- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Canonfan
senior tag
válasz
Oldbiggy #10950 üzenetére
Nekem ez a gapps lett jó, nagyon elindulási alapom nem volt így csak a google-ban keresgéltem és letöltöttem párat, ezek közül ez volt ami fel is települt és működött is nálam:
Érdekes egyébként, hogy ezek szerint van olyan gapps ami egyik telefonon megy, másikon nem, pl nekem az opengapps nem ment fel twrp-vel sose, se a régebbivel, se a 3-assal, most a pico volt amit abból próbáltam de az se ment fel....
-
Roxkex
senior tag
válasz
Oldbiggy #10900 üzenetére
Illetve egy nap végén egy akksi használatot majd tudsz mutatni nekem ?
Ahol rendesen látszik , hogy mikor volt ébren mikor nem . (A lényeg az az lenne ,hogy ahol lockoltad és tényleg nem halgattál zenét meg semmi ilyesmi akkor ébren van-e)
Meg , egy olyat , hogy az akksi használat statisztikáját törlöd és 1 óráig ( vagy ameddig tudod ) nem használod a telót lockolod és utána arról is egy screenshotot !?Örök hálám lenne érte *-*
-
Roxkex
senior tag
válasz
Oldbiggy #10900 üzenetére
Illetve egy nap végén egy akksi használatot majd tudsz mutatni nekem ?
Ahol rendesen látszik , hogy mikor volt ébren mikor nem . (A lényeg az az lenne ,hogy ahol lockoltad és tényleg nem halgattál zenét meg semmi ilyesmi akkor ébren van-e)
Meg , egy olyat , hogy az akksi használat statisztikáját törlöd és 1 óráig ( vagy ameddig tudod ) nem használod a telót lockolod és utána arról is egy screenshotot !?Örök hálám lenne érte *-*
-
Hege1234
addikt
válasz
Oldbiggy #10428 üzenetére
kerneleket nem szoktam cserélgetni....
én most visszaraktam a 10.02-őt wipe nélkül
majd firm install
utána hagytam hogy felrakja automatikusan a
legújabbat most megy
és meg is maradt minden cuccom+
régebben volt olyan menü hogy testreszabás vagy valami hasonló
ott lehetett sötét témát berakni az hova tűnt ? -
attilav2
őstag
válasz
Oldbiggy #10413 üzenetére
Ez amit linkeltél lényegében a stabil global rom basebandje.
A stabil global letölthető innen:
http://en.miui.com/download-226.html
Teszteljétek. Ez elvileg felrakja azokat a baseband fájlokat amiket az általad linkelt fw csomag, és ha azután telepítesz cm-et miután fenn volt a stabil global rom akkor a cm már a gyári kk firmwarre települ fel.
Nem tudom mi a miui stabil global 6.7.1.0 rom basebandje, ezt meg kellene nézni, mert ha ugyanaz a baseband látszik cm alatt is akkor rendben vagyunk. Ha más a baseband akkor lehet gond. -
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldbiggy #10147 üzenetére
Ez a sebezhetőség (Stagefright) ugyan javítva van-e már ebben a kiadásban?
-
zeno79
őstag
válasz
Oldbiggy #10065 üzenetére
Köszi.
Nálam állandóan jelen lévő probléma CM11+xcelerate kernel -> kamera = teló újraindul.
Kíváncsiságból feltettem most is, de le is szedtem, mert amúgy meg úgy jó ahogy van nélküle is.
(bár kétségtelen, X (sok) nap futásidő után, meg össze-vissza programok próbálgatása után valamiért gyorsabban merült, ezért újraindítottam, most jó.) -
zeno79
őstag
válasz
Oldbiggy #9927 üzenetére
Lehet nem rossz, bar az akksi-merulesre haklis vagyok (épp ezért CM11), es semmi miatt nem ragaszkodom a lollipophoz, egyelore nem tudom miért kéne vele szivnom.
Lollipop alatt az utvonalrogzito altal keszitett foto csak ujrainditas utan jelent meg a galeriaban, nem ertem miert. Hasonloan ha fájlkezeloben csinalok valamit, a zenelejatszoban sem jelenik meg azonnal. CM11ben pedig azonnal... Erdekes, nem tudom miért ilyen, de zavaro.
-
zeno79
őstag
válasz
Oldbiggy #9924 üzenetére
R8 + xcelerate: Mobilnetet nem mindig sikerult bekapcsolnia... A mai tekerésem utvonalrögzitésébe belefagyott, nem rögzitette az egész utat, (tegnap meg többször elvesztette a jelet) majd a program kinyitasakor egyszercsak ujraindult a telo. (Néha ránéztem a térképre - Uram bocsáss')
CM11 restore -
zeno79
őstag
válasz
Oldbiggy #9902 üzenetére
Egy útvonalrögzítővel szoktam "játszani" (Maverick). Nyilván én vagyok a béna, de CM12.1-ekkel, és az új R8-cal is bénázok, ugyanis általában bezárja a progit, és nem rögzít útvonalat. Még nem jöttem rá miért. Lezárom a képernyőt, zsebre vágom a telót, és mikor újra előveszem, a Maverick már nem fut a háttérben, és ráadásul semmi útvonalat nem rögzített. Néha meg rendesen működik. Előveszem, feloldom, fut a progi, van útvonal. Nem tudom összefüggésben van-e azzal, hogy esetleg elveszti a jelet mert pl. beugrok egy boltba (de az addigi útvonalnak meg kellene lennie, de nincs), de ilyet CM11 nem csinál. Az folyamatosan rögzít.
CM11 alól mindegy hogy a Home-mal visszalépek a főképernyőre (esetleg a vissza gombbal) és úgy zárom le a képernyőt, esetleg a Maverick program futása közben nyomom be a hw-zár gombot, mindig rögzít. CM12.1-nél nem mindegy hogy zárom le a telót.
CM11 backup restore addig.
Ettlől eltekintve nem rossz az új R8, xcelerate kernellel már alig fogyaszt ;-) (bár Kernel Auditorral nem lehet órajelet csökkenteni (xcelerate kernel esetén))
Ha van valakinek ötlete mi a gond, esetleg tud ajánlani egy könnyű, lightweight útvonalrögzítőt aminek nem kell aszemétFB és 28 másik regisztráció, csak útvonalat rögzít, azt szívesen venném. Főleg ha ingyenes is lenne....Nem kell nekem profi cucc, csak energia-takarékos legyen, és megbízhatóan rögzítse merre tekerek/futok.
-
johniee
senior tag
válasz
Oldbiggy #9795 üzenetére
Nagynehezen letöltődött, fel is rakom, kipróbálom ezt a TheBeast RC4 kernelt is hozzá
Az előző verziója a ROMnak néha újraindulgatott 1 hét használat után, bár talán csak zenehallgatás közbenSzerk.: ez az új szoftver...érezhetően gyorsabban töltött be a rendszer
Az előzőnél kb 10 percig tartott az első indulás -
Huawei
tag
válasz
Oldbiggy #9767 üzenetére
Sikerült megcsinálni! Köszönöm szépen a segítséget. Igazából pont ugyan így csináltam legelőször is, csak akkor az asztali géppel csináltam és a miuihu-ról letöltött 45-ös fastboot rommal próbáltam. Most meg az általad linkelt cuccal.
Hát óriási kő esett le a szívemről. Már tényleg úgy voltam vele hogy hagyom a fenébe. De tényleg nem értem miért nem ment elsőre. Így az utolsó flash baromi gyorsan ment és nagyon egyszerű volt. Nem értem...
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Most mehet vissza balika011 v6 romja és a frissítési értesítést kikapcsolom.Üdv.
-
sesshou
senior tag
válasz
Oldbiggy #9400 üzenetére
Hogy konkrétan mi lehet a baj nemtuodm de nekem az volt vele hogy időknént olyan szinten belassólt mintha csak az egyik mag menne a 4 ből és az is 300mhz-n
. ez legtöbbször töltéskor jött elő vagy utánna de volt hogy egy hosszab készenlét után. szóval ha jól sejtem a baj ott lehet hogyan vált cpu governantok között. de ilyenkor az újra indítás sem segíttett. sőt frissítettem OTA-n keresztül a legujjab nightly-ra de frissítés után rögtön ugyan úgy elő jött a probléma.
-
micsu
tag
válasz
Oldbiggy #5570 üzenetére
Kra1o5 CM11 R7 gyakorlati tapasztalatokat szeretnék kérni:
- milyen bug-okat találtatok eddig benne?
- telefonálás közben ez a release is feloldja a képernyőzárat?Nálam még az R3 van fent: hívás közben a fülemmel mindenféle programot elindítok, ha nem veszem észre, hogy a kijelző elkezdett világítani...
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Oldbiggy #5327 üzenetére
Én a 09.15-el próbálkoztam, de nagyon össze volt kutyulva az SD kártya elérése, link link hátán, aztán mindent kétszer mutatott. Meg csúnya volt a hangja, nagyon halk volt és torzított minden. Azóta írták hogy módosítottak valamit az ALSA driverek környékén, de én váltottam kra1o5-ra, és annál jobbat nem találtam egyelőre. (R3 vagy R5-öt ajánlom, az R6-al voltak gondjaim)
-
gyjofi
tag
válasz
Oldbiggy #4936 üzenetére
Nekem Mokee romal volt ez, amióta feltettem a Kra1o5 féle romot, azóta nincs. Sajnos nem olyan jó a hangminőség ezzel sem, mint a miui-val, de messze jobb, mint a Mokke-val volt.
De ezzel az R5-ös rommal teljesen meg vagyok elégedve! tegnap reggel vettem le a telót a töltőről és még mindig 76%-on van. Igaz wifi nem volt bekapcsolva meg csak 5-öt telefonáltam (összesen 8 percet), de email szinkronizálás megy folyamatosan éjszaka is. Remek kis rom ez.
-
válasz
Oldbiggy #2842 üzenetére
Ugyan nem Redmi 1S a telóm, hanem egy Cubot One, de MIUI van rajta.
A linked mögött található appot feltettem és az említett kínai appokat én is fagyasztottam. Eddig minden rendben, nem tapasztaltam olyat, hogy valami nem menne és mintha jobb lenne az akkuidő, illetve több a szabad RAM. Nekem is bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Update 07.03. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest