- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
[Re:] Google Nexus 7 - Android 4.1 alapon
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
csaby9
tag
válasz
bajaki #20088 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Hát nekem sem volt ma könyü napom, délelőtt számgép telepítés havernál, ebéd után note II gyárirol főzöttre, szivtam vele, aztán jött a tabletem, és még itt pihen az asztalomon egy galaxy mini és egy iphone. Így szép ez ha van mit csinálniMuki94: Elsőre úgy tűnik, hogy jó lesz ez a rom. Multitasking eddig tökéletes, menükbe lépés gyors, app nyitás is rendben van. Ha ilyen is marad akkor jó lesz.
-
aizen92
addikt
-
csaby9
tag
válasz
bajaki #20045 üzenetére
Sajnos az n4-et nem volt szerencsém megismerni, én n5-öt használok telónak és annak se ér a közelébe sem n7. Nekem már kb 1 éve megvan és azt vettem észre, hogy sajnos 4.3 óta lassult a tablet ha gyors, stabil romot szeretnél és nem számít az android verzió akkor nagyon erősen ajánlom a 4.2.2 romok valamelyikét. Smoth rom volt az egyik legjobb 4.2.2-es rom. Én most mahdi romot használok, slim rom is szépen megy a 4.4.2-es romok közül de egyik sincs olyan mint 4.2.2 sajnos. Én is nagyon gondolkozom, hogy visszatérek 4.2.2- re.
-
aizen92
addikt
válasz
bajaki #20030 üzenetére
Az szép. Ha patika állapotban, karcmentes akkor megéri. Kb sehol nem kapsz ennyiért stabil rendszert.
Mondjuk kérdezd meg azért, hogy refurbished-e.(#20029) skyline_r33: én már tűkön ülve várom az N8at. Kéne a 8", volt már nálam pár ipad mini és tökéletes az a kijelző méret
-
válasz
bajaki #20015 üzenetére
Újonnan Extreme Digitalból 45k-ért 1 év garis 32GBosat kapsz. Szerintem megfontolandó!
Ha az olcsóbbat veszed és beszarik, simán ráköltöd azt a +10ezret javításra és akkor már egy javítottad lesz, ami lehet megint elromolhat... Inkább vegyél 1) sok garanciával használtan 35-40k között 2) 45k-ért vedd meg eDigitalból
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Belemásznak a reddites beszélgetésekbe az AI-alapú hirdetések
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Már csak 12 db 5G ROUTER! - Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest