- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gloob
addikt
válasz
#18193920 #5600 üzenetére
Hát, hát, hát.... Lehet, hogy nem is vagy Te annyira öreg? Nem veszed észre, hogy két különböző dologról beszélünk? A létszükségletet csak Te hangsúlyozod, és ebben az értelemben akár igazad is van! Kenyeret, és vizet nem lehet letölteni a netről, legfeljebb a kenyér receptjét, illetve az ívóvíz előállítási módjának leírását. Én csupán arra akartalak rávezetni, de látom nem sikerült, hogy van bizonyos fajta "csak" adat, amire szükséged lehet! No de mindegy ám.....
-
Gloob
addikt
válasz
#18193920 #5598 üzenetére
Hidd el, én sem vagyok fiatal már (56), és létezik olyan, hogy valami igenis kell! Abbam igazad van, hogy fizikai értelemben az csak adat. Vagy nem! Ezen inkább ne nyissunk vitát, hiszen nagyon messzire vinne, és nem ezen fórum témája, még rossz útra vinné a társaságot. Szóval, amikor valamit csak limitált sebességű file megosztókon találsz meg, és az bizony nem "csak" adat, és bizony igenis kell, akkor mi van? Természetesen nem mondjuk filmekről beszélek, mert azt legfeljebb nem nézem meg, vagy marad a torrent. De itt ezt be is fejezem!! Gondolom tudod miért, hisz nem vagy már fiatal!
-
Gloob
addikt
-
konzi
aktív tag
válasz
#18193920 #5531 üzenetére
csak az nem tudom hogy szoftveres(megoldom) vagy hardveres(ezt en mar nem tudom orvosolni) problema lehet -e?
ebben kernem a segitseget, hozzaszolast...
szerelo ismerosom szeint csak nem pont ravalo rom lehet rajta...kezemben meg nem volt de en is rizikosnak erzem, bar csererol lenne szo/szep es hibatlan huawei p1-em adnam erte+5000kp/
Tanacsot, otletet megkosznok !!! -
tachikoma
aktív tag
válasz
#18193920 #5391 üzenetére
Ez mind szuper, csak épp nem segít egy hozzá nem értő emberen. Na de talán ez... (gugli a barátom)
-
Jojo22
tag
válasz
#18193920 #5358 üzenetére
Ha az ember tanulni szeretne, oktató is kell, itt a fórumon az oktatók a tapasztaltak, akik nem válaszolnak csak annyit írnak keres után, meg ez már volt téma.
A kereső meg sz@r az oldalon, és ha valaki unja a laikus kérdéseket ugorjon tovább megjegyzés nélkül , és lesz rendes segítő fórumozó remélem, aki válaszol.
És nem én kezdtem, te meg minek szóltál bele?
Vége.(?) -
Jojo22
tag
válasz
#18193920 #5356 üzenetére
Úgy tudtam hogy ez alap dolog az androidnál, nem gondoltam hogy ki lehet kapcsolni, és kerestem de nem gondoltam hogy a gomb funkciók nem a gomb funkciók között van és amúgy se látszik a teljes kiírás(ne haragudj hogy ez az első Androidos telefonom, mert a kőkori symbiános telom ellopták amúgy még mindig a kis nokia 5230 lenne)
Felőlem arra veri mindenki amire akarja, de a flegma bunkó válaszokat nem bírom, és ha azt hiszed meg váltod a világot, egs, engem nem is érdekel az ilyen haszontalan dolog, a ram kezelést old meg a miuinál, akkor leszel valaki!!!
Szerencse hogy segítőkész emberek is látogatják az oldalt! -
balika011
senior tag
-
: iSiS :
tag
-
Laza...
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged