nagyobb volt. Nekem is volt ezelőtt, nagyon szerettem többek között pont a fogyasztás miatt. De azért nagy a különbség a két teló között.
-
Diák66
őstag
válasz
Juleshu #20235 üzenetére
Amiben tudok neked segíteni:
- a 2 SIM esetén külön csengőhang választható hívás és SMS esetén is. (általában igaz minden DUAL SIM telefonra)
- A magán google fiók és a céges Exchange fiók csatolása megoldható
- a szinkronizálás szerintem megoldható úgy, hogy nem automatikusan, hanem manuálisan csinálod. (először google, majd Exchange)
- A telefonkönyvben választható a megjelenített kontaktok tárhelye. (egyénileg is testreszabható)
- Viszont egy helyen jelenne meg az összes kontakt szerintem. Erre nem tudok trükköt, hogyan csinálhatnál 2 telefonkönyvet, naptárat stb....Jó kis telefon és előny lehet számodra a dual active megoldás.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest