Hirdetés
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10785 üzenetére
Attól függ hogy tetted fel a GOD's kernelt, kétféleképpen lehet állítani.
Ha csak a kernelt tetted fel, akkor a Kernel Adiutor feltelepítését követően tudod finomhangolni,
amennyiben a kernelen felül még az UKM-et is feltetted, akkor viszont a Synapse-val lehet állítgatni.
Mindkét progi playből telepíthető.
Ugyebár a kernel telepítésénél írják, hogy az UKM-et IS telepítsük. (Universal Kernel Manager)
(azt viszont nem nagyon tudom miért kell az UKM, vagy miért jobb... én most nem tettem fel)
UKM-R1 -
gabe_
őstag
válasz
Oldman2 #10785 üzenetére
Nem tudom, itt nézz szét esetleg
-
gabe_
őstag
válasz
Oldman2 #10767 üzenetére
Ha nem csinálok dalvik meg cache wipe-ot, akkor is ugyanaz az eredmény: semmi változás.
Igen, installkor minden ok, ki is írja:Installing kernel...
Done!! Start rocking this phone by rebooting!!
AnyKernel2 by osm0sis@xda
Updating partition details...
...doneSuccessful
Reboot system, és minden marad a régiben...
(Ez a 24-es bild, de a 21-essel sem volt más)Ezt a beast kernel topicjában olvastam, csinálam így?:
"So how to flash the stock boot/kernel whatever you are saying....?
Its Simple
1)Dirty Flash :
Flash the rom then gapps then reboot the rom
this will install the rom again without loosing your data (this called dirty flash)
now flash the kernel....." -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10718 üzenetére
Én úgy oldottam meg, hogy az adatvédelmi beállításokat kapcsoltam át, annak ellenére hogy azt jelezte ki van kapcsolva mégis tiltott volt. Bekapcsoltam, majd újra ki és így már voltak névjegyek.
Külföldi fórumon olvastam hogy egyeseknek nem megy a rádió (ő GK kernellel használja): nálam megy, akkor "zavarható össze", ha felvételt indítok. Na arra kiakad. Egy gyorstár-törlés vagy reboot megoldja (de ki vesz fel rádióból???).
Sokat rádiózok vele, de a zenelejátszással sincs gond nálam.
1x a kamera-app is FC-zett: asszem szelfire kapcsolás majd gyors kilépés után nem lehetett újra elindítani, de egy reboot ezt is megoldja. Front kamera + hdr jelenleg csíkokat húz a képre.Összességében tetszik a ROM, külső kernelt nem is teszek fel, tök jó nekem így is, spórolós az akksival, mégsem akad.
Remélem azért legalább hetente lesz frissítése. (MoKee tényleg naponta frissít, így hamarabb kerül bele a javítás is)
(Közben kijött az R11-es CM is, ezekkel kb. amiket az AICP is tartalmaz.) -
Upo
addikt
válasz
Oldman2 #10661 üzenetére
Ilyen formában valószínű CM13, én 12.1-et és régebbieket haszáltam, de azoknál úgy van, hogy "alapértelmezett tárhely" - és ott kell kiválasztani hogy belső memória vagy sd.
Ha ár előtte használtad a belsőt, és azt akarod hogy minden változatlan maradjon, akkor ki kell másolni az adatokataz sd-re, a rendszer nem csinálja meg. Ha itt kipróbáltad akkor jelezd, de szerintem itt se fog a rendszer adatokat másolni. -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10659 üzenetére
Persze, észre sem venni hogy kínaiak csinálják.
Az első indulásnál a beállítás előtt még csirkelábas az "android indítása" felirat, de aztán sehol sem marad kínai. Google billentyűzetet meg amúgy is telepít(ek) az ember /vagy mást (a miui-ban is benn van a pinjin vagy hogyhívják bill.) -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10644 üzenetére
Biztosan működik az is, nem vitatom.
gapps cm11-hez -
zeno79
őstag
válasz
Oldman2 #10638 üzenetére
+sok!!!
Én is r29-et használok.
Minden tekintetben egyetértek, a legjobb (normál használatra) a telóhoz ez.
Minden (amire használom) megbízhatóan megy, egyszerűen csak működik.
Sokáig elvan egy töltéssel, gps remek, nem melegszik, fényképek a legjobbak!,
(jelenleg épp 61%, 1n 23ó, 2ó11p képernyővel)
Nem hibátlan, de ezekkel együtt tudok élni amiket kapok cserébe érte. Nem érdekelnek a csili-vili effektek, nem tolok rá xposed+gravitybox, nem érdekel az antutu sem, témát sem cserélek. A fenti számok magukért beszélnek. -
-
balint355
aktív tag
válasz
Oldman2 #10464 üzenetére
Ez nekem is előjött, de csak R23 óta, előtte nem volt... Azt hittem egyedi hiba, ezek szerint nem.
Swiss_audio: Sztem ha van türelmed újrakezdeni, érdemes lenne csinálnod egy tiszta telepítést a legújabb verzióval, a forgatás biztos megoldódna.
Mondjuk a videófelvétel meg lehet hogy egyáltalán nem fog menni... Érdekesek ezek a CM verziók, bizonyos dolgok javulnak, más dolgok meg nem működnek egy-egy frissítés után
Na de 27-én jön a stabil MIUI 7, lehet felteszem belőle a global verziót, adok neki egy esélyt, igaz nem magyar, de az angollal jól állok, és talán ott nem romlanak el random dolgok a frissítések után...
-
ORCA58
addikt
válasz
Oldman2 #10322 üzenetére
Mióta mobil telefonom van, még nem találkoztam olyan töltővel, mely ne melegedett volna töltés közben. A tablet töltője is melegszik, amikor a kicsi akkuval megáldott Samsung "buta telefont" töltöm vele. Akkor veszem le a töltőről a telefont, ha töltő nem meleg. A100% jel után is tölt általában egy darabig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Huszonkilencezer forintnak megfelelő áron debütálhat a Xiaomi alsó szegmensbe szánt csúcsmobilja.
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Apple iPhone 12 // 128 GB // Kártyafüggetlen // 78% akku
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- ÚJ aktiválatlan Bontatlan Apple iPhone 16 512GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest