- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
kudzso #10793 üzenetére
Resurrection Remix:
https://www.androidfilehost.com/?fid=24389512218018570
Egy ejszaka alatt egesz jol muzsikalt, még kernelt sem csereltem.
(az apro hianyossagok uhyanugy megvannak: ACR nem megy, pl. radiobol sem lehet felvenni, kepszerkeszto nehany filtere nem megy, nem ebreszt kikapcsolva stb. ezeket nem hasznalnam minden nap, csak elmeletileg zavar h még nem megy...) -
Oldbiggy
tag
válasz
kudzso #10791 üzenetére
Resurrection Remix Bocs,hogy belevau.
-
zeno79
őstag
válasz
kudzso #10746 üzenetére
Én is MoKee-t használok, a 60.1-es nightly-t.
Nem egészen értem mi a cél (vagy mi a baj), de kerneltől függően létezik Lollipophoz is és Marshmallow-hoz is. Mit akarsz stabilizálni?
Kernel Adiutor vagy a Synapse, attól függ mit használsz. Playből telepíthetőek. Sok mindent lehet velük szabályozni, de ha tényleg csak az órajelet akarod, elég lehet a NoFrillsCPU is.
Az, hogy a teló milyen MHz-eken menjen általában, azt még a CPU governorok és a telepített kernel is nagy mértékben befolyásolják, úgyhogy kicsit pontosabb meghatározás kellene hogy tudjunk segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest