- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
válasz
trebrona #6114 üzenetére
Köszi, legközelebb azt is meg fogom nézni (bár ajánlom neki hogy ne legyen legközelebb), de azóta volt restart+fullra töltés.
Van autós töltőm, de a céges autóban van, mivel pénteken mikor elindultam a sajátommal még nem gondoltam hogy kelleni fog, ezért nem volt nálam. De 3 órát vígan elnavigál a telefon és még marad is benne vagy 30%, ha nem szívat be ilyen baromsággal. És hát az igazság, hogy ilyen bugokból nagyon-nagyon-nagyon sok van, amit kezdek unni. Mikor még gagyi samsungjaim (ace, S1) voltak, azt gondoltam a vas gyengesége, de már látom, hogy a rendszer használhatatlan, költhetek én bármennyit is telefonra...
-
kisza25
félisten
-
Thome
veterán
válasz
trebrona #3078 üzenetére
Köszi!
Updater nem volt a telón, szóval kettes módszerrel feltettem rá a 37-es stable szoftot majd wipe cache:
Launcher szórakozik, nem tudok sehova belépni csak a noti sáv húzható le, illetve jön le ha usb-re dugom. Most a 36-os szoftot tettem rá, most bootol, kíváncsi leszek mi lesz belőle.Ha ezzel se lenne jó, akkor valami ötlet?
Szerk: Ezzel sem jó, beütöm a pin kódot, lapoznék a főképernyőn majd bejön hogy "Loading Laucher, és ennyi.
-
icemad
nagyúr
válasz
trebrona #2031 üzenetére
Nyílván, ezt tudom én is. Class 10-es a kártya papíron, de a valós (Tesztek által elért) írási sebesség "csak" 8-8.5 mb/sec. Ez érdekelne, hogy a felvétel minőségét jelentősen befolyásolná e, vagy maradjak a sima hd-nál.
Jelenleg 16gb-os microsd-t használok, de erre vannak átrakva a programok is. Tegnap megjött a 64gigás, és költözés előtt gondolom rákérdezek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged