- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeno79
őstag
válasz
kszthly #9883 üzenetére
Most csak viccelsz, ugye?Akkor mi marad szegénybol?Mindenre mas appot telepitesz?(ennyi erovel miui6-ot is telepithetnék, abbol is mindent ki kell herélni hogy hasznalhato legyen) Amugy meg milyen mar hogy a gyari appot ne lehessen hasznalni mert sz@r?Az mas lenne, ha azert kellene 3rd-party appot hasznalni mert tobbet tud,stb. Ezeket en szinte napi szinten hasznalom es a gyarival elégedett lennék... mint cm11-en.
-
Aethelstone
addikt
válasz
kszthly #9616 üzenetére
A Glade is nagyon jó. Én csak azért nem használom, mert nem volt kedvem kitökölni, hogy melyik custom kernel jó hozzá.
Mindenesetre eddig egyértelműen a Resurrection 5.1+XCelerate kernel a nyerő nálam. A Mokee sem rossz, de éjszaka lemerült majdnem 10%-ot, ami nem elfogadható. A Resurrection beérte 3%-al.
-
Aethelstone
addikt
válasz
kszthly #9539 üzenetére
Hibásan? Akkor fel sem települt volna. Én a gapps-ra gyanakszom, mert a google acc előtt hasal el mindig(Persze ez a gapps tökéletes a Resurrectionnal). Nem köszönöm, nem kell a Nameless...a Resurrection Remix nagyon, de nagyon bejön. Gyors, megy minden és az Xcelerate kernellel még az akksiidő is remek.
-
-
sesshou
senior tag
válasz
kszthly #9063 üzenetére
Köszi azóta sikerült a gond az volt hogy figyelmetlen voltam és ota-n keresztül feltettema kra1o5 cm12-jét de nyilván nem ment rajta a play ezért inkább csináltam egy factory resetet és ujra raktam a cm12-t gondoltam bánja kánya kipróbálom. de sajnos a g-apps hoz amit legelőszor találtam azt írták hogy 2.8.6.0-s twrp kell amit a hivatalos oldal szerint csak 2.8.4-től felfelé lehet recowery ből updatelni. (ördögi kor.)
De kicsit kresgélve találtam signed twrp zip et miui-n amit simán fel lehetett tenni aztán gapps-is.
Szóval probléma megoldva. -
zeno79
őstag
válasz
kszthly #8918 üzenetére
Nálam marad a CM11 még (a két sim miatt). Ezért most nem aktuális, csak kérdezem, hogy a CM12 és Mokee is a zenelejátszó bezárását követően (az értesítési panelről is bezártam) újra elindítja a zenelejátszót, legalább is a hangjegy megjelenik és a zenelejátszó plugin újra elindul pár másodperc elteltével.
Nálatok is így működik? Ez feature vagy bug?A képernyő sem zárt le hívás közben CM12R2-ben, és ha jól olvasom Mokee-ban sem nagyon.
-
-
mark1998
tag
válasz
kszthly #8786 üzenetére
Nem, külön kernel van mind2-höz.
http://d-h.st/Sq7G
Ha megvan, akkor: Trickster MOD->192-998, interactive, 2 magra csoportosítás, gpu governornál conservative.
Én multitask miatt Ram manager Pro -t is használok "hard multitasking" profillal.
A böngészőben 21 betöltött oldalnál tartok (nagyrészt mobilos). -
zeno79
őstag
válasz
kszthly #8706 üzenetére
Nekem még szokni kell a Lollipop-ot. A színektől, grafikától, világos képernyőtől nem vagyok hű de oda, nekem a konzervatív KK is tetszett. Egyelőre nem tudom miért lenne ez jobb nekem, de vannak feature-k és apró "kedvességek", egy pár felület, amik jobbak mint KK-ban. Kétségtelenül gyorsabb, more smooth, a greenify automatice "x" idő után aktiválódik és kilövi a progikat(nem kértem, de jó
) Lehet az akksi-kezelése sem olyan rossz mint eleinte mondták. Főleg most, hogy 300-1190 között megy. (zene lejátszása is mintha kevesebbet fogyasztana?)
Azonban a kamera butább, az AudioFX sem olyan jó (vagy még nem tudtam megfelelően beállítani) mint a KitKat-é. Remélem ezek hamarosan kiforrnak. -
zeno79
őstag
válasz
kszthly #8671 üzenetére
Egyelőre nem megy így sem a képernyőkép-mentés. Van valami külön beállítás ahol engedélyezni kell esetleg?
A teljesítménynél Te milyen beállítást használsz (mit sikerült beállítani)?
A térerő-ikonoknál a felkiáltójel normális amikor nincs wifi?
A gyorsbeállítások panelt felcsukni csak kétszeri érintéssel lehet?
Gondolom értesítési-led színeket még nem lehet változtatni, csak a pulzálását.
Bocs ha sokat kérdezek, próbálom szokni az új rendszert. -
Moric
aktív tag
válasz
kszthly #8513 üzenetére
Az ANT+ jó, működik, nincs vele baj.
Látszólag olyan, mikor megszűnik a mozgás, kis idő múlva a telefon mélyalvásba menne, egyben le is kapcsolja a GPS-t. Mikor újra mozgásba kerülök azt már nem tudja érzékelni a kikapcsolt (lefagyott?) GPS miatt.
Ez csak tipp, tesztelni kellene.
Gyanítom valami beállítás lesz a megoldás, mert amúgy minden működik rendesen. Folyamatos a mozgás esetén több órát is képes rögzíteni. Megállás után nem tér magához a GPS, csak a kézi ki/be kapcsolás után veszi fel újból a koordinátákat. -
Moric
aktív tag
válasz
kszthly #8502 üzenetére
Elméletileg az volt. A TWRP-ben Clean install-t nyomtam, az törölte a partíciókat.
Emlékeim szerint a MIUI-val is volt ilyen, hogy a GPS látszólag lefagyott. Engedélyeztem a programok háttérben futását, utána már nem jelentkezett ez a hiba.
CM11-ben is van ilyen beállítás? -
zeno79
őstag
válasz
kszthly #8404 üzenetére
Ez érdekes, én meg nem is használtam még mást, csak twrp-t, pedig az utóbbi időben gyakran próbálgattam az összes miui v6 verziókat és CM verziókat, twrp-vel csinálok mindent. Régebben még nem volt backup, így minden egyes új verziónál komplett új telepítés és beállítás volt
Nálam a CM backupolva van, és mindig visszaállítom ha kipróbálom a különböző miuikat. Még v5-t is telepítettem vele. Soha semmi gondom nem volt még telepítéssel, backuppal, restore-ral.
-
mark1998
tag
válasz
kszthly #8322 üzenetére
Na majd beruházok egyre (majd egyszer ha sikerül rávenni anyát
sajnos mindig költök valamit a pénzemből, már így 17 évesen már gazdálkodni kellene, báár... a legolcsóbbra megyek mindig, végülis az is valami
(ezért lett a xiaomi is) )
én már csurig vagyok ezzel a kis(nekem már az) 8gb-ossal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest