- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
ghiottone #24219 üzenetére
Az enyém is újra fog valószínűleg Karácsonykor, a faterom személyében. Viszont én inkább egy N9-et veszek, vagy annak a 2015-ös verzióját. Már úgyis beesett az ára.
-
bogyo74
tag
válasz
ghiottone #23965 üzenetére
Nekem most a gyári 5.1 van fent, igaz face app nélkül, böngészésre firefox. Eddig elégedett vagyok vele. A firefoxban használt face meglepően jól használható.
A következő hozzászóláshoz annyit, hogy nálam is a "gyári" launcher szórakozik, időnként újraindul magától. Lehet, hogy így oldották meg a memória szivárgást :-D.
Szumma: egyelőre kellemesen használható az 5.1 bő 1 hét után is.
-
törölt tag
válasz
ghiottone #23257 üzenetére
Érdekes ez, mert egyaránt panaszkodnak rá olyanok is, akik "tiszta" telepítést csináltak. Mert ugye lehetne arra gyanakodni, ha valakinek van 200+ alkalmazása és OTA-n kapta a frissítést, hogy valamelyik app (is) okozza... Az elején voltak akik a Facebook alkalmazásra gyanakodtak, aztán voltak akik arra tették le a voksukat, hogy le kell cserélni a gyári launchert. Újabban írták páran, hogy lassabban tölt, meg gyorsabban merül. Saját tapasztalatom az, hogy a Chrome-nál és néha a Firefoxnál döccen meg, ráadásul olyan egyszerű műveletnél mint a fórumozás. Google Play,Youtube, MX Player PRO, Archos Video Player stb... meg sem kottyan neki. Hangsúlyozom, hogy nálam van ez így. Vannak olyan esetek is akiknél a boot 6-8 perc. Nos ez nálam kb 2-3 perc lehet, nem mértem, de tutira nincs 6-8 perc. Relatíve jól működik nálam, persze nem kifogástalan, de a 4.4.4-et nem sírom vissza, főleg, hogy ez lényegesen tovább lesz támogatott verzió, az alkalmazásfejlesztők részéről is, illetve majd idővel Google Playen is megjelenne a követelmény résznél az 5.0+ jelzések is.
-
szelim74
csendes tag
válasz
ghiottone #23024 üzenetére
Hát én is epedve vártam az 5.0.2.-t, de egy kalap szrt kaptam. Semmi nem változott. Az asztali gépem és a notebookomon is gyorsabban feláll a Win7, mint ezen a Lollipop: 1.5 perc! Használat közben belassulások, pillanatnyi fagyások, gondolkodás, nyoma sincs a régi gördülékenységnek. Azt hittem, hogy egy ekkora cég nem tesz ilyet. Ha nem tud normális Lollipop-ot Nexus 7 2012-re, akkor ne tegye közzé. Gyanútlan, bizalommal teli Google felhasználóként természetesen frissítettem, de ezerszer megbántam már. Nem tudom érdemes-e várni az 5.0.3.-ra...
-
válasz
ghiottone #22499 üzenetére
+Stauffenberg + Polllen: Köszönöm szépen!
A tesztben 10 órás üzemidőket írtak vagy vmi hasonlót, ez az 5 óra kicsit karcsú (iPad Airem van, az a 12 órát simán hozza, a csúcsom 14).
@_ghiottone: Helló! Amúgy nem érzem a hatalmas ugrást G-ről X-re, sajna. De ha hozza a G színvonalát, az már bőven OK
-
Ubul86
őstag
válasz
ghiottone #22400 üzenetére
amúgy én csak ezt látom: Factory Images "razor" for Nexus 7 [2013] (Wi-Fi) gondolom erre gondoltál (és itt pl 4.4.4 (KTU84P) Link 021d076a64d7263a2f206ce899b992a9 b1b2c0da6d44d09f4d2910dee2193438c20b5d36)...mondjuk azt még nem tudom, hogy wifis, vagy mobilos is, azt majd holnap kiderítem, annyira nem néztem át, de a tulaja csak tudja
http://androidxda.com/download-google-nexus-stock-rom-models itt viszont 2012-esek vannak nexus 7-hez...melyik legyen akkor így, erről az oldalról , vagy a fentebb említett 2013-as végül?
mi a különbség amúgy a 12-es és a 13as között egyáltalán?
-
Ubul86
őstag
válasz
ghiottone #22400 üzenetére
ok, köszi...a root-ot csak azért kérdeztem, mert azt hittem, hogy 4.4.2-t csak úgy tudok feltenni rá, alapból visszaállítva meg mondjuk 4.2-re állítódik vissza (nem tudom mviel jött ki, én ma láttam először ilyen tabletet
de a lollipop nem tetszik rajta :/ meg eléggé bevan lassulva a gép is tőle, vagy nem tudom mitől lehet)
köszi mindent.
-
alacka
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Asztalos klub
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Medence topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Ipad 10.generáció
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest