-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
válasz
csaba1203 #25742 üzenetére
Szia, én egy ilyet rendeltem bele: [link]. Ezzel tökéletesen ment utána és egyszerű a csere.
Az enyém mostmár be sem bootol, twrp még bejön de a windows ismeretlen usb-eszköznek jelöli és sehogy sem hajlandó felvenni...több napig küzdöttem vele, többféle windows-al de semmi. Azt hiszem itt az ideje elengedni -
Watt25
veterán
válasz
csaba1203 #25504 üzenetére
A gyári jack kimenetemnek csak az egyik fele szól úgyis.
Én is küzdök egy ideje hasonló problémával, de én azt tapasztaltam, hogy megoldható a dolog.
Ha teljes hangerőn lejátszol valami erősebb hangot (talán az a lényeg, hogy mély hang legyen), akkor megjavul. Kipróbálod? Neked is ezt csinálja? -
törölt tag
válasz
csaba1203 #23907 üzenetére
Mondjuk az érdekes, hogy ameddig nem húztam újra gyári imageből (ugye erre egyszer került sor, és az az 5.0.2 esetében történt), hanem csak OTA-n kaptam a frissítéseket, minding a sor végén kaptam. Most meg 13-án már megérkezett az 5.1 és OTA-n keresztül, és ez volt számomra a - hozzáteszem kellemes - meglepetés.
-
G4bi89
senior tag
válasz
csaba1203 #23255 üzenetére
Jaja az FB meg a Messenger teljesen kiakasztja a készüléket. Vicc, hogy most jött belőle frissítés de jobb nem lett.
Még szerencse, hogy Greenify -vel fagyasztottam, és így csak akkor lassítja be az egész tabletet mikor tényleg használom.
N5-ön meg azt csinálja egy ideje, hogy rendszeresen újratölt amikor egy csoportot vagy egy oldalt nyitnék meg. Érdekes módon ismerősök profiljánál vagy eseményeknél nem csinálja, ezért érthetetlen bugok ezek számomra.
-
ruskop
senior tag
válasz
csaba1203 #23202 üzenetére
Szerintem megszokás kérdése, de egyébként sem lassú. Nekem egyedül a bekapcsolásnál idegesít mert ott konkrétan 6-8 percig megy az animáció. 4.x.x-nél ez kb. 2 perc sem. A használatnál én inkább azt vettem észre, hogy inkább arra mentek rá, hogy nem kapkodva jelenjenek meg az animációk hanem szépen, finoman. A programok futásánál semmi különbséget nem tapasztaltam. Ami mondjuk még zavaró, hogy emailt már csak a gmail progit használja és mondjuk a galéria progit sem találom.
-
törölt tag
válasz
csaba1203 #23187 üzenetére
Nem jellemző, hogy a főbb funkcióknál bármi ilyesmi legyen. Médialejátszóknál, Youtube HD Streamnél végig folyamatos a lejátszás. Aminél néha megröccen, az a böngészés, de az sem vészes, és a Chrome-ot most Firefoxra próbáltam cserélni. Ja egy játék van, ami viszont szaggat, és korábban nem szaggatott az NFS Most Wanted. A TSF Launchert használom, ott is folyamatosság van az animációkat illetően is. Hogy jobban merül e vagy sem, arra nem tudok választ adni, mert nálam 10-ből 9 esetben a dokkolón van, ami viszont biztos, hogy én nem váltanék vissza 4.4.4-re.
-
törölt tag
válasz
csaba1203 #23183 üzenetére
Mondjuk nekem nem OTA-n jött, hanem gyári Image-ből szűzen tettem fel, de egyáltalán nem lenne vészes OTA-n keresztül sem a helyigény 8 GB-os táblagép esetében sem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
csaba1203 #21515 üzenetére
Ja, nekem anno 2013-ban 48 volt, és szintén nem bántam meg
Azóta még azért költöttem rá, de az csak Google Play-t jelenti
-
margithid
veterán
válasz
csaba1203 #21515 üzenetére
Ram miatt félek csak, hogy mire lesz elég 1-2 év távlatában. Proci bőven jó nekem szeritnem, viszont az alkalmazások egyre memóriaéhesebbek.
Mondjuk lehet CM-mel kellene majd használni, de még 4.4ből sincs stabil verzió
Persze 25k-ért ez akkor is ajándék, dzsunka kínai vackokat lehet ennyiért venni, ami alapból semmire nem jó...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Mobilhasználat külföldön
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged