- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
zeno79
őstag
válasz
Carline #10583 üzenetére
CM11 utolsó ROM: [legutolsó cm11]
Google apps: [link]
Xcelerate-kernel: 28-as vagy korábbi kernel. Nálam asszem a 27-es fut. Nem babráltam vele különösebben, csak feltettem, a gyári beállítóval lejjebb vettem a maxot.. -
zeno79
őstag
válasz
Carline #10574 üzenetére
Szerintem v7. Stabil, kicsit régebbi rom-ra épül. ~augusztus környéki miui szinten van... azóta sok mindent optimalizáltak (ha a fícsöröket nem is nézzük), ki tudja azok mikor kerülnek bele...
xcelerate kernel nekem azért szimpatikusabb, mert ha fent van, jobban használja az alacsonyabb frekvenciákat a teló, viszont nem döcög. nélküle szinte csak az 1593 MHz-t használja bármi történik is. így nyilván hamarabb is lemerül. Xcelerate-ból a 8-as nem jó (nincs rádió). Illetve xcelerate kernellel nem ébreszt kikapcsolt állapotban. Ha még a synapse progit fel sem teszed, és governort sem állítasz, csak a kernel van fent, már jobb az üzemidő.
Amúgy okés a 11.5-ös multi rom is... kicsit simább, pörgősebb. -
balint355
aktív tag
válasz
Carline #10571 üzenetére
CM13-at nem is azért linkeltem, szerintem is elég kezdetleges még, csak gondoltam jelzem hogy ilyen is van már, úgy se linkelte még senki.
Ezek a 43-as meg 50-es ROM-ok nagyon régiek, ahogy már írták érdemes tiszta telepítéssel feltenni valami frissebbet.
zeno79: nekem nem tette vissza a mirecovery-t... TWRP-vel tettem fel és megmaradt.
-
zeno79
őstag
válasz
Carline #10571 üzenetére
Nem, az 50-es az utolsó* JB alapú MIUI v5-ös rom Redmi 1S-re.
Azóta megjelent a v6-os KK-ra épülő, és a szintén KK MIUI v7. Stabil. Miuiandroid.hu-ról tölthető a multi verzió.
OTA-n nem fog frissülni v7-re. Ha frissíteni akarsz, ajánlott TWRP-vel feltenni v7-et, és nem lesz gond (sajna a v7 stabil feltelepítése a MiRecovery-t teszi vissza). -
balika011
senior tag
-
eFeMeR74
senior tag
válasz
Carline #6906 üzenetére
Mennyi memód van amikor felállt a rendszer? Vedd le a hátlapot-dugd fel a töltöre-kapcsold ki a telefont-vedd ki az akkut úgy,hogy fent van a töltön, 10mp múlva vissza az aksi majd restart. Amikor kiveszed az akkut és töltön van müxik legalább 1-2mp a telcsi? Ezzel azt tudod megnézni,elérni, hogy rendesen felveszi-e a feszültséget és kap-e rendesen áramot a rendszer.
-
tachikoma
aktív tag
válasz
Carline #5666 üzenetére
Nincs bekapcsolva.
Kra1o5-on is azt figyeltem meg, hogy nem recseg, de mélyek sincsenek. De ott a fülesben és bt-n keresztül is. MoKee-nak most nagyon szép a hangja fülesen meg bt-n, de a hangszóró az katasztrófa.
Equalizerrel ha lenullázom kb az alsó három sávot, akkor segít valamit, de azért marad sercegés még így is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest