- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Azonnali navigációs kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
Az R19 nálam (is) nagyon jó, sokáig bírja egy feltöltéssel! Különösebb hibát én nem tapasztalok, talán a visszajelző-led mintha nem olyan színnel értesítene mint amit beállítok.
De amúgy hívás, hang, rezgés, zenelejátszó, térerő, wifi minden okés!
Éjszaka repülő üzemmódban kevesebb mint 1%, amúgy meg olyan 1%-ot merül. Energiatakarékos üzemmódban tényleg takarékos, ennek ellenére sem szaggat sehol sem.
Mindenképpen megéri frissíteni szerintem.
Nézdd meg a #8067 hsz-em is
The best! -
törölt tag
Én eleve rom telepítés előtt megcsinálom magamnak a saját verziómat.
Csengőhangok, üzenethangok, képek,bootanim és bootlogo, appok, bulid.prop és GPS.conf tweak stb.
És ha kész a rom azt rakom fel CWM-ből.
Jobban szeretem magam alakítani a dolgokat, ha már van rá lehetőség. -
bagkri01
őstag
Én is fel tettem tegnap este az R5-öt. Még este feltöltöttem 100 %-ra, kíváncsi volta mennyit merül egy este alatt, hát meglepódtem, míg az R4 majdnem 20%-ot esett éjszaka, addig ennél csak 5%-ot. Majd a mai nap folyamán kiderül, hogyan muzsikál. Valamint megoldották azt a problémát, gogy bekapcsolt ébresztő mellet nem látszok a második kártya térerő visszajelzése és jó a kamera autófokusza is. A ram kezelése is jónak néz ki a tegnap esti böngészőt újratöltés nélkül megnyitotta reggel. Én vissza vettem a proci 1300 MHz-ra, remélem így kicsit többet fog bírni és a napi feladatokra elég, ha meg játszani akarok akkor visszaállítom az alapállapotra.
Nálam a hangminőség is van olyan jó, mint a miui-nál, meg is lepett, az R4 botrányosan sistergett beszélgetés közben.n@p@lm: ugyanezt akartam írni, hogy s400 az is, de nem ugyanez.
-
tachikoma
aktív tag
Jelen. Simán megy. ADB-hez viszont legújabb adb.exe kell...
Nekem Kra1o5 R3-mal 3%/7 óra szokott lenni éjszaka. Viszont felraktam egy Timely Alarm Clock nevű appot, amitől 15-20%/7 óra lett. Úgyhogy ilyeneken (is) múlhat...
-
micsu
tag
most, hogy mondod, télleg volt ilyen nálam is, hogy: eldobta a teló a sim-et
(a Kra1o5 féle CM11 R3-ban)
de akkor nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert ez a telepítést követő legelső bootolás után volt, amikor a létező összes beállítást módosítottam (tesztelés miatt)
egy reboot megoldotta, azóta nem találkoztam ilyennel. -
Easy.2K12
tag
igen, 14.-e óta fent van nekem Led visszajelzés van de nem villog, kamera/vaku van hibát nem tapasztaltam, térerő problémám volt eddig néha miui-val az is megszűnt, volt egy bootloop de egy wipe cache megoldotta ez az első ujra indítás volt. azóta nem találtam hibát nem nem sok időm volt "tesztelni" !
-
tachikoma
aktív tag
GSM/WCDMA preferred -> Amikor tud 3g-t használ, ha leszakad róla, akkor 2g-t.
Szerintem befolyásolja, mert pl a Cubot telómon szar volt a hang, ha nem volt 3g térerő, és panaszkodtak az engem hívók, hogy nagyon rosszul hallanak. Ez lehet valami kodek dolog is, mást használ 3g-hez, mint 2g-hez.
Balika: köszi, ma is tanultam valamit...
illetve még egy kis pontosítást kérek (bocs, hogy itt értetlenkedek)Szóval egyszerre két új dolgot próbáltam ki:
- A PhilZ recovery-ben sdcard meg external_sd van. Előbbi gondolom az internal storage, utóbbi meg tényleg az SD kártya
- MoKee-ban van sdcard meg sdcard0 meg emulated/legacy, ez ugye mind az internal storage és van sdcard1 meg external_sd ez meg a tényleges SD kártyaÉs akkor attól függetlenül, hogy véletlenül megegyezik a név (external_sd) semmi köze nincs egymáshoz a kettőnek, nem amiatt van ez a mountolós mizéria mokee-ban, mert a recovery is external_sd-t használ? Tehát nincs így átjárás a kettő között. (Tehát semmiképpen sem én idéztem elő ezt a bugot azzal, hogy PhilZ recovery-vel raktam fel a romot?)
Amikor recovery töltődik be, akkor mountol a saját listája alapján, a mokee meg szintén a saját listája alapján? Jól értem? (többet nem kérdezek ezzel kapcsolatban, ígérem...
)
-
balika011
senior tag
CAF AOSP = Code Aurora Forum Android Open Source Project
Magyarul: Google publikus forrása Qualcomm féle módisításokkal.
(Azért CAF, mert a qcom Code Aurora Forum-ra kiteszi a forrásokat. (codeaurora.org)) -
icemad
nagyúr
Én csak updateként telepítettem, utána nyomtam egy wipe cache-t. Előtte playből telepíts egy billentyűzetet, mert a gyári android nincs benne. A tyúklábas programokat és a ttpod programot egyszerűen törölheted. Én töröltem még a Root Explorer nevű programot is, mert az megvan nekem playről.
-
icemad
nagyúr
Eddig nem vettem észre, de romcserénél kell 3-4 töltés, amíg beáll az aksi-visszajelzés. Lehet ugyanis, hogy nem merül gyorsabban, csak a százalékos visszajelzés hibás. Várj még vele egy kicsit. A processzor órajel csökkentést csak kipróbáltam, nem javaslom. Mert akkor a procinak tovább tart kiszámolni az utasításokat, ergo nem javít az üzemidőn. (Szerintem.)
A státuszled nekem is csak világít, de nekem így tetszik, mert, ha csak rápillantok a telóra, egyből látom, ha valami történt. Nekem ez pozitív változás. A jövőben ezt is javíthatják, mert a beállítások között van opció a "lüktetésre", de állítgatva nem változik semmi.tachikoma: Ebben nem tudok segíteni. Amikor lecseréltem a miui-t, akkor egyből Cofface 6.0.5.0 cwm-et raktam fel, eddig nem okozott semmi meglepőt, teszi a dolgát. Megoldás lehet, ha visszateszel egy hivatalos miui recoveryt, és abból rakod fel a Cofface recoveryt. (Ne másik cwm-ből.)
-
icemad
nagyúr
Szerintem nem kell sokáig várni. A flash és kamera apróbb hibák, szerintem napokon belül jön a javítás. Érdekes módon az előlapi kamera megy, csak a hátlapi nem.
Balika romja is nagyon ígéretes, ha az újraindulást meg tudná akadályozni, akkor az is egy jó alternatíva lenne... (Lehet, hogy a max órajelet kellene lekorlátozni, hogy ne melegedjen a megengedett érték fölé?)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest