- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jojo22
tag
Biztos nincs, nekem 5.8.6 van fent ès örülnék ha ha oldalra hùzgálhatnám de csak felfele lehet, felraktam egy sz@r appot a playről, ès most nem látom ki hív, felvenni már feltudom, de nyitogatnom kell a tokot, (vezetès közben nagyon jó) mert amúgy ablakos tokban tartom a telom.
amùgy nekem sincs bajom a v6-al, csak lenne benne vízszintes felvevő, az ami a v5-ben! -
eFeMeR74
senior tag
Mivel elméletileg gyárilag rootolt a teló nem nagyon "szabad" a miui lekében taposni. Bőven elég, ha simán felteszel egy supersu appot nem kell beleirnia(szabad) magát a system fileba. Nálam is fent van mivel a TC egy-két mappát nem volt hajlandó megnyítni és a "root jogok haszn. minden" sem engedte kapcsoni. Most, hogy fentvan minden megy flottul
.
Egyébként, milyen mappát keresel ill. akarsz megnyítni? Mihez kell?
A MIUI kicsit máshogy vannak a dolgok
Én egyedül csak a cifs modult (cifs.ko) hiányolom a kernelből. Remélem a frissítésekben benne lesz.
Erről jut eszembe a CM romban van cifs modul. Ha valaki használ megnézhetné
Itt találja: system/lib/modules/cifs.ko ha van, mert sajnos a miuiban nincs -
kovy79
őstag
Az idézet jó.
Nem ismerlek, csak arra próbáltam volt rávilágítani, hogy e 2 ár között szerinted, illetve tanulmányaid alapján hogy jön ki a 2-3-szoros szorzó??
Redmi 1s vs. Jiayu G4S
Ráadásul a G4S "iciripicirit" jobban mutat a 2giga ram-mal és 3000-es akksival...
A G4C-t meg sem említem...
GPS-re annyit tudok mondani, hogy nekem a havi 1-2 használattal semmi nyűgöm vele, pedig teszteltem keresztbe-kasba, gyalog, autóval, mindezt úgy, hogy semmit, soha nem állítgattam rajta.
A topikjában valóban volt szó a gps problémáról, de szerintem ott a felhasználók talán negyedét, ha érintette (ezek közül is nagyrészben voltak azok, akiknek nem csak 2-3méteres pontosságú volt, hanem 5-10), míg az 1s memóriabaja szerintem a felhasználók minimum háromnegyedét.
Egyébként is, ha 2 xar közül kellene választanom, biztosan azt választanám, amelyik nem zárja be random pl a levelezőprogramot, ha épp fontos levelet várok, miközben mondjuk 5 házzal arrébb állít meg a navi....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged