- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patex1983
őstag
válasz
-Faceless- #20380 üzenetére
Nálad valami biztos, hogy nem oké azzal a telefonnal... Nálam is simán megvan a 4 óra SOT, úgy hogy egész nap megy a mobilnet, vagy wifi, spotify kb 2-3 óra naponta, kicsi böngészés, pár sms, néhány hívás... Eu stabil 8.0.2 rom-mal, kb 1,5 éves telefonnal, eredeti akksival.
Nálad vagy az akksi döglődik, vagy valami nagyon elmászott a rom-ban -
patex1983
őstag
válasz
Oldman2 #19080 üzenetére
Akkor én mondom a negatívumokat is, csak hogy tisztább képet kapj: a hardvehibák sajnos elég gyakoriak:
Kijelző
Beszéd hangszóró
Fizikai gombok
Akksi
Ezek sajna elég gyakran hibásodnak viszonylag rövid időn belül. Alapjáraton énis szeretem a note2-t, de ezekkel számolj azért. Plusz a gyenge akkuidő, ami miatt lehet érdemesegy külső akksiba is befektetni már az elején. -
patex1983
őstag
válasz
grafikus17 #18607 üzenetére
Ha MIUI-t használsz, abban alapból van screen off widget, felesleges plusz app ezért.
Új widget-Kapcsoló-Képernyőzár -
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #18582 üzenetére
Jó neked. Ha nálam is így lenne, akkor nyilván más lenne a véleményem, de ugye láttuk korábban is, hogy ugyanaz a rom tud nagyon másképp viselkedni az elméletileg ugyanolyan készülékeken...
Meg nem csak szoftveresen vannak bajok... Rendre kakálnak be a fizikai gombok, az akksik, a hangszórók. A bekapcs gomb degradálódását már én is kezdem észrevenni egy alig pár hónapos készüléken. -
patex1983
őstag
válasz
dealerman #18578 üzenetére
Nyilván nem a ph! miatt cseréltem, egyszerűen csak a saját hülyeségem miatt. A Lumiák nekem nagyon bejöttek, volt belőlük több is, egy baj van csak, hogy egy idő után unalmassá válnak, mert nem kell romolgatni, nrm baszódik el egyik napról a másikra minden előzmény nélkül... Egyszer beállítod, aztán használod. Mondjuk a csempés felület csesznye, ez tény.
Szóval hajtott a kíváncsiság, ennyi volt a csere lényege, de amint tudom és lesz időm ezzel foglalkozni, eladom a Note 2-t.
A Sennheiser fülest meg kényszerből kellett cserélni, kb 8 év aktív használat után megadta magát a jobb oldali rész és pont volt aprón egy Piston 3 jó áron, így megvettem azt, de ez is cseregyanús lesz.
Egyszerűen nem jönnek be ezek a Xiaomi cuccok. A Mi Band-re talán azt mondom, hogy az tényleg megéri az árát.
Remélem kielégítő választ adtam a "miért cserélted le a szupet Nokiádat" kérdésedre.... -
patex1983
őstag
válasz
Istuu15 #18576 üzenetére
Nem olyan stabil, mint pl egy Sennheiser... és nem is szól úgy... CX 300-II volt a Piston 3 előtt és ahhoz képest, hogy mennyire ajnározták itt a ph!-n is a Pistont, nekem csalódás. Mondjuk ugyanez van a Redmi Note 2-vel is. Így utólag már megbántam, hogy lecseréltem a Lumia 640et erre...
-
patex1983
őstag
Kijött Vova AOSP 2.1.4 rom-ja, délután szerintem frissítek.
http://vafin-dev.ru/aosp_en.html -
patex1983
őstag
Úgy néz ki a Gravity screen nevű app megoldotta a híváskor jelentkező zsebben feloldós problémát. Még csak ma kezdtem használni, de eddig jó, az akksit sem zabálja.
Csak azért írom le, mert amikor rákérdeztem, hogy tud-e valaki megoldást erre a problémára, akkor senki nem ajánlotta ezt az appot, gondolom akkor nem ismeritek. Ha előjön valami hibája, akkor majd beírom azt is. -
patex1983
őstag
válasz
grafnet #18038 üzenetére
Hol vannak ilyenkor az ilyen-olyan, fiszem-f@szom érzékelők? Van belőlük jópár, mégse képes észrevenni a telefon, hogy zsebben van és mondjuk ne oldja már fel a képernyőt (közelség és fényérzékelő mondjuk...)?
A korábbi Lumiáim tudták ezt a funkciót alapból... Kezd megint kicsit elegem lenni a kukarobiból. Mindig visszatérek rá, mindig kap egy utolsó utáni esélyt, de aztán mindig rájövök, hogy nekem ehhez nincs idegrendszerem...
Most pl. az aicp folyamatosan felébred valamitől, úgy, hogy nem változtattam beállítást, nem telepítettem újabb appot és az ébredések által természetesen úgy merül az akksija, mint egy vasdarab a vízben... Újraindítottam, de ez nem segített.
Most álljak neki kinyomozni, hogy mi a b...p.... lett vele.
Aicp-re meg azért álltam át, mert miui alatt meg egszer csak elkezdett olyat játszani, hogy hol volt net, meg hol nem volt, mint a mesében.... De ez másnál is jelentkezett.
Szóval most kicsit besokalltam. -
patex1983
őstag
Az miért van, hogy ha zsebben van a telefon és hívnak, akkor önálló életre kel? Tegnap mire kivettem, csak a háttér állítódott el, meg bekapcsolt a zenelejátszó...
-
patex1983
őstag
válasz
DougButabi #17868 üzenetére
Igen.
-
patex1983
őstag
válasz
grafnet #17216 üzenetére
Fura, hogy ennyire másképp viselkedik egy-egy rom az ugyanolyan készülékeken. Nálam pl. nem voltak ilyrn hibák. A 2sim kártyát azért kérdeztem, mert én alapjáraton 1 sim-mel használom, de pont amikor a vova aosp volt fenn, be kellett rakni egy 2. sim-et is és nálam ezután kezdtek jelentkezni a hívással kapcsolatos problémák, illetve ekkor volt egy újraindulás is... Ha csak 1 sim volt a vova alatt, akkor nem voltak ilyen gondok. Az akksi időt meg beírtam párszor, ilyen 5 óra körül mozgott a sot.
-
patex1983
őstag
válasz
blade4 #17167 üzenetére
Van, igen jó, a téma összefoglalóban megtalálod a telepítés menetét.
-
patex1983
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17136 üzenetére
Nyilván nem mindet, de jó párat kipróbáltam. Sajnos nem vagyok idő milliomos.
(#17138) xTREem: ezt a ZSD funkciót majd meglesem, köszi. -
patex1983
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17131 üzenetére
Én nem találtam olyan kamera appot, ami olyan gyorsan reagált volna mindenre, mint a MIUI-s.
-
patex1983
őstag
válasz
Ezekiel Ston #17122 üzenetére
Na én meg pont tegnap raktam vissza a 7.1.3 MIUI-t.
Vova aosp-nál voltak olyan gondok, hogy hívás közben megszakadtunk, szarabb volt a beszélgetés hangminősége, meg hívás fogadásakor leállt ez-az. A MIUI-val visszaállt minden normálisra. Meg hát na, kényelmesebb is a MIUI valahogy
Ja meg a kamera minősége iszonyatosan hiányzott, de összességében szerettem a vova felé aosp-ot. -
patex1983
őstag
Na az új SOT 5 óra 1perc, 6%-os akksinál Vova AOSP v 2.0. Azt hiszem, most már töltőre rakom
-
-
patex1983
őstag
válasz
Jani18 #16970 üzenetére
Mokee by BULE, vagy Vova Vafin
-
patex1983
őstag
4:31 lett az új SOT Vova AOSP 2.0
.... -
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #16871 üzenetére
Próbálom köszi!
-
patex1983
őstag
válasz
BalanceR #16866 üzenetére
Youtube: hibátlan
Kamera: hát az nem említendő egy lapon a miui-ssal, de használható
Freedcam: megy, annyira nem mentem bele a beállításokbaXposed-del kapcsolatban viszont kellene egy ks help: milyen csomag kell ahhoz, hogy a 3 alsó gomb funkcióját testre tudjam szabni?
Illetve még kellene valami jó tűzfal, amivel be lehet állítani,hogy mely appok használják a mobilnetet.
-
patex1983
őstag
Segítsetek légyszi:
Ha stabil eu-rol frissítek stabil eu-ra, mit kell wipe-olni, hogy minden mrgmaradjon úgy, mint a jelenlegi rendszeren? (App-ok, beállítások stb...)
Illetve ajánlott -e így a frissítés, vagy okozhat ez bármilyen instabilitást? -
patex1983
őstag
Eustock-tol vettem én is, eu stabil rommal érkezett. Azóta már próbáltam párat, cm-et is, de ez a stabil jött be a legjobban, most is ezt használom. Egyedül az üzemidő, ami lehetne jobb, de egy napot simán kibír, olykor még 3-at is, persze ilyenkor keveset van használva. Ezt leszámítva nekem tökéletes az eu stabil rom.
-
patex1983
őstag
Használ valaki Nillkin Super Frosted tokot/hátlapot a telefonhoz?
Megéri az árát? -
patex1983
őstag
válasz
zolmesz #15849 üzenetére
Ha itt a description alatt megnézed, írja, hogy ez is védi a kamerát
-
patex1983
őstag
válasz
Milestone2 #15624 üzenetére
Köszi
-
patex1983
őstag
válasz
Milestone2 #15620 üzenetére
Amatőr kérdés tudom, de nem vagyok biztos benne, hogy most akkor nekem melyik rom is kell pontosan és honnan töltsem le?
Ez kellene, a stabil multi rom? -
patex1983
őstag
Az létezik, hogy ezek a rendszeradatok és hiába keresek frissítést, azt írja, hogy nincs?
Android 5.0.2 lrx22g
Biztonsági hibajavito csomag 2015.12.01
Miui 7.1 stabil 7.1.3.0 LHMCNCK
? -
patex1983
őstag
Hol lehet a telot soft resetelni, alapra visszaállítani?
-
patex1983
őstag
válasz
patex1983 #15580 üzenetére
Na megjött a kicsike.
Még csak épp bekapcsoltam, de eddig nagyon bejön a telefon. A kijelző gyönyörű és valóban nem olyan vészesen nagy ez az 5.5". A hátlap stabil, nem recseg, nem kotyog.
Az Ipaky tok viszont kritikán aluli... A gombjai eszméletlen gagyik, sokszor nem érzékeli a bekapcsoló gombot, meg ahogy ráhajlik oldalt és elől a telefonra, iszonyat ronda. Részemről így ez a tok felejtős. -
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #15576 üzenetére
Remek... Köszi az infókat. Majd beszámolok én is a tapasztalataimról.
-
patex1983
őstag
válasz
WhiteWalker #15573 üzenetére
Érzésre amúgy jó, minőségi anyagból van? Az alsó és felső sáv is műanyag? Az ezüstnél fémnek tűnik, bár kétlem, hogy valóban az lenne...
-
patex1983
őstag
Sziasztok! Ha minden igaz, holnap megérkezik hozzám is egy Note 2. Használ valaki hozzá IPAKY tokot? Tapasztalatok a tokkal? Rendeltem hozzá egy ezüstöt, képeken marha jól néz ki, remélem élőben sem lesz csalódás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest