Új hozzászólás Aktív témák
-
balika011
senior tag
Csak, hogy egyszer kiraktam a módosított note 4g forrását (Egy 166MB-os asm fájl, amit bárki le tud generálni a kernelből...), és azt mondták, hogy az nem az és hogy egy kamugép vagyok... (Ezért kaptam a bant XDA-n.) Innen jött a döntés, hogy
bekaphatja mindenkinem osztom meg. Még zárójelben azt is megjegyeztem, hogy syhost sem osztja meg a forrásait. -
gabe_
őstag
A hozzáértőknek lehet főzni a jobbnál jobb romokat.
Nekünk lámáknak meg hogy több főzött romot tudunk kipróbálni...Apropó, egy láma kérdés:
Felraktam a TWRP-t, csak azt nem tudom, hogy mit kell nyomjak, hogy belépjek bele... A hangerő le+power gombra bejön két android figura, egy csillagos usankás android matat egy sima androidos figurában, de annyi, onnan 10 percig nem mozdul...BÚÉK!
-
Aethelstone
addikt
Igen, ismert probléma. Én gapps nélkül tettem fel, úgy van billentyűzet. Aztán külön play store letöltés és minden utána, ami kell.
Az más kérdés, hogy után ment a levesbe
A paranoid jött be eddig a legjobban a stock romok közül, de a MIUI5 lett a végleges egyelőre. Levettem 1200 Mhz-re a procikat, plusz automata képernyővilágítás. Így megvan a 2 nap szűken.
-
Gloob
addikt
Szerintem az előbbi válasz Neked lett címezve, de azért én is belinkelem a szóban forgó hozzászólást. A két config file különbségét mutatja, és egyértelmű, hogy mit kell törölni.
Godlike79 hozzászólása. -
Carline
őstag
vagy az alkalmazásoknál töröld azon appok adatát amelyik fc-zik.
nálam az óra alkalmazás szokott fc-zni, akkor törlöm az óra alkalmazás összes adatát, reboot és megy is rendben.
épp ezért most már a felrakás után még a recovery-ben mountolom a /data -t adb-vel a /data/data mappából törlöm a com.android.deskclock könyvtárat minden adatával együtt és így nincs gond induláskor.szokott még gond lenni a 4.4.4 alatt a beépített SU alkalmazással.
nálam néha megmakacsolja magát és nem engedi hogy az engedélyezésre bökjek mikor az alkalmazások engedélyt kérnek a root-ra.
ezért én mindig felrakom a gapps után a super_su_root_update.zip -et is. azzal még nem volt problémám. -
-
LantosBerry8
senior tag
-
-
bagkri01
őstag
-
r.c.
csendes tag
Én is úgy érzem mintha lassúlt volna. Az tuti, hogy a 37.0.0-val ( amivel megvettem a telót egy hónapja hivatalos forgalmazotól) nem akadt ennyit és ennyire a real racing 3.
A híváselutasításra szarik rá azóta. Kicsöng a magántelefonszám. Létrehoztam egy új tiltólistát ugyanazzal a beállításal, mint a gyári "Inteligens letiltás" és azzal meg működik. Baromira nem értem.
A digiclock másodperc kijelzése is néha akad. A 37-esen soha.
Szóval hiába van több ram adott esetben (ami használat után ugyanúgy elfogy), ha nem sokat ér. Egyébként témákat nézegettem és azzal el tudtam küldeni a szabad memóriát pirosba
kb 60 mega volt. Bekapcsolás után fél órával sincs több 250-nél.
Wifin frissítettem 43-ra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest