- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
havri1 #24895 üzenetére
A frissítést letöltötte, azzal nem foglalkozom.
Amikor az értesítő sávban megjelenik, hogy új frissítés elérhető, akkor hosszan "nyom" a kiíráson, majd az Értesítések megjelenítése pipát vedd ki!
Letölteni letöltötte a frissítést, de legalább nem fog nyavalyogni, hogy teleptísd! -
ruskop
senior tag
válasz
havri1 #23270 üzenetére
Lehetséges, csak ez a kábel a leírás alapján arról szól, hogy ha a gépen keresztül töltöd akkor gyorsabb. Viszont ez akkor annyit produkál mint egy hagyományos kábel csak hálózatról és nem gépről töltve. De, hogy módosítja az usb csatlakozó energia leadását? Mert ugyebár annyi még a különbség, hogy a hálózatnál a hálózati töltő fej játszik adapterként, míg a számítógépnél a számítógép. A gép nem fog több energiát leadni ezáltal. Vagyis én nem látom értelmét ennek a cuccnak. Inkább a gép helyett a hálózatba dugom be. Ráadásul minek folyamatos a gépre kötve lennie? Én is beszélhetek hülyeségeket, de nekem ez a meglátásom.
-
törölt tag
válasz
havri1 #23265 üzenetére
Persze az első start az annyi körül volt nekem is, és FR-es és teljesen szűz rendszerre ugyanúgy igaz, ezt le is írták szerencsére, azért voltam nyugodt
Mivel páran mondták, hogy lassan tölt:
Így kétszer gyorsabban töltheti fel a telefonját
-
s3nsitivity
addikt
-
törölt tag
válasz
havri1 #20600 üzenetére
Nekem sajnos összejött 2008-ban, az egyik PHILIPS monitoromnál, ugyanis éjjelre maradt a Vista telepítés... elaludtam mellette, vagy 6 óráig úgy ment a gép, hogy a monitoron ott volt az állókép, és se nem kapcsolt ki a monitor, se képernyőkímélő nem volt. Egyébként az SP1 ment volna fel éppen, akkor már sokadjára (Windows Vista Service Pack 1 & 2 telepítése Nforce4-es alaplapra - ez a gépem volt, és ezt a trükköt még nem ismertem). Azóta is látható, ha a kijelzőn egyszínű háttér van, nem zavaróan, de ott van.
-
törölt tag
válasz
havri1 #20598 üzenetére
Egy fórumhozzászólásból vetted, innen.
... és a Google-el találtam meg. Kb ennyi köze van a Google-nek hozzá.
Egy hozzászóló írta, ne vegyük már alapnak...
-
Cunaja
addikt
válasz
havri1 #18019 üzenetére
Hali!
Az RTL-Most kérdésedre válaszolva! Írtam a fejlesztőnek, mellékelve a levél.Tisztelt Telekom New Media Zrt!
Érdeklődnék, hogy tervezik-e a Google Play-áruházban feltöltött RTL-most nevű alkalmazásukat fejleszteni?
Több ismerősömnek is frissült a készüléke KIT-Kat-ra ( Android 4.4.2.), és sajnos az RTL műsorait csak kis képernyőben lehet megtekinteni. A fórumokon azt olvastam, állítólag nem kompatibilis az új rendszerrel.
A kérdésemet, azért tettem fel, mert én is szeretném az új Android rendszert használni (gyorsabb a készülék), de mivel az RTL-MOST alkalmazást napi szinten használom addig nem merem frissíteni.
A teljes képernyő hiánya számomra nagyon hiányozna.
Várom válaszukat!
Kedves Felhasználó,
Körülbelül egy hónapon belül érkezik az alkalmazás új verziója, amely hibajavítások mellet új kényelmi funkciókat is tartalmazni fog.
A frissítés megjelenéséig szíves türelmét kérjük.
Üdvözettel
A fejlesztők2014. 06.03. Kedd 11:28
-
csaby9
tag
válasz
havri1 #20113 üzenetére
tudom alapból azon van de akkor is ki kell egyszer választani esetleg restart és jó lesz ez slim romban bug.
Mondjatok már egy jó flash tartalmu oldalt tesztelni a tabot. Biztos, hogy van root a slimben csak nem aktiv nem kell semmi progi hozzá restart volt? esetleg ha utána se megy akkor a fejlesztői lehetőségeknél is ki kell választani ugyan azt. -
Muki94
aktív tag
válasz
havri1 #20098 üzenetére
Pontosan ez, lépésről-lépésre megtörtént?:
"Reboot in new recovery
Flash FormatPartitions.zip
Reboot recovery (It's needed for some reasons..)
Flash ROM
Flash GApps
Go to Wipe Menu and Format Data (Not a simple wipe)"
Újra is indítottad?Egyébként a 4.8-as verziószámú nálam nem bootol be, de a 4.6 hibátlan.
A flashre szerintem nem lesz megoldás. 4.4 alapú romokban nálam semmilyen készüléken nem ment eddig rendesen. -
huhuhuu...
tag
válasz
havri1 #20092 üzenetére
Slim-4.4.2bulid4.4-WEEKLY-3798 -ast raktam föl csont nélkül . Így :
Copy a ROM with "All-F2FS" support to your N7
Copy GApps to your N7
Copy FormatPartitions.zip to your N7
Reboot in bootloader
Flash this recovery with Fastboot (Maybe Flashify works too)
Reboot in new recovery
Flash FormatPartitions.zip
Reboot recovery (It's needed for some reasons..)
Flash ROM
Flash GApps
Go to Wipe Menu and Format Data (Not a simple wipe)
Reboot
Done. -
Svájcinéger
őstag
válasz
havri1 #20040 üzenetére
Hát nekem is kell "lapozgatnom" néhány oldalnyit mire minden appot meglátok. Már gondoltam arra is gyalu az egész, de volt visítás, hogy elvesznek az eddig megszerzett cuccok a játékokban. Ahhoz képest, hogy milyen gyors volt mikor meghozta a Jézuska, baromira lassú lett.
-
törölt tag
válasz
havri1 #17046 üzenetére
Talán ebben a topicban: [Re:] Google Nexus 7 (2013) - ránc: felvarrva
-
zhorvath
aktív tag
válasz
havri1 #16784 üzenetére
Én tegnap vettem egy ilyen masinát. Letöltöttem a tollkit-et, de a 4.3 nem volt a listában, csak a 4.2.2. Hogyan lehet 4.3-on bootloadert nyitni és rootolni ezzel a progival? A Nexus 4-emet is alternatív úton kellett, mert a toolkit ott sem támogatja még a 4.3-at. Köszi!
-
-
FearTomi
őstag
válasz
havri1 #16133 üzenetére
4x visszaküldtem ugyan azzal a hibával és egyszer sem gondolkoztak el rajta, hogy adnak egy újat
Ki van cserélve kb. az egész tabletem, de halál komolyan, csak az aksi a régi benne, meg az előlapi kamera, de újat nem akartak adni
Az Asus-ról mint cégről, meg van a véleményem, de inkább nem írom le, mert permanent ban-t kapnék...
Amúgy egy kérdés. Nem akarja felismetni MTP módban a tabletet a gép, elvileg minden driver installálva van. Valakinek volt hasonló problémája?
-
-
csabám
addikt
válasz
havri1 #15845 üzenetére
Pontosan ezért kérdeztem.
Bár most tabon a Hangouts-t "használom", de telón a Talk van. Valahogyan nem tudom megszokni ezt az új förmedvénytLegalább látszódna egyértelműen az összes Talkban levő kontaktom és, hogy ki online és ki offline.
Szerk.: A videó hívást pont nem próbáltam talk és hangouts között. Maradjunk annyiban, hogy sz@r az egész
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest