- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
micsu
tag
most látom csak, hogy a Kra1o5 féle CM11 R15 alá már 3 alternatív kernel is létezik:
- Cody Kernel
- AngsaKernel
- Xcelerate™Ezeket csak a Kra1o5 féle CM alá lehet pakolni egyelőre, de ebben is lesz hamarosan változás:
"more ROMs support in the future, as soon dev figures out some stuff." -
-
micsu
tag
tesztvisszajelzés Balika011 preview2 romjáról:
- nagyon gyorsan merül az akksi.
- még nem tudom, hogy miért, de mind a 4 cpu mag folyamatosan pörög. pedig processzorterhelés hiányában csak 1 cpu magnak lenne szabad bekapcsolva maradnia.
- az sem segít, ha a cpu governor-t powersave-re teszem, és az sem, ha a min cpu freq-t visszarakom 300MHz-re. -
sesshou
senior tag
Jelezném az itt említett probléma megoldható egy huszár vagassal ha belépsz a settings/display & lights menübe akkor ott találsz egy olyat hogy prevent accidental wake up. Ezt kell kikapcsolni és kész is vagy
Bocsi régebben írtam a hozzaszolast de csak most küldtem el. De most látom hogy már meg válaszolták előttem..
-
tachikoma
aktív tag
Hát ez elég sz@r lett...
Megint van sdcard1 meg external_sd is. Megint nem látja a DiskInfo az sd kártyát. A Google keyboard 3 másodpercenként fagy. Először megpróbáltam frissíteni uccsó unofficialra, majd megróbáltam egy fullos wipe után is, de így sem jó.
Inkább rakom vissza az unofficialt, még szerencse, hogy lementettem... -
Oldbiggy
tag
Az R7 nálam: gyors, pörgős, stabil, a hang rendben van, hangos, tisztán szól, jól értenek, a sennheiser fülessel gyönyörűen szól, a BT nem szakadozik, a vaku időben villan, nálam még nem éledt fel a kijelző telefonálás közben, egyedül az akkumerülés ami aggaszt, de remélem majd beáll.
-
tachikoma
aktív tag
Jó, nincs vele gond. Egyszer csinálta, hogy nagyon elkezdett pörgetni valamit, proci használat nem ment le a maxról, akadt és az aksit is merítette mint állat. Végül rebootolni kellett. De azóta minden fain.
Meg kra1o5-sal volt ilyen bug (fórumon is írták) hogy nem kezeli jól a vaku ledet, előbb villan, mint ahogy exponál (R5). MoKee-nál nincs ilyen gond.
-
tachikoma
aktív tag
tegnap éjjel én is beleszaladtam ebbe. De ahogy nézem ez nem a romon múlik, miui-n is előjön...
Meg ahogy nézem széles internet szerte téma, rengeteg fórumban.
50% 7 óra alatt...
Tök jó lenne tudni, mi az, ami kiváltja, de nem tudok semmi olyan toolt, ami megmutatja, hogy a sensors.qcom meg rmt_storage processeket ténylegesen mi indította el...
-
Zeki
nagyúr
- a T-nél Dominós netnél simán megy a gyári SIP kliens, akár Nokia, akár a Hongmi.
- ahol korlátoznak (voda), ott a mobilevoip segédprogi kell. Meg egy browsercalls.com regisztráció (EU-n kívüli kamu címmel), saját telefonszám aktiválás, egyenlegfeltöltés (10.7USD). Ezzel a loginnal be lehet lépni a mobilevoip progiba, és máris az általam említett díjakon telefonálsz.
De ez mindegyik okostelón mükszik (droid, symbian, windows, blackberry)Én majd azt akarom megosztani, hogy a hongmi gyári SIP kliense hogy mükszik, hogy hol és mit kell beállítani, hogy lehet vele telefonálni.
-
balika011
senior tag
Még nincs kész! Ez csak egy előnézet.
A 6GB-os userdata-t bontottam szét userdata-ra, boot1-re, system1-re és userdata1-re.
1. Rendszer: Mind
2. Rendszer: Miui-ban egy fájlt kell cserélni a /system/bin-ben, a CM / Mokee esetén a bootot is át kell írni. (Ez a fejlesztők faszsága miatt van így.)A nandroid mehet vissza.
Kell egy Dualbootos CWM és bootloader csere.
Jelenlegi állapotában csak fél dualboot, mert a 2.-ra csak gépről tudok bootolni.
FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK AZÉRT HA VALAKI ELRONTJA A TELEFONJÁT! EZ KÖNNYEN VEZETHET TÉGLÁHOZ!!!
-
micsu
tag
felraktam a China verziót, de ebből hiányzik a gapps
(nem tudom felvenni a google accountomat, hiányzik a gmail, play, stb)
honnan lehet letölteni az ide illő gaps csomagot?
(az MiMarket-ből semmilyen google appot nem tok felrakni, mert hiányzik a google services framework)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Hálózatokról alaposan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest