Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
biomassza #10405 üzenetére
Ha a kra1o5/fefifofum CM12.1-re gondolsz, akkor: nálam simán lefutott a frissítés, de naon nem sikerült ez a ROM (írja is), kamera sem jó (1,4 MB lett egy kép
), nem 8MP felbontás, HDR még nincs, másnak még a GPS sem jó.
Az, hogy kevesebb appot ír, az nem feltétlen jelent rosszat, az AICP is kevesebbet mutat már egy ideje pedig ugyan annyi alkalmazást használok. (talán rendszer-alkalmazások összevonódtak, vagy valami)
Sajnos ez most nem valami jó frissítés. :-( -
Upo
addikt
válasz
biomassza #10163 üzenetére
Én a helyedben bemennék a sarki villamossági boltba és vennék 200 ft-ért egy átalakítót a polcról, azért nem várnék heteket. A töltőből bármelyik jó, a 2 amperes is, trabantra is jó a 200km/ó sebességet is tudó gumi, maximum nem vesz ki belőle annyit.
A qualcomm quick charge még többet is tud, az 1s támogatja is, bár az ezt tudó töltők elég drágák. Van fali és autós is, ezek 25-30W-osak, azaz 5-6 amper! Mondjuk a sima töltővel nem lehet ennyivel tölteni mert nem váltja át az üzemmódot, de egy jó 2A-es töltővel gyorsabban feltölti. -
zeno79
őstag
válasz
biomassza #8966 üzenetére
Igen, én sem értem miért tették be a CM11 frissítéskezelőjébe a CM12-t???
Nem értek hozzá, de tök más a 2 rendszer, és mivel GAPPS not included, csak recoveryből lehet, honnan szedné le, hogyan flashelné szerencsétlen egyáltalán? Tök gáz!
Ebből az is következik, hogy több CM11 frissítés nem lesz.
Balika vagy valaki biztos tudná hogy "van az a script", de ezt az armani-dev-nek kellett volna ... egy major verzió upgrade-et... -
kriszpontaz
veterán
válasz
biomassza #5139 üzenetére
Nálam sem volt gond, pedig romot cserélgetek mint állat. A telefonon h-p módban van az ébresztés beállítva, különben ki tudja neki mi az ünnepnap
.
(#5145) djula: nincs kikapcsolva a beállítások - led értesítés? Esetleg kapcsold ki, majd be és restart. Segítenie kellene. (pontos menüt nem tudom megnézni mert épp mentek).
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest