Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
válasz
DonCosta
üzenetére
Szerintem ne bolygasd! Én felraktam Lineageos-hez képest egész tűrhető lett a sebesség, de nem villámgyors. Valamint a google play is hiáyzik belőle annak ellnére hogy global verzió, úgy kellett opengapps-t belemókolnom. Hagyd rajta azt ami van, ha jól működik. Leírtam milyen szívásokkal tudtam rátenni az opengapps-t a miui.hu fórumon, ezt leszámítva jó tapasztalataim vannak a legutolsó globallal, sokkal gyorsabb ezen a vason mint a leguccsó android 7.1-es lineage.
-
DonCosta
tag
válasz
attilav2
üzenetére
Nálam használatban van még egy 1S. Most kapta meg a középső lányom a nagytól. (előtte az enyém volt) Jelenleg MIUI 7-van rajta. Érdemes rátenni a MIUI 9.2.3-at amit linkeltél? Nem terheli jobban az erőforrásokat? Vagy pont ellenkezőleg: épp hogy kevésbé merül, foglal sok memóriát stb...?
Ha van valami javaslat szívesen fogadom! Egyelőre teljesen jól műxik a kicsike, amíg bírja szeretném optimálisan működtetni. -
attilav2
őstag
A legutolsó kiadott Miui 1S-re, (a hivatalos oldalon már nincs fenn): Link
-
attilav2
őstag
Törölték a LineageOS letöltési oldaláról a Redmi1S-t(armani).
De itt elérhető az utolsó build:
[link]
A letöltési linket az Xda fórum [ROM][7.1.x][OFFICIAL] LineageOS 14.1 [Nightly] topikjában találtam. Hát tényleg ideje mostmár a cserének. -
attilav2
őstag
Végetért a LineageOS támogatás Redmi 1S-re:

-
Roxkex
senior tag
Sziasztok !
Rég fordultam meg erre fele amióta meg van a R3Pro
A túra telefonként használt R1S-nek az akksia már eléggé csere érett. Van valakinek esetleg megbízható nem hazai (aliex,ebay vagy egyéb) forrása , hogy honnan jön jól működő akksi ? (Első sorban eredeti lenne a jó de ha nagyon nincs akkor az után gyártott is megteszi)
Persze lehet hazai forrás is! -
attilav2
őstag
válasz
Hege1234
üzenetére
Rakd fel a global beta miui romot és bootold be egyszer (http://en.miui.com/download-226.html
developer rom full pack) ezután rakd fel a lineageot, így hátha működni fog. Nekem a lineage előtt a global beta volt fenn, gondolom telepíti a megfelelő firmware-t. -
Hege1234
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
köszi! igen így szedtem le
csak jó lett volna ha nem borul a rendszer ....lineageos ezzel kell valami különlegeset csinálni ?
mert próbáltam felrakni a legújabbat de ujraindul és a lineageos logó is belassul amikor kezdene betölteni
full wipe megvolt az új firmware-t is felraktam > lineageos > gapps de a logónál elhasal
ötlet ?most visszaraktam a kedvenc 4.4.4 rom-omat hogy azért tudjak telefonozni de vannak funkciók amik azért hiányoznak
-
Hege1234
addikt
mk updater-el(mokee center) letöltöttem a legújabb frissítést 2017022000123-nightly
de bootloop-ot kaptam
menteni nem mentettem mert eddig bootloop soha nem volt
van remény hogy visszahozzam a rendszert a cuccaimmal vagy csak a full wipe marad és bukok mindent ? -
attilav2
őstag
Megjött az első frissítés, nem szólt de ránéztem, OTA letöltöttem, de telepíteni már nem tudta automatikusan, csak elindította a recovery-t oszt kész. Nem találtam meg hova töltötte le, így leszedtem újra innen: https://download.lineageos.org/armani és feltelepítettem, fel is ment rendben.
-
Upo
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
Kicsit bealudtál, ez december közepi hír, az automatikus build szerverek még mentek egy ideig, december 25-i volt az utolsó nightly build mindenből, utána lekapcsolták az infrastruktúrát. A csapat a forrást tovább vitte Lineage Os néven, de nincs akkora kapacitás mint ami a cm alatt volt, úgyhogy a közben elindult automata buildek csak pár telóhoz vannak, de pénztől függően nyilván majd bővülni fog ez is.
-
attilav2
őstag
https://forum.xda-developers.com/redmi-1s/orig-development/cyanogenmod-14-1-t3499624/page56
fefifofum (#560):
cm-14.1 abandoned
As most of you know, there won't be be any more builds of cm-14.1. Instead we have Lineage 14.1 now, so I'll open a new thread with unofficial builds and later use it for automated official builds. You can all update from cm-14.1 to lineage-14.1 without factory reset.
https://forum.xda-developers.com/redmi-1s/orig-development/lineage-os-14-1-t35347112017-től nincs többé CyanogenMod
Folytatódik a Cyanogen konfliktusokkal megtűzdelt haláltusája, a cég ezúttal a CyanogenModot is magával rántja és 2016 végével megszünteti az alternatív ROM-ok támogatását is, kihúzva a független fejlesztők alól a szőnyeget. A fejlesztők közössége ugyanakkor nem adja fel, a projekt LineageOS néven élhet tovább.
-
Hege1234
addikt
minden okés a rom-al
az mhz-t hol tudom belőni ?
jó lenne állandóra mert most van amikor belassul
a 1,5 napot hozza aksiban...a régebbi rom-ban volt olyan hogy a fejlesztői beállítások felett volt olyan rész hogy teljesítmény
azt hogy tudom elérni ?az is lehet hogy kernel volt
tudja valaki ? -
attilav2
őstag
A meizu féle FlymeOS-sel is próbálkoztam. Hát nem egy sebességbajnok. A gapps fetelepítése elég macerás volt, ha csak simán ráeresztettem egy akármilyen gappsot akkor fekete képernyő. A titok az hogy a saját kínai alkalmazás boltjából kell telepíteni egy "google installer" nevű cuccot, G betűs ikon, ami ugyan felrakja a gappsot és utána működik is a rendszer de ez a gapps elég megbízhatatlan, van hogy csak úgy eltűnik. De ha a google installeres gapps már fel lett pakolva akkor azt bármilyen gapps-al felül lehet csapni recoveryből -5.1-es kell hozzá- és innentől kezdve a play megbízhatóan működik. Viszont elég kevés tárhely marad az alkalmazásoknak mert a Flyme tele van kínai szarokkal, de rootolással valamennyire lehet ezen segíteni, egy root uninstallerrel lepucoltam amiről úgy ítéltem meg leszedhető és nem hiányolja a rendszer, így egy egész használható alapot kaptam, de akkor sem egy sebességbajnok.
-
attilav2
őstag
válasz
Hege1234
üzenetére
A fefifofum féle Nougattal (CM14) nyugodtan próbálkozhatsz, kifejezetten gyors, és stabilnak tűnik, igaz elég gyakran frissül mert most még Nightly státuszban van. Vagy mokee nightly, amelyik tetszik.
-
Hege1234
addikt
attilav2
nougat-nál nem látok hibalistát
állandóra ez még nem ajánlott igaz ?
marsmallow-ot próbáltad ?én még cm11-en vagyok... (20150816)
viszont nekem mokee a kedvencem
praktikus dolgokat szokott belerakni a romokba
(legalábbis unofficial-ba mert a
release-nél már találkoztam olyannal hogy tele volt hányva kínai appokkal) -
attilav2
őstag
Nem raktam fel mégegyszer az Atwal féle verziót. A fefifofum cm14-ben megy a kamera. Atwal verzióval nem érdemes próbálkozni, október eleje óta nem frissült. Ha 7.1 akkor fefifofum cm, vagy nightly mokee.
Viszont mindegyik 7.1-nek van egy olyan nyűgje hogy a beépített zenelejátszóval elég hamar leáll a zene, ezen tapasztalatom szerint az AIMP lejátszó segít. Mondjuk ez egy régi bugja a redmi kernelnek, már miui alatt is elő előfordult.
-
Upo
addikt
válasz
attilav2
üzenetére
Nem tudom hogy ugyanaz-e, DB ERROR-t dob a fórum...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A kamerával nincs gond, csak a megfelelő nougat kompatibilis app kell hozzá. Az 1s-t nem bántottam, asszony telója, fejbeverne ha elkezdeném telepítgetni, de a moto g-men cm14.1 alatt ez a kamera app pl. csont nélkül működik. Snapdragon 400 ez is mint az 1s. Vagy le lehet menteni a mokee kamera appját és felrakni a másik alá. -
attilav2
őstag
Szerk.: találtam bőven, pl. CM14.1 [7.1] is van.
Ez ugyanaz mint amit az XDA-n Gunet Atwal csinál? Abban nem megy a kamera. A miui-s link nem jön be, DB ERROR-t dob a fórum jelenleg.
Ha ugyanaz akkor inkább a Nightly 7.1 mokee, abban minden működik.
http://download.mokeedev.com/?device=armani -
attilav2
őstag
Mivel a Techexhibeo AOSP-t lassúnak találtam most kísérletképp felraktam a 7.1-es(NIGHTLY) Mokee-t(A sima CM-ben nem megy a kamera, ebben működik!) Eddig gyorsabbnak tűnik.
-
Oldbiggy
tag
Sziasztok. Kint van a 7-es android, valaki kipróbálta?
-
Roxkex
senior tag
Igen , időközben megoldódott a probléma

Viszont (legalább is Én) nem találtam semmi olyasmit mint ami a miui-snak felelne meg. Ellenben rájöttem ,hogy teljesen béna voltam :\
Ugyanis a GPS Tools be volt állítva, hogy futhasson a háttérben (csak akkor ha használva van a gps) na már most a Runtastic az csak akkor használja , ha már elindítottam egy activity-t ... Ameddig nem akkor a gps status is bezárja magát lock-nál.. De ha van activity akkor minden faja
Hát igen a miui.hu-s srácok nagyon értik a dolgukat :3 - Nekem csak az volt a baj ,hogy egy két program sokszor force closedolt vele :\ - Meg a runtastic jóval gyorsabban meríti miui alatt :\

-
Upo
addikt
válasz
Roxkex
üzenetére
Nem ismerem egyiket sem, de a miui-ban is engedélyezni kell, hogy az alkalmazás a háttérben futva hozzáférjen a gps-hez (akku használat menü alatt), engedélyezni kell az értesítéseket számára hogy írni tudjon az állapotsorra, és az automata indulást, hogy ne zárja be a rendszer kikapcsolt képernyőnél.
Ezek megfelelőjét kell megkeresni a cm alatt, valamelyik biztos meglesz. Nem tudom, hogy a kernelnek van-e valami beállító része, lehet hogy ott is lehet valami beállítás a háttérfolyamatokhoz.
Esetleg valaki beírhatja konkrétan a dolgokat, aki használt ilyesmit, de lehet hogy addigra megtalálod, nálunk az 1s-en miui.hu rom megy párom telefonján. Nem teleszemetelt rendszer, gyakorlatilag V50 óta frissített, most már MIUI8, azóta nem kellett factory reset sem, mégis gyors és jó az üzemidő. -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Most jelenleg a telefonomat (elvileg szerda - csütörtök megválok tőle és cserélem redmi 3 pro-ra .. - de azért ez is meg marad :3) CM11 + XCelerate bld 28-al használom (frisebbek bootloopot okoztak folyton
- vagy a wifi nem volt jó) és azt tapasztaltam ,hogy miután a GPS Status & Toolbox nevű progival a helyet beállítottam (tök mind1, hogy nagyon pontos [internettel + gps-el] vagy csak készülék [ugye csak gps]) átszoktam váltani a Runtastic Road Bike PRO nevű program-ra , ami jelzi is ,hogy a GPS az a helyén van - fogott be helyet.
Eddig mind szép és jó , leszoktam zárni a képernyőt zsebre teszem a készüléket és elindulok az utamra.. De sajnos amikor a telefont lezárom akkor a GPS Status & Toolbox programot (itt beállítottam ,hogy fusson)+ még a Runtastic-ot (ennél meg nem találtam ilyen beállítási lehetőséget) is nem futtatja a háttérben - az az megöli. Onnan lehet tudni ,hogy a helyet mindig újra akarja keresni .. Ami elég zavaró mert így fals táv (km) értékeket kapok
Érdekesség ,hogy eddig (rom reinstall előtt) tökéletes volt!
És most még a Runtastic kis bicikli ikonkája sincs ott a felső állapot soron ha a Runtasticbol átváltok egy másik-ra (pl PowerAMP ,hogy zenét váltsak)...Nem tudom ,hogy mi tevő legyek

Valaki nem tudja ,hogy mit felejthettem el beállítani ? :3 - Előre is köszi :3 -
balint355
aktív tag
válasz
Canonfan
üzenetére
Ez a gapps jó szokott lenni, nekem nem volt még vele bajom semmilyen ROM-mal

micsu: szerintem ha nincs bajod ezzel a kombóval akkor maradhat, én nem tudok ilyen "csodakombóról", mindenkinek más jött be, nekem pl. a CM12.1 + Xcelerate is jól ment, de valaki az MM ROM-okra és God's kernelre esküszik... Ha nem akarsz ezekkel próbálkozni akkor hagyd így

-
Canonfan
senior tag
válasz
attilav2
üzenetére
Köszönöm szépen a linket!

Szerintem biztos ki fogom próbálni, ugyanis pont a héten futottam bele egy olyanba hogy frissítettem a romot (Mokee MM) és az új builddal nem működött az a gapps amit írtam hogy jó lett, ("Play szolgáltatások sajnos leállt"
) ha meg újraflesheltem a romot és a gappst is akkor meg nem volt play áruház, mintha nem is telepítettem volna... 
Ezért pont jól jött az infó
leszedem majd és megpróbálok majd egy szűz telepítést ezzel a gappsal és a frossebb buildel, de majd csak jövő hét után mert akkor kell a teló addig nem kísérletezek vele 
-
micsu
tag
Sziasztok,
Visszaolvastam 5 hónapot, de ebből nem derült ki, hogy jelenleg melyik ROM+kernel az ajánlott azok számára, akik csak használni szeretnék a telefont, nem pedig állandóan romolgatni.
Szempontok: stabilitás, üzemidő, lassulások, sebesség. Minél jobban le van butítva, annál jobb. Jelenleg Gapps-ot sem használok.Egy ideje ezt használom: KK CM11 R29 [2015/08/16] + Xcelerate scrshot
Van már ennél jobb?
Nem szeretnék kísérletezgetni, hanem a bevált megoldás érdekel.Köszi!

-
attilav2
őstag
[link] ez az.
-
attilav2
őstag
válasz
Canonfan
üzenetére
Van egy gapps ami modulokból áll, van egy alap ami tartalmazza a play-t, és ehhez lehet kiegészítőket felflashelni, amik a rendszerpartícióra telepüpnek, pl chrome gmail youtube, így factory reset után is megmaradnak. Majd linkelem ha hazaértem. Egyébként tudom ajánlani techexhibeo MM AOSP-jét, egyelőre elégedett vagyok vele, elég gyors, és semmi felesleges dolgot nem tartalmaz, még böngésző sincs benne alapból.
-
Canonfan
senior tag
válasz
Oldbiggy
üzenetére
Nekem ez a gapps lett jó, nagyon elindulási alapom nem volt így csak a google-ban keresgéltem és letöltöttem párat, ezek közül ez volt ami fel is települt és működött is nálam:
Érdekes egyébként, hogy ezek szerint van olyan gapps ami egyik telefonon megy, másikon nem, pl nekem az opengapps nem ment fel twrp-vel sose, se a régebbivel, se a 3-assal, most a pico volt amit abból próbáltam de az se ment fel....

-
Canonfan
senior tag
Sziasztok!
Közben én is váltottam MM-ra, és eddig tetszik.

Bár én nem a linkeltekre, hanem a stabil mokee MM-re mert előtte a stabil mokee LP-t használtam és azzal nagyon meg voltam elégedve.
Mondjuk az ismerkedésünk nem indult valami jól, mert nem találtam meg elsőre a jó gapps csomagot hozzá. Az opengapps nem ment fel nekem twrpből (a pico sem) aztán találtam egyet ami felment de az katasztrófa volt, gyakorlatilag minden érintésnél bejött az hogy a play szolgáltatások leált, factory reset után ue gappsal meg a beállításvarázsló is.
Már majdnem leszedtem más romot amikor megpróbáltam egy harmadikkal, azzal mát tökéletes volt és változatlanul az.
Annyit szeretnék megkérdezni tőletek, hogy ti milyen custom kernelt ajánlanátok (mokee) MM alá?
A God's kernel 9-es változatával próbálkoztam már (a 8-as mokee LP alatt rendben volt) de az kinyírta a wifit. Gondoltam hogy megpróbálom a 8-ast de nem akartam már kísérletezni szerettem volna már belakni ezért újraflasheltem és azóta is a gyári kernellel használom, de gondoltam ha van valami jófajta kernel MM alá amit tudnátok ajánlani azzal tennék egy próbát
Válaszotokat előre is köszi!

-
balint355
aktív tag
válasz
attilav2
üzenetére
Nekem is tetszett Skate-en, fél giga RAM, ARMv6-os egymagos processzor, régi szép idők
Más kérdés, hogy ott az összes 2.3-nál újabb ROM-nak volt pár hibája, amit a hardver korlátozottsága miatt nem lehetett megoldani, ezért mindig visszatértem valamelyik 2.3 alapúra. -
attilav2
őstag
válasz
balint355
üzenetére
Amíg szervizben volt a redmi vissza váltottam G300-ra, és a SlimKat rom vált be a legjobban. Fél giga rammal ez sem tesz csodát de mégis értékelhető teljesítményt nyújtott. Ebből gondoltam érdemes lenne tenni egy próbát redmi-n is. Volt fenn tiszta AOSP is(techexhibeo féle) az a nexus feeling miatt jó, de szinte zéró beállítási lehetőség van. Alkalmazások értesítéseit sem lehet tiltani, a Slim ettől egy fokkal jobb, ott lehetőség van erre is, de mégsem veszek el a beállítási lehetőségekben mint a CM nél.
-
attilav2
őstag
Találtam egy AOSP-hez hasonlóan gyorsnak tűnő ROMot, íme: [ROM][6.0.1]Slim6 Alpha 0.2 [25/06] (armani)
Majd elválik gyors marad e, egyelőre jónak tűnik.A slim romokról itt van bővebb infó:
www.slimroms.org
www.slimroms.net -
balint355
aktív tag
Biztos hogy ez valós érték? Az a 90°C elég hihetetlennek tűnik egy mobilos processzortól... Már nem használom az 1S-t, de kipróbáltam ezt az appot Redmi Note 3 Pro-n és indításkor kiírta, hogy nem tud pontos értéket megjeleníteni, hanem csak egy algoritmussal számol valami becsült értéket. Neked nem írta ki hogy "can't get cpu temp" amikor elindítottad?
-
dioka7
senior tag
Én navigáltam a múlt héten, a szélvédőre tapasztva (még a klíma nem hűtötte le a kocsit, tehát volt hő bőven), és, kb 10 perc után elkezdett vinnyogni, hogy melege van, amikor kinyomtam (hogy lássam a navit, mert külföldön voltam full ismeretlen helyen), akkor kb 15 másodperc (!) után újra vinnyogott. És ezt addig amíg le nem hűlt... Persze az első riasztásnál átraktam úgy, hogy a klíma hűtse, úgyhogy pár perc tán abbamaradt. De a lényeg, hogy a MIUI 7ben van ilyen riasztás. Én ezt használom.
-
attilav2
őstag
válasz
icemad
üzenetére
Egy lapátnak tűnik az X5, pedig csak 5", biztos a vastag keret miatt. A redmi hozzá képest elfogadható méretű. X5 Pro-t nem veszek, meg lett javíttatva a redmi. Esetleg tartaléknak egy lumia 550-t, ez is 4.7" plusz tudja a 4G-t, cserébe az alkalmazásválaszték szegényesebb az androidhoz képest, de legalább
jó áron van minőségi, és megfelelő méretű. -
-
Upo
addikt
-
attilav2
őstag
Egy hete betört a kijelzője a Redmi-nek
Felküldtem a miui szervizbe. Azt írta érintőcserével javítható, tűrhető áron. Gondolkodtam azon is h nem javíttatom meg, hanem Doogee X5 Pro lesz helyette, de KeeperV85 lebeszélt róla, azt mondta minden tekintetben rosszabb a doogee, saját tapasztalatai alapján. A redmi 1s még biztosan kihúzza pár évig, nagyon jó a rom választék. Különösen techexhibeo MM AOSP-je, most a 04.10-ei kiadás a legfrissebb, de hamarosan jön a frissítés, tesztelés alatt van, nézzetek rá az xda topicra. Van olyan itt aki váltott doogee x5 pro-ra? Mennyivel rosszabb a redmi-hez képest? -
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a 2015 11 29 es cm12.1 romot. ezt És , azt vettem észre ,hogy ha a wifi be van kapcsolva akkor a telefont folyton felébresztgeti ! (értsd a telefon full lockba van , teljesen friss rom , semmit nem raktam fel. Volt minden wipe ami kell és kertelt se gappsot se raktam fel (ha felrakom akkor is ilyen !!). - És ezt eddig mindegyik cm12.1 rommal csinálta.. :@
Valakinek valami ötlet ?
-
-
balint355
aktív tag
válasz
_Hodor_
üzenetére
Szia, igen mindenképp TWRP-re lesz szükség. Ha a twrp megvan, akkor nem számít milyen ROM van fent, bármit feltehetsz. Előtte persze a régit le kell törölni twrp-vel, úgyhogy ha vannak fontos adatok a telón (névjegyek, sms-ek stb.) azokat mentsd le valamilyen biztonsági mentés alkalmazással. A belső tárhelyen/sd kártyán lévő dolgokat nem kell letörölni telepítéskor, azok megmaradnak.
A gapps-re semmi szükség, ha nem kell google play és hasonló finomságok

-
-
_Hodor_
tag
Üdv, rég jártam erre, csak barátnőm panaszkodik h a két éves redmi 1s kezd betegeskedni. Gondoltam felteszek egy új romot, (43-as gyári van fenn).
A fentebb említett aosp-t nyomnám fel.
Kérdés: telepítés menete ha jól nézem nem lehet ugy h felmásolom>MI recoveryből install form update.zip?
Fel kell tennem ugye a twrp-t előbb aztán mehet a recoveryből?
Visszaolvastam a fórumban de ez nem volt világos h a sima 4.4es 43 as -ról ez a 6.0 ás aosp-ot nyugodtan feltehetem-e.Köszi előre is a segítséget!
UI: ugye ez a gapps nem fontos laikusnak (hölgynek) akinek elég ha megy a messneger/wiber stb? Ugye az csak ilyen telót testreszabós telefonlelkébe nyúlós nyalánkság?
-
gyattil
csendes tag
Melyik most az aktuális rom amit érdemes most telepíteni ?
-
attilav2
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
Megvan a megoldás. A belső tárhelyen nem volt elég szabad hely, ezért első indításkor nem tudta létrehozni a "Calendar Storage"-t. Töröltem a felesleges képeket, és máris pillanatokon belül túllendült ezen a folyamaton.
Erre érdemes figyelni ha AOSP-t raktok fel. Egyébként rohadt gyors, a CM-t is veri. -
attilav2
őstag
válasz
attilav2
üzenetére
Nem a Gapps-al van gond hanem TechExhibeo AOSP romjával, gapps telepítése nélkül is elakad a Prep. Calendar Storage résznél indításkor. Valószínűleg az AOSP calendar okozza a gondot, valahogy ki kellene szedni a romból és akkor talán elindul. De nem tudom mit és honnan töröljek. A dualsim mélyvíziben feltettem az erre vonatkozó kérdést.
Egyelőre feldobtam a CM13-t. -
attilav2
őstag
Na feltettem az AOSP-t, de úgy tűnik a Gapps-al van egy kis gond. Folyton elakad a "Preparing Calendar Storage" résznél rendszerindítás közben. Először a Banks dynamic Gapps-al próbálkoztam, most az opengapps pico-val próbálkozom, egyelőre töltöget a fenti üzenetet kiírva. Ti találkoztatok már ezzel a hibával ?
Lehet hogy kellene készíteni egy calendar nélküli Gapps-et, 6.0.1-est, valaki meg tudja csinálni? -
-
attilav2
őstag
Próbálom letölteni a TechExhibeo féle AOSP [link] legújabb változatát, de a tárhelyét felfüggesztették. Nem találtam másik mirrort. Illetve találtam egy baidu-s linket, de oda nem tudok regisztrálni:
[link]
Ez alapján: [link] próbálok regisztrálni a Bauid-ra, a QQ-ra sikerült is, és el is kezdi a baidu a belépési folyamatot a qq accounttal, de a baidu mindenképpen kínai telszámot kér
Így pedig nem bírok oda regelni. Más mirrort nem dobott a google
Valakinek valami ötlet ?
-
sicc33
aktív tag
Keresnek uj akkut a kicsikehez. Tud valaki megbizhato forrast?
-
nzozz
aktív tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy nem tudok Chrome böngészővel letölteni? Nagyon ritkán előfordul, hogy 1-1 dolgot mégis letölt, de általában miután elfogadom a letöltést (OK/Mégse), 1-2 másodpercre eltűnnek a feliratok az állapotsávról és ennyi. Nem tölt le, nem ír hibát, semmi egyéb reakció. Most raktam fel a vagyula féle 6.4.14 -es MIUI -t, de a helyzet változatlan.
Mit lehet ezzel csinálni?Köszönöm
-
Oldbiggy
tag
válasz
Roxkex
üzenetére
TWRP 2870-el raktam fel, hogy melyiket már nem tudom, 2016.02.23-án mentettem, akkor az körüli, Gapps-511 base 20151114-1signed 135Mb a gapps, azóta OTA-val frissítettem mindig, Advanced Wipe-Dalvik Cache, Cache, Gappsot nem telepítettem minden frissítésnél. Nekem ami jó akkuidőt produkált a 03.25-volt, azóta csak romlott, ezért tettem fel a Good's kernelt most.Sokat nem tapizom a telót, mert tartaléknak használom. Most töltöm, majd holnap teszek fel akksi statisztikát.
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Felraktam a legújabb mokee cm12.1 romot az alábbi sorrendben .. TWRP wipe minden (kivéve internal és external storage) -> flash rom gapps (mokke gappsok!) firmware és reboot.
És sajnos még mindig jelentkezik a jól megszokott probléma.. Ami az alábbi képeken látható!
ébren van a telefon xy időközönként .. És ezt csinálja később is..
egy teljesen csont tiszta rendszer csak a WLD van fennt!

Valakinek van valami ötlete ? Probáltam már több CM12.1 rommal is ! :\ Előre is kösz !
-
Roxkex
senior tag
válasz
Oldbiggy
üzenetére
Illetve egy nap végén egy akksi használatot majd tudsz mutatni nekem ?
Ahol rendesen látszik , hogy mikor volt ébren mikor nem . (A lényeg az az lenne ,hogy ahol lockoltad és tényleg nem halgattál zenét meg semmi ilyesmi akkor ébren van-e)
Meg , egy olyat , hogy az akksi használat statisztikáját törlöd és 1 óráig ( vagy ameddig tudod ) nem használod a telót lockolod és utána arról is egy screenshotot !?Örök hálám lenne érte *-*
-
Roxkex
senior tag
válasz
Oldbiggy
üzenetére
Illetve egy nap végén egy akksi használatot majd tudsz mutatni nekem ?
Ahol rendesen látszik , hogy mikor volt ébren mikor nem . (A lényeg az az lenne ,hogy ahol lockoltad és tényleg nem halgattál zenét meg semmi ilyesmi akkor ébren van-e)
Meg , egy olyat , hogy az akksi használat statisztikáját törlöd és 1 óráig ( vagy ameddig tudod ) nem használod a telót lockolod és utána arról is egy screenshotot !?Örök hálám lenne érte *-*
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- Powerbank Anker Prime, 20100mAh, 220W, QC + PD, Fekete A110BH11
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

) ha meg újraflesheltem a romot és a gappst is akkor meg nem volt play áruház, mintha nem is telepítettem volna...