- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethelstone
addikt
válasz
mcwolf79 #6748 üzenetére
Pontosan. Mi meg vagyunk győződve arról, hogy ez esetleg kicsit lassabb MIUI is jobb, mint a CM
Nekem egyébként a fancy felületen kívül még az is tetszik, hogy egy alap telepítésben is gyakorlatilag minden benne van, ami kell egy normális használathoz, nem nekem kell összevadásznom mindent. Víruskereső, clean, backup tool és társai. Nyilván ha az ember a CM-t is teletömi ugyanazokkal a cuccokkal, ami alapból megvan a MIUI-ban, lenne releváns egy összehasonlítás.
Egyébként hogy lehet a CM-ben beállítani, hogy ha nevet adok a SIM kártyáimnak, mondjul Béla és Lajos, akkor a tárcsázásnál is ez a két név legyen, de a TCom1 és TCom2....?
-
-
Upo
addikt
válasz
mcwolf79 #5705 üzenetére
Múltkor villamossági boltban láttam ilyen átalakítót valami 150-200 ft-ért ami még a földelt aljzatba is bemegy (olyant amit linkeltél), én biztos nem rendelném külföldről...
Szerintem multik villanyász osztályán is kell lennie (bár én inkább a helyi vállalkozásokat preferálom). -
-
Gloob
addikt
válasz
mcwolf79 #5705 üzenetére
Enni pénzért már komplett EU szabványú töltőt is lehet venni. Miért nem azt veszel, mit szórakozol átalakítóval. Én az én töltőmet nem is használom, mert sz@r. Amikor beledugom a töltőt az átalakítóba, szétnyílik a két villa, úgyhogy nem megy bele a konnektorba. Elraktam, majd jó lesz, ha eladom a telefont esetleg!
-
-
-
kovy79
őstag
válasz
mcwolf79 #2882 üzenetére
Nem adom, mert egy kalap xarért nincs pofám pénzt kérni... Megy ajándékba, annak, akinek csak a google naptár használata fontos a telefonfunkciók mellett... Én kb 1 hétig bírtam.
Miért b+, ez használható? Nézegetheted percenként, hogy most éppen milyen fontos dolgot zárt be magától...
Ja, mindenféle minimalizált launcher-rel, meg memóriakezelő programmal ideig-óráig összetaknyolható?
Le a kalappal a híres gyártója előtt... -
Oldbiggy
tag
válasz
mcwolf79 #2840 üzenetére
Ezeket biztosEzek nekem beváltak
-
kovy79
őstag
válasz
mcwolf79 #2316 üzenetére
Nem olvasok vissza pár oldalt, mert nincs rá időm...
Valaki nemrég hasonló afférba keveredett itt, a válasz hasonló volt: "olvass vissza!"
Ez valami modern kori fórumozási "feature"? Már kérdezni sem lehet (oké, nem alap dolgokra, mint pl "Milyen telefon?")? Akkor ezt a topikot is be lehetne zárni a 'csába, mivel valszeg mindenre van a google-n keresztül válasz / megoldás / tapasztalat...
Egyébként köszi a választ.
Tehát a telefon ilyen formában egy kalap... Okostelefon, kilő mindent a francba, ami neki nem tetszik. Jó gyorsan reagálnak a miui-nál is a hibákra... -
tachikoma
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Makulátlan állapotú fekete Xiaomi 15 12+12/256GB+16GB
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest