-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Champipi #2195 üzenetére
egyreszt ha igaz is a hir, mire megjelenik az meg nem egy honap lesz, masreszt olyasmit irnak, higy egy olcsobb (es butitottab valtozat) meg egy hasonlo aru is kesz (na ezt nem tudom hova tenni...hasonlo aron minek kihozni...hacsak nem lesz nagyobb meretben, de hardveresen mondjuk ugyanaz)
az olcsobb verzio nem rivalisa a nexus 7-nek, a masikat meg meglatjuk ( ha egyaltalan tenyleg igaz valami a hirbol).
asszem igazan jobb csak az lesz majd amikor vegre ezekbe is 2giga ramot tesznek (note 10.1-ben mar az van, de az meg sokkal nagyobb meretre, es sokkal dragabb), mert hardveresen a tobbi speckoban nexus7 boven eleg egy ideig. -
Skynet258
veterán
válasz
Champipi #2082 üzenetére
2.: nincs. Illetve létezik ilyen, MHL-nek hívják, és tök jól működik, ha támogatja a csatlakozó. Csak a Nexus 7-é nem támogatja.
-
assemble
addikt
válasz
Champipi #2022 üzenetére
A biztonsagos fogas alatt nem tudom hogy pontosan mire gondolsz, ha az zavar hogy a kicsi peremek miatt akaratlanul is hozzaersz amikor nem kell: nekem sosem volt ilyen gondom vele, de megoldas lehet ha pl landscape-ben fogod inkabb, mert ott nagyobbak a peremek es a legtobb program tamogatja is ezt a nezetet. Alapvetoen a fogasa szeritem baromi kenyelmes amugy, alig van sulya es a meret is pont megfelelo, talan a legkenyelmesebb fogasu tablet amit valaha lattam. Ipad hozza kepest egy vicc, ketszer ekkora sulya van, mar amiatt sem kenyelmes tartani es at sem eri a kijelzot a ket kezem ha az oldalain fogom, szoval ahhoz le kell tenni valahova, sehogy se jo igazan. A kijelzovel kapcsolatban igaz amit mondasz de szerintem ez szinte minden mai kijelzore igaz igy nem tudnam felroni neki hibanak. Amugy a kijelzo minosege (felbontas, szinek, betekintesi szog, stb) sztem teljesen rendben van.
A melyik a teteje jogos, engem is megtrefal neha.De a legtobb progi a fejjel lefele nezetet is tamogatja szoval szinte mindegy is, persze amikor a gombokat keresgeled akkor nem mindegy
A visszapattanos effekt tenyleg Apple szabadalom (lol... legyenek boldogak vele) ezert gyari Androidban ez nem is volt benne, nekem kulonosebben nem hianyzik, ami helyette van is nez ki olyan jol sztem. A kinetikus gorgetes nalam minden tovabbi nelkul mukodik, szoval nem tudom nalad mert nem ment. Ez tuti nincs levedve, ilyet meg a symbianos nokiam is tudott. Sot, ott volt visszapattanos effekt is eleg durvan, nem tudom azert bepereltek-e oket, de szanalmas ez az egesz szabadalmi rendszer kint...A rendszer gordulekenysege altalanossagban szerintem teljesen jo, 60 fps mindenhol, semmi szegyenkeznivalo nincs egy ipad mellett sem, es maga az OS nekem sokkal jobban tetszik, sokkal modernebb, sokkal tobb funkcioval, nem az az unalmas kinezet ami phone-on 5 eve is ugyanigy nezett ki. Bongeszobol ha az alap (Chrome) nem tetszik, van egy halom masik amiket kiprobalhatsz (pl opera, firefox, dolphin), de sztem a legjobb bongeszo a Chrome. Neha kicsit lassu, de a legnagyobb tudasu is, a leginkabb tamogat mindenfele html szabvanyt, a leginkabb jeleniti meg pontosan az oldalakat (ezekben mondjuk firefox is eleg jo), szinte ugyanaz mint a pc-s verzio, minden tabot kulon processben futtat, eleg komolyan meg van csinalva. Flash-t mondjuk nem tamogat, foleg arra tartom a tobbi bongeszot
A torestesztek szerint amugy jobban birja a gyurodest az ipad-nel, ugyanattol az esestol amitol az ipad kvazi szettort, ez csak horzsolodott, es a viz alatt is jobban birja
[link]
Egyebkent persze nem tokeletes a cucc, de ar/ertek aranyban jelenleg a nyomaba nem er semmi szerintem
-
lanszlo
csendes tag
válasz
Champipi #2022 üzenetére
Amúgy ezt a tehetetlenségen alapuló görgetést nem értem. Nekem ez a fórum van megnyitva és működik jól, ha egyre gondolunk
Szépen görget tovább ha húzok egyet a képernyőn és nem érzem hogy annyira keveset gördülne, vagy hogy nem lenne annyira finom a mozgása... Google chrome persze... Valamint nem próbáltam még újabb IOS alatt ezt a funkciót (iPhone 3g tulaj vagyok), tehát nincs tapasztalatom vele, csak furcsállom, hogy ez meg lett említve, mert szerintem jó, ahogy perpill működik
A "rubber band" tényleg nincs, de hát azt Te is írtad, hogy Apple szabadalom...
A gombokkal egyetértek! Azt jobban is megoldhatták volna az oldalán, mert kicsit nehézkes nyomogatni, bár én sleephez lehajtom a tok fedelét és elalszik, tehát annyira sűrűn nem használom őket -
agabe
addikt
válasz
Champipi #2005 üzenetére
Lehet azert van, mert ha lekapcsol a kijelzo, akkor a halozati kapcsolatokat is bontja...nem ismerem az iiphone 4S-t, de az nem megy, ha mondjuk valami netes radiot futtatsz az iphone-on mikozben megosztod a wifit? Ha megy, akkor talqn nem bontja.
Androidos teloknal valtozo...volt olyan telom ami hasonloan viselkedett, de van ami meg nem bontja egyaltalan. -
assemble
addikt
válasz
Champipi #1667 üzenetére
Hat szerintem azzal csak tovabb rontanad a helyzetet
Csizmas: mintha lenne valami file kitorlos modszer amivel kileptet de root kell hozza, alapbol asszem ragaszkodna factory resethez... illetve ez lehet hogy csak arra vonatkozik ha az elsodleges accodat akarod rola torolni es az utolag hozzaadottakat lehet h enelkul is lehet, ezt nem tudom...
-
assemble
addikt
válasz
Champipi #1366 üzenetére
Biztos lesz meg osszehasonlitas de eleg sok kindle-t jelentettek be most 159 dollartol (alapmodell) egeszen 499 dollarosig (32 gigas, 8.9" 1920*1080 kijelzos 4G LTE-s valtozat - ennek a 4G nelkuli 16 gigas valtozata asszem 299 dollar csak). Es meg egy elony az N7-el szemben: van rajtuk HDMI.
Hozzateszem, hogy ezek a cuccok azert baromira szolgaltatasaik kore epulnek, amik Magyarorszagon jelenleg kb semennyire nem leteznek, ezert (is) ex-fire tulajkent sem tervezem a kozeljovoben a beszerzesuket. A Nexus 7-nek olyan elonyei vannak (vanilla Android, nincs annyira bezarva a szolgaltatasokba, Tegra 3) amiktol nem szivesen valnek meg. Es igazabol a merete is pont tetszik a nexusnak, az uj kindle-kbol pedig a 7"-os szerintem azert semmikepp nem jobb az N7-nel, a 8.9" pedig meg mar mas kategoria. Van most itt egy iPad 3 is mellettem (nem az enyem, nyugi
), es egyszeruen nem erzem hogy annyira mindenhova el akarnam vinni, mint az N7-et, egyszeruen a merete es sulya miatt, es pl az egykezes hasznalat kizarva, jatekok is kenyelmetlenebbnek tunnek rajta.
-
Nexus7
csendes tag
válasz
Champipi #1265 üzenetére
már az interstorral volt egy rövid levelezésem a nexus 7-tel kapcsolatban azt néztem ha átváltasz magyar nyelve akkor már 77000 Ft-ot ír ki ami nem 250 euró és csak forintban lehet fizetni Magyarországon ezt mondták. Tehát kérdéses hogy megrendeled angolul vagy szlovákul 250 euróért akkor az mennyi is lesz forintban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged