- Google Pixel topik
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
Hirdetés
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lbence
aktív tag
Én a telefon hátuljáról alig tudtam lebányászni egy mágneses tartó tapadókorongját, pedig már a youtube-on látható összes trükköt (fogselyem és társai) kipróbáltam. Végül egy már használaton kívüli kijelzővédő üvegfóliával valahogy leszedtem, "kis" nyomásgyakorlás után lepattant a tapadókorong, az üvegfólia pedig elrepedt. Azt hiszem, hogy karcolás nélkül sierült a műveletet megoldani.
-
DaWehun
tag
-
DaWehun
tag
mondjuk igen, ezek az árak nem emberiek...
és, hogy ON is legyen. ma bekapcsoltam a gps-t és kiadott valami dumát, amit el kellett fogadnom. ha nem fogadom el, akkor csak gps-t használ, ha elfogadom akkor gps, wifi, mobil hálózatokat is fogja használni. eddig nem volt ez, és nem akarom minden egyes alkalommal elfogadni mikor bekapcsolom a gpst. nincs valami megoldás amitől megjegyzi mit is szeretnék tőle?
-
Diák66
őstag
Közben kezdek rájönni a pittyegésre, meg az értesítésekre.... ami zene közben állandóan felugrott a "nagy fogyasztású alkalmazás", végre tudok zenét hallgatni megszakítás nélkül.
Végigjártam majdnem az összes appot, aztán kézzel beállítgattam, mit szabad, mit nem.
Érdekes, hogy a Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Értesítések kezelése alatt nem található meg az összes olyan app, ami értesíthet. A Beállítások -> Alkalmazások és értesítések -> Alkalmazások alatt a rendszerfolyamatokat is listázni lehet, ahol rámegyek egy-egy appra, szintén állíthatok az értesítéseken.
Itt találtam meg azt a rendszerappot is, ami azért felelős, hogy figyelmeztessen a nagy fogyasztású appokra. Na most ez már csak a képernyőn jelezhet, hangjelzést nem adhat ki. Egyébként, ha zároltam a képernyőt, vagy háttérbe tettem az alkalmazást ugrott is fel a figyelmeztetés és jött is vele a pittyenés.... igen bosszantó zenehallgatás közben. Tudom, hogy fogyaszt az app, de hát azért használom nem?Ami még érdekesség volt, hogy írtam facebook messengeren..... ki tudja honnan, de elővadászott egy tök ismeretlen dallamot (Hawai elnevezéssel... nem! nem huawei) és tök vicces volt, hogy kaptam egy messenger üzenetet és azt egy 8 másodperces dallammal jelezte.
-
RootRulez
félisten
B405 van rajta, ami érdekes, hogy alapból nem dobja be hogy van frissítés, de a "legfrissebb teljes csomag letöltése" opcióban meg kidobja a B407-et. Akkor azt letöltöm rá.
És újra ránézek a frissítésre.
Igen független, egy éve vettem, amikor kifutó akciós volt, és nem T-s ként használom.
-
Sanki
addikt
-
peti85
senior tag
Nekem Cafele TPU tok van fent. Ez még soha nem karcolta meg a telót, ritkán szoktam csak levenni. Passzentos, nem lötyög és bár kételkedtem a védelemben amit nyújtani tud, mert elég vékony, bizony már túlélt a teló 1-2 nem tervezett földet érést korcolások nélkül. Persze amíg nem érkezett meg a tok, addig kicsúszott a zsebemből egyszer a sarkára, ott be is nyomódott minimálisan
, de azóta hogy a tok rajta van, esett már nagyobbat is és semmi baja sem lett.
-
Snowy_owl
őstag
Köszi a tippet, ha megjön megnézem milyen és ha lötyög én is vágok bele törlőt. Ha itt a tok és felraktam beszámolok róla.
#31683 dewill79:
Erre voltam én kíváncsi, de ha a gyerekednél még él a telefon nálam is fog ebben a tokba. Szép telefon de egy rossz ejtés és szana szét törik, egy ilyen tokkal meg pont abban bízok amit írtál, hogy ha neadjisten leejtem(és lefogom) akkor ne kelljen már azonnal javítgatni, ha nem muszáj, és csak felkapom a földről és nem izgultam egy pillanatig sem hogy jajjistenem most akkor összetört vagy talán csak karcolódott.
-
tgabor94
csendes tag
Kivettem az SD kártyát, de látszólag nem attól szűnt meg a lag, mivel visszarakva is jó volt, egy darabig azóta ismét darabos. Nekem is néhány nap után elképesztően belassul és csak egy újraindítás segít rajta. Nem lenne rossz ez az Oreo, de számomra ezek az apróságok is elég zavaróak tudnak lenni.
-
DaWehun
tag
nagy kulonbseget sem veszek eszre, bar B407 utan fix, hogy jobban birja az akksi... nalam ott nagyon merult, meg a becsult hatralevo ido is akkor csokkent drasztikusan full toltesnel. csupan csak erdekelne mi ez es miert fogyaszt ennyit most. ha meg nem fontos dolog akkor szivesen kilonem valahogy, hogy semennyit ne egyen feleslegesen. ennek akarok csak utanajarni, hatha valaki tud valamit errol.
-
-
cozmo
őstag
Nálam hétvégén navi közben 20%-os töltöttséggel kikapcsolt a telefon. Mert a szellőzőre szerelt tartóban a klíma túl lehűtötte 22°C-ra volt állítva.
Télen is csinált ilyet mikor fotózni akartam, de akkor havazott bszameg
Semmi más gondom nincs vele csak ez a vacak akku. Én sem úszom meg az akku cserét..Ja és a gagyi tartó benyomta a szellőzőm belső lamelláit és kb szerelhetetlenül szétcseszte.
-
V@ns
aktív tag
Volt egy tartóm, aminek a 3M talpát a műszerfal tetejére raktam, nem az ablakon fityegett a tartó.
Ez két éve volt, azóta nem tudom leszedni azt a k.rva korongot a műszerfalról, pedig mindenhogy próbáltam már, és azóta már kétszer is tartót cseréltem
És olyankor neked nem lesz bitangmeleg a telefon a kocsiban használva? -
Krisz0418
őstag
Szia,
Nekem igazából unalmas ez a túl letisztult gyári android. Kamerával nekem nincsen bajom sztem egész okés a képe. (Előtte xperia xa-m volt ahhoz képest 2x jobb)
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=417IMG_20180731_184114.jpgSzoftver frissítés jön még ki a h8ra? Mi a1nel ugye lesz android p is ha mindenigaz, jelenleg 8.1van, júliusi biztonsági frissitessel. Hangszórón milyen a hang? Mély? Magas? P10 litehoz képest (tudom hogy nem h8) erőteljesebb a mély. Tudsz mutatni pár fotót amit a h8al csináltál?
-
mm89
őstag
Én is eddig ezért nem frissítettem (B401 volt), mert csak a teljes csomagot hajlandó felrakni, ami ugye zárja a bl-t, és nyithatod újra, ami meg ugye gyalul mindent...
A full csomag fel fog menni, csak előtte ments. Igen, még a tárhelyet is.
szerk.:
Oké, látom már tárgytalan -
szultan
csendes tag
Most beszéltem a technikussal, ő is megerősítette, hogy Huawei vagy Honor telefon nélkül semmire sem megyek a biztonsági mentéssel.
Ez igazából azért gond, mert azt hiszed biztonságban vannak az adataid (hiszen van mentésed), pedig nem (mert telefon nélkül nem férsz hozzá).
Így, akkor nyilván én is valami más módszert keresek a mentésre.Engem egyébként főleg a jegyzetek mentése érdekelne, amire biztos, hogy keresek egy másik appot, ami tud export/import funkciót, mert ez a Huawei-es nem tudja, a mentéshez meg nem lehet hozzáférni.
Így akármilyen telefon is lesz a következő, az app biztos fel megy rá és be tudom majd importálni az exportált adatokat. -
Bass
addikt
Kb20-t látok én ,12 sajat lakó és a szomszed házból parat 😁 Plusz panel ,egy energia elnyelő 😂 De ezzel a rendszerrel nincs gond minden rendesen műkodik(tv,lapitopi,telók) de tényleg érdekes hogy ezzel a routeremmel a 2,4 is jó( lehet a 4 antenna?🤔 ) A tv-t pl kimondottan a 2,4-re raktam a tobbi meg mikor mit talál jónak. De persze ettől még lehet a telód is hibás. Minden esetre kiváncsi vagyok mire jutsz vele.
-
osztraksajt
őstag
A Quick Charge Qualcomm szabvány, amit alapvetően az azzal a chipsettel szerelt telefonok támogatnak, mivel itt ugye saját Kirin van így külön meg kellett volna venni hozzá a licenszet, amit pl a Samsung meg is tesz a saját Enixossal szerelt telefonjaihoz (nyilván az árba ez is be van építve). De mivel a Huawei elég nagy hozzá hogy ekkora tételben már az is számítson hogy fizet-e licenszet emiatt, így inkább úgy döntött hogy zsebre teszi a hasznot a kiegészítők után is ahelyett hogy még fizetne is a versenytárnak akitől amúgy sem vásárol semmit. Nyilván lehet ezt nézni a felhasználó és a gyártó oldaláról is.
-
Micsurin
nagyúr
Köszi a választ, neked is Sanki!
Köti őket ehhez jogszabály? Eddig csak bukósisaknál találtam rá anno bármit is, hogy ott spec 5 évig kötelező a gyártónak plexit, bélést, etc alkatrész ellátást biztosítani.
Csak azért izgat mert nem indult jól a kapcsolatunk a telokkal. 2/2 ...
-
McReay
aktív tag
Brave Browser-t használok. Nekem ezzel nem tűnt fel a fényerő machinálása. Ráadásul képes a youtube videókat a háttérben lejátszani. Chrome replika beépített ad block-kal. Bátran merem ajánlani a használatát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3087
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest