-
Mobilarena
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cannabis7
senior tag
Sziaszto, tapasztaltatok olyat, hogy egyik napról a másikra (nem változott semmi a telefonnal kapcsolatban) nem gyorstölt a gyári töltő, hanem normál tempóban tölti csak?
Nem tudom, hogy a töltő hibája, a telefon hardveres hibája, esetleg csak valami szoftveres hiba lenne?
B380 van fent -
Cannabis7
senior tag
SZiasztok, 360-ról 380ra lehet háromgombos módszerel is frissíteni?
Nincs sd kártyám, a másik módszer meg nekem kicsit macerás. -
Cannabis7
senior tag
-
Cannabis7
senior tag
egyebkent hogy lehet RAW-ba menteni a fenykepeket? sehol sem talalom
-
Cannabis7
senior tag
válasz Mátésum #8137 üzenetére
szerintem ez a 2 telefon a tavalyi ev legjobb ajanlata, plane ha az arakat is nezzuk.
Ha nekem kene dontenem, akkor a kulsot neznem es gariztatast a(foleg a te esetedben :d) .
Mindkettoben a Honor nyer nalam, plusz ott az infra ami mint irtad neked fontos, a tarhely kerdest konnyebb megoldani mint az infrat. a tobbi dologban nincs nagy elteres, illetve talan annyi hogyha jol tudom az op3-ban van kepstabilizalo, talan meg ez donthet ha fontos szamodra.
uzemido kb ugyanannyi, kameraban nagy kulonbseg, rendszer degrade he mindket telon kifogastalan, a kijelzo talan szebb az op3ban, de annyira ez sem lehet mervado, maximum egymas melle teve veszed eszre. -
Cannabis7
senior tag
válasz tyutyu20 #8135 üzenetére
en par napja frissitettem nougatra, az ejszakai modban fotozasnal nalam is lefagy, ez annyira nem zavar, mert eddig se hasznaktam az a modot, nekem is villog az ertesitosav, ez se zavar, magamtol eszre se vettem, es az akksi is jobban merul, ez zavar, de meg varok, hatha beall, ahogy valaki irta.
Ezeket leszamitva jobb mint a MM volt. Nekem porgosebb a rendszer, szebb, kenyelmesebb, meg en meg azt vettem eszre, hogy az ujjlenyomat olvaso pontksabb lett, a MM-val sokszor 5-6 alkalommal kellett megerinteni.
habar lehet hogy ezen inkabb az segitett, hogy ujra felvettem az ujjkenyomataimat. -
Cannabis7
senior tag
Nem hiszitek hol sikerült megakadnom a frissítést illetőleg.
Amikor fel akarom másolni a fájlt a telefonra, a felénél megakad a másolás.
Telefonon van hely elég, cisnáltam gyári visszaállítást, próbáltam total commanderrel, mert a windowsos intézővel régebben voltak hasonló tapasztalatim, de az se volt képes felmásolni.
Az írja, hogy az eszköz nem válaszol, nincs csatlakoztatva, pedig ne mszakad meg a kapcsolat, valami más baja lehet.
Szerintetek? -
Cannabis7
senior tag
válasz JoeCockBill #7671 üzenetére
oh remek, köszönöm, akkor ma fel is teszem.
MIntha azt olvastam volna, hogy csak kártyáról, vagy az a szervízmenüsre igaz? -
Cannabis7
senior tag
válasz JoeCockBill #7665 üzenetére
belső memóriáról abszolút nem lehet megcsinálni? Mert én nem használok sd kártyát, csak ezért meg nem akarok venni, mégha filléres is manapság
-
Cannabis7
senior tag
válasz headhunter86 #7477 üzenetére
En jmis disat hasznalok, facebook appnak meg ott a bongeszo...
-
Cannabis7
senior tag
válasz forgonati #4383 üzenetére
Sziasztok, csütörtök óta megvan a készülék, a teló nagyon király, az animációkat kikapcsolva nagyon pörgős a rendszer.
Az androidot nem sikerült igazán megszeretnem (eddig BB10-en éltem), de együtt tudok vele élni.A kamerás vitához szólnék hozzá, valóban én is jobb minőségre számítottam, a legjobban zavar, hogy pl éjszakai fotóknál a fényeknek látszódnak a sugarai, és ráadásul így a kép többi része elzajosodik.
olyan mintha a kamera előtt egy műanyag valami, vagy zsíros lenne a kamera, de ezt nyilván ellenőriztem, nem zsíros, más is tapasztalt ilyet?Hozzáteszem, nem vagyok nagy fotós, automata módban próbálkoztam, gondolom megfelelő beállításokkal kiküszöbölhető.
Még azt szeretném kérdezni, hogyha felteszem mondjuk az lb131-et, akkor ugrik a gari?
[ Szerkesztve ]
-
Cannabis7
senior tag
Én is rendelném, ha nem haldokolna a t-mobile, oldala :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- OLED TV topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest