Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megkapja a fotós különkiadást a Nubia Z70S Ultra is
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi A2 Lite - annyira nem lite
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
monti0222w #4763 üzenetére
A képeket szinkronizálnám Google plus fiókba, aztán mehet a törlésük (már ha nem megy az SD-re másolásuk).
-
Úgy gondolom, a Lock screen-en mindenképpen kint lesznek a szolgáltatók, ezt nem tudjuk állítani (feloldott képernyőnél van lehetőség a rejtésükre).
Az értesítésekről szerintem azért van három pötty, mert sok jött egyszerre és nem részletezik, szórják tele ikonnal a sávot. Próbáld ki, hogy tiszta az értesítési sáv és csak az egyik fiókodra jöjjön egy levél, akkor mi a helyzet.
-
válasz
tachikoma #4280 üzenetére
Nem kell az első posztot szerkeszteni, lehet helyette egy téma összefoglaló, ami minden oldal tetején ott lenne és lenyitható. Ilyen van a OnePlus One topik elején is, ami szintén később került oda. Azt hiszem egy moderátor be tudja tenni, ha kész az összefoglaló, de a pontos részleteket nem ismerem, meg kell kérdezni.
-
-
válasz
Oldbiggy #2842 üzenetére
Ugyan nem Redmi 1S a telóm, hanem egy Cubot One, de MIUI van rajta.
A linked mögött található appot feltettem és az említett kínai appokat én is fagyasztottam. Eddig minden rendben, nem tapasztaltam olyat, hogy valami nem menne és mintha jobb lenne az akkuidő, illetve több a szabad RAM. Nekem is bevált.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- Gumi és felni topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Billentyűzet gondom van
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest