Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
johniee #10183 üzenetére
Energiatakarékos profilban használod a telót? Mert ott borzalmas R25 óta, amikor is "Powersave performance profile now uses powersave governor". Akkor nekem is szaggatott a zenelejátszás (R25<).
DE a kiegyensúlyozott profilt állítsd át a saját beállító-programjával 300-998MHz-re és Interactive-ra a governort és nincs vele gond. Egy esetleges kikapcs/újraindítás esetén is ugye alapból a Kiegyensúlyozott profil töltődik be, így nem kell átállítanom rá.
Ha nem nyúlok hozzá, 4-5 napot megy így 1,5-2 óra kijelzőidővel. Abszolút stabil. -
zeno79
őstag
válasz
johniee #9917 üzenetére
Erdekes. Nekem még soha nem volt semmi ilyen bajom az R26-tal, sensors.qcom meg plane, azt hittem csak miui5nel fordul elo.
Mit akarsz allitani a prociban, performance menüben? A performance a teljesitményért van... Azt tudom, hogy powersave governor-ral interactive mellett sem veszi lejjebb 1190-nél (pl. 998ra), de sebaj. -
zeno79
őstag
válasz
johniee #9864 üzenetére
Nekem tudott érdekességeket csinálni az új CM12.1 (r7).
Elindítom a fényképezőt, erre az első kamerával csinál egy képet... a galériában vettem észre. Vagy épp vettem ki a zsebemből a telót, és a LED villanó világított. GPS nyomvonal-rögzítő random bezárt...
Pedig beast kernellel egész használható üzemidővel bír.
Sajnos a fényképezője elég buta, a CM11-ében azért be lehet állítani jópár dolgot amik fontosak.
Hiába, CM11 a megbízható. -
zeno79
őstag
válasz
johniee #9849 üzenetére
A CM11 R26 lenne a legjobb rendszer alapból, csak kár, hogy betették r25-től azt, hogy a powersave mód alapértelmezett cpu profilja a "powersave governor" legyen, mert az nálam nagyon akad, ezért mindig beállítom az "interactive governort". Ezt leszámítva nálam tökéletes a gyári kernellel, minden működik, és a legjobb üzemidővel bíró rendszer (ráadásul a szolgáltatásaival/funkcióival is teljesen elégedett vagyok).
-
gabe_
őstag
válasz
johniee #9803 üzenetére
Felraktam én is, rendben be is laktam, viszont most vettem észre, hogy nem rögzíti a videókat, amiket csinálok. A fényképeket igen, de a felvett videókat akárhol keresem, nincsenek.
Feltelepítettem az open camera appot, ami a videó rögzítés indítása után közvetlenül ismeretlen hiba üzenettel leáll. Mit lehetne ez ellen tenni? -
-
Canonfan
senior tag
-
zeno79
őstag
válasz
johniee #8273 üzenetére
Én csak annyit vettem észre röpke pár perc alatt még tegnap, hogy fájlmásolás idejére rádugtam a gépre, és a "statisztikát elrontotta" ez a pár perc, mintha teljesen feltöltött volna, pedig nem. kb. 80%-nál volt, akkuról ment már egy napja, de mire lehúztam a gépről, nullázódott az akkuval töltött idő.
-
Roxkex
senior tag
válasz
johniee #7985 üzenetére
Szerintem az nagyon sok , nekem este pl 1% talán merült (TALÁN!) wifi onban az R19. Nekem inkább más bugja volt , hogy valamiért nem kezelte a Xiaomi Piston füles gombjait ...
- Vissza raktam egy másik fajta CM-et .. Azzal perfekt , akksiról még nem tudok nyilatkozni de eddig az is egész jónak néz ki
-
attilav2
őstag
válasz
johniee #7324 üzenetére
Hát ez nem más mint egy átskinelt 4.4.4 CM11 [link] (felturbózva sony alkalmazásokkal), az is a rosszabb fajtából mert a gyári xiaomi kernel van alatta és nem custom. Kinézetre szép de ne számíts jobb akku vagy kijelzőidőre. Ez gyakorlatilag egy CM téma amit beintegrált a romjába, ahelyett hogy témaként tette volna közzé és akkor akár Syhost CM jére is fel lehetne rakni, annak több értelme lenne.
Egy dologra jó, ihletet meríteni, Balika csinálhatna ez alapján egy Xperia CM témát amit belerakna a romjába a sony alkalmazásokkal együtt -
tachikoma
aktív tag
válasz
johniee #5418 üzenetére
Én próbáltam, de visszaraktam az R5-öt. BT audio szakadozott, instabil lett a teló, lefagyott hívásnál. Más a nagyon halk híváshangerőre panaszkodik, amire ugyan kiadott a srác egy patchet tesztjellegel.
Meg nem lett tökéletes a proximity lekérdezés telefonélesztéskor. Kett egy jó nagy késleltetés emiatt, meg sokaknál bizonytalan, csak sokadik gombnyomásra éled a képernyő.
De R5-el semmi bajom. (csak pont ez a proximity-s fícsör hiányzik, jó lenne normálisan megcsinálva...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest