- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Cannabis7 #8140 üzenetére
Köszönöm, most kicsit a Honor felé billen a mérleg. Olvasgattam korábban, hogy nem nagyon van pont jó méretű tempered glass, a Oneplus gyárija viszont az. A Nillkin edge típus nagyjából jó? Elolvasom a fórumot a tok, kijelzővédő dolgokra figyelve is, de ez sem mindegy, mert futásnál, bringánál könnyebben sérülhet. Jut eszembe: van esetleg valaki, aki bringázik, és talált olyan normális, kormányra szerelhető tokot, ami masszív, kemény műanyag és a kijelző fölött sem csak valami szilikon van? Én egy gyártó termékét korábban megtaláltam, ahol ráadásul elég széles skálán (méret) lehet a telókat betenni, de vagy 20 ezer forint. Kicsit sokallom.
Még egy kérdés: a 3 hónap kijelző extra garancia során esetleg tesztelhetem, hogy mit bír bizonyos tokban, kijelzővédővel, vagy azért mindenképp nem cserélik? A hátuljára is él ez az extra garancia? -
Dixhorn
csendes tag
válasz
Cannabis7 #4386 üzenetére
Az éjszakai fotózást el kell felejteni, ilyen kis szarokkal .
A zajosodás a megemelt ISo értéktől van, azzal kompenzál(na) a szoftver. Csak hosszú záridővel lehet értelmes képeket lőni és mondjuk állványon, kézből semmiképpen sem. Nem arra való egy ilyen telefon fényképezője, mint amit előadnak róla. Ha ez így lenne, nem lenne nekem sem 400k invesztálva fotós cuccokba.
A fény sugarai akkor látszódnak ha a rekesz, vagy blendenyílás szűkre van véve. Mondjuk nem tudom, hogy van e ilyen egy ilyen kis lencsében, nem hiszem, ergo szerintem digitálisan van megoldva, hogy hasonlítson az eredetire.
Tehát ne várj sokat és elégedett leszel a képekkel, illetve az adott fényviszonyok keretében állítgasd a telcsit.
Tegnap csak kézből lőttem vele az ágyban egy 30 sec-es záridős képet, teljesen elfogadható lett, ezzel szemben automatán szinte teljes sötétség, csak a tv látszott a képen, ami a fő fényforrás volt.
De hasonló történik egy jó fényképezőgépnél is. Sötétben,komoly nagy fényerejű lencsékkel,állványon, hosszabb záridővel lehet jó képeket lőni, ráadásul ugye csak statikus témánál.
Ugye azt pedig nem kell mondanom, hogy a megapixel vajmi keveset számít ebben a mesében.Régebben még a profi tükrös gépek is 5-12 megapixelesek voltak,full frame szenzorral,na olyan képet sosem fog lőni egy telefon..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Gaming notebook topik
- Diablo IV
- Eredeti játékok OFF topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged