Hirdetés
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkalapálták az Ulefone új strapamobilját
- iPhone topik
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #7337 üzenetére
OTA-n is jön a frissítés.
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #7111 üzenetére
A fejlesztő letiltotta, mert van benne egy kujelző bug, az utolsó hozzástólások között olvastam. Én sem tudom letölteni.
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #7084 üzenetére
Én is leírtam már ezt itt a fórumon egy párszor, talán még cikket is linkeltem az android ram kezeléséről, de nem igazán foglalkoztak vele az emberek.
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #6999 üzenetére
Mindegy az, hogy jelly bean, kitkat vagy lollipop csak jól működjön.
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #6743 üzenetére
Köszi, kipróbálom, mert amúgy imádom a miuit.
-
bagkri01
őstag
Már leírtam/leírták itt egy párszor, hogy a memóriakezelés. Pl. én az exdialer tárcsázót használom (már évek óta, ezt szoktam meg, meg sokkal okosabb, mint a gyári), de ha fényképezek vagy kettőt-hármat, akkor a miui fogja és szépen bezárja. Azért az szerintem elég szar, hogy egy tárcsázót nem tud a memóriában tartani.
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #6684 üzenetére
Én a kra1o5 féle cm11-et használom, ota-n jön a frissítés, szóval úgy kell frissíteni, mint egy gyáru rendszert.
-
bagkri01
őstag
válasz
monti0222w #6603 üzenetére
Ne tedd fel, annyi a különbség a 43-ashoz képest, hogy melegedés esetén visszaveszi a proci órajelét és használhatatlanra lassul a telefon.
-
bagkri01
őstag
Valaki keresett/talált nagyobb kapacitású aksit a redmi 1s-hez, például egy 2500mAh-al már sokan ellennénk? Aki talált ilyet ne tartsa magában az infót.
-
bagkri01
őstag
A mai kra1o5-öt próbálta már valaki?OTA-n van frissítés.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #6483 üzenetére
Erre kíváncsi leszek, úgy legyen.
Köszi a tapasztalatokat az rc11-ről.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #6479 üzenetére
Nálam is tökéletes, én is ota-n keresztül szoktam frissíteni. Az üzemideje pedig szuper. Az rc11-et feltetted már, milyenek a tapasztalatok?
-
bagkri01
őstag
válasz
kisza25 #6384 üzenetére
Én sem tudom megmagyarázni, nekem a régi cm-ek, valamint miui alatt produkált hirtelen aksi merüléseket, általában egy wipe cache megoldotta, szerintem valami program akadhat be a háttérben. Nálam kb r8 óta nem jö ez elő. Telepítés, frissítés után mindig nyomok wipe cache partitiont.
-
bagkri01
őstag
válasz
sesshou #6360 üzenetére
Én a Kra1o5 féle R10-et használom 2 simmel (egy vodás és egy telenoros kártyával). Én még nem tapasztaltam hasonlót, nálam teljesen rendben működik. Egy hibát vettem észre eddig, hogy bekapcsoláskor van olyan, hogy manuálisan kell kiválasztanom a szolgáltatót, de nem sűrűn kapcsolgatom ki-be.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #6314 üzenetére
Egyetértek, n nem vagyok sem miui sem cm fan, sőt a miui felülete jobban tetszik, de a cm gyorsasága és ram kezelése sokkal jobb. Fényévekkel gyorsabb vele a telefon.
-
bagkri01
őstag
válasz
Swiss_audio #6117 üzenetére
Próbálj ki egy cm romot és elég hamar rá fogsz jönni.
Ui.: valaki megnézné, hogy a Kra1o5 R9-ben mennyi a proci minimális órajele, az r8-at is azért állítottam vissza, mert 1190 Mhz volt a minimum és hiába állítottam át mindig visszaugrott 1190-re.
-
bagkri01
őstag
válasz
kriszpontaz #5998 üzenetére
A note teljesen más az 5,5". A redmit nevezik hongminak, ezáltal a redmi 1s-t, hongmi 1s-nek. Tehát sima redmi/hongmi sima vagy 1s- re kell keresni.
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #5974 üzenetére
Hát ez nagyon jó üzemidő, nekem 2óra 55 perc kijelzőidővel 20%-ra merült.
-
bagkri01
őstag
válasz
Swiss_audio #5971 üzenetére
Az teljesen korrekt. Nekem 2,5-3,5 között szokott bírni, de elég sokat netezek róla (azt is mobilnettel), otthon be sem kapcsolom a laptopot.
-
bagkri01
őstag
MoKee naponta adja ki a CM-jeit, valaki próbálgatka őket? [link]
-
bagkri01
őstag
Tapasztalataim szerint ha ki van hangosítva, akkor a közelség érzékelőt kikapcsolja telefonálás során (nem csak ez a készülék, a kezeim között járt összes ezt csinálta), feltételezi a rendszer, hogy elvetted a füledtől a készüléket és csókolom. Kapcsolt ki azt a funkciót, bekapcs gombra tegye le, akkor fel tudod éleszteni a kijelzőt ha kialszik kihangosítás során. Én mindig ezt csináltam, de hátha mond még valaki valami más megoldást.
-
bagkri01
őstag
A Vagyula féle 37-es romhoz tudna valaki dobni egy linket?
-
bagkri01
őstag
válasz
Aethelstone #5909 üzenetére
Tedd fel bátran, én a Kra1o5 R5-ös romját ajánlom. Jó üzemidő, gyors működés, jó hangminőség.
-
bagkri01
őstag
válasz
osztraksajt #5850 üzenetére
A redben van szerintem hagyd a 24-est. Amiket írtál arra bőven jó lesz. A root-ot kapcsold ki a, akkor fel dobja a frissítést.
-
bagkri01
őstag
45-ös rom alatt nálam a cpu minimális frekvenciája 1190Mhz volt. Tegyétek fel a no frills cpu progit és nézzétek meg ti is.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #5249 üzenetére
Majd linkeld kérlek! Várjuk.
-
bagkri01
őstag
-
bagkri01
őstag
válasz
kriszpontaz #5184 üzenetére
Akkor még nem próbálkozok vele. V6-ról tudsz valamit esetleg?
-
bagkri01
őstag
Ha valaki a nem akar kinlódni annak ajánlom a szeptember 30.-ai Kra1o5 féle cm-et. A telefon perdül, fordul ahogy kell, nem akad, az üzemideje sokkal jobb (miui mál kb 4%-ra merült 2,5 óra kijelzőidővel, ezzel most ment 2óra 27percet és még 40%-on van)Feltettem egy android L témát, hogy azért nézen is ki valahogy. Működik a kamera autófókusza is normálisan. Állítható a proci sebessége. Egyszóval nagyon jó, pedig imádom a miuit, talán a V6.
ui.: egy hibája van nálam. A másodlagos sim nem csörög, de erre megoldást nyúhtott egy "dual sim ringer" progi.
-
bagkri01
őstag
válasz
paulkaresz #4951 üzenetére
vagy a biztonság menüpontban (külön ikonja van, egy pajzs), az akkumulátornál ki kell kapcsolni az automatikus profilváltást, nekem az csinálta, hogy 5-kor bekapcsolt mindent.
-
bagkri01
őstag
Én is fel tettem tegnap este az R5-öt. Még este feltöltöttem 100 %-ra, kíváncsi volta mennyit merül egy este alatt, hát meglepódtem, míg az R4 majdnem 20%-ot esett éjszaka, addig ennél csak 5%-ot. Majd a mai nap folyamán kiderül, hogyan muzsikál. Valamint megoldották azt a problémát, gogy bekapcsolt ébresztő mellet nem látszok a második kártya térerő visszajelzése és jó a kamera autófokusza is. A ram kezelése is jónak néz ki a tegnap esti böngészőt újratöltés nélkül megnyitotta reggel. Én vissza vettem a proci 1300 MHz-ra, remélem így kicsit többet fog bírni és a napi feladatokra elég, ha meg játszani akarok akkor visszaállítom az alapállapotra.
Nálam a hangminőség is van olyan jó, mint a miui-nál, meg is lepett, az R4 botrányosan sistergett beszélgetés közben.n@p@lm: ugyanezt akartam írni, hogy s400 az is, de nem ugyanez.
-
bagkri01
őstag
válasz
kriszpontaz #4830 üzenetére
Ez az, kaldib fórumtárs segített a rendelésben (ez nem a reklám helye), nagyon korrekt áron kaptam egy tokot és egy fóliát.
-
bagkri01
őstag
válasz
kriszpontaz #4823 üzenetére
Nálam is melegszik rendesen, de szerintem nem vészes. de tegnap jött meg a rendelet alumínium hátlap, érezhetően jobb a hőelvezetés még úgy is, hogy egy vékony műanyag hátlapra van ráragasztva egy alumínium lap, szóval nem teljesen alumínium.
-
-
bagkri01
őstag
válasz
kriszpontaz #4642 üzenetére
Hát nem tudom, semmi változást nem érzek a 43-as romban. Amíg egy nyamvadt exdialer nem tud mindig a memóriában tartani addig nálam elbukik a miui, márpedig ezt a 43-as rom sem tudja. Elég ellőnni egy fényképet máris töröl mindent a ramból. Természetesn ignorálva van az exdialer,de a miui szarik rá.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4636 üzenetére
Nekem az előzőben is tutira működött. Teljes gappsot szoktam telepíteni, ha jól emlékszem 153 Mb a mérete. Ebben benne van a google könyvek,újság, meg minden ilyen hülyeség, de ha nem kell egyszerűen törölhető. Nekem ez még sosem csinált semmi galibát.
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4634 üzenetére
Én már ma munka után kipróbálom, majd írok, hogy milyen. Az aksi zabálásán kívűl más baj nem volt. Talán kettő kicsi hiba:
1; az aku kijelzsét nem tudom %-ra állítani, vagy csak nem találtam meg.
1: ha ébresztőt állítok be és a staus baron megjelenik az ébresztő ikon, akkor a másoflagos kárty térerő jele eltűnik. De az ikont megjelenetítését ki lehet kapcsolni az ébrsztő appban, szóval ez nem annyira lényeg. -
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #4572 üzenetére
Próbáltam a kra105-ös romot, az aksit nagyon eszi (21 perc kijelző idővel 88℅-ra esett vissza, amúgy minden működik benne). Most a 43-as miuit használon, ez elég jó.
-
bagkri01
őstag
válasz
paulkaresz #3975 üzenetére
Ma töltöttem le, lehet valamit nem jól állítottam be.
-
bagkri01
őstag
válasz
paulkaresz #3967 üzenetére
Én is próbáltam. Még nem az igazi. Nekem se telenoros, se vodafonos net nem jött össze. Ha a másodlagos kártyán hívnak, akkor nem csörög. Én ennyit vettem észre, de már visszatettem a 37-es miuit, nem nagyon szeretem a pure droidot. A 37-es és a 41-es között valaki vett észre különbséget, mert én nem?
-
bagkri01
őstag
válasz
LantosBerry8 #3900 üzenetére
Magyar nyelv van benne?
-
-
bagkri01
őstag
válasz
paulkaresz #3791 üzenetére
Itt részletesen leírja, hogyan kell telepíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Synology NAS
- TCL LCD és LED TV-k
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Politika
- The First Berserker: Khazan
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Hp Prodesk 600 G5/G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 6500 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest