- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
válasz
amtibacsi #6823 üzenetére
Igen, a kábel is fontos, főleg ha hosszú. Nekem van egy két méteres -szintén Blitzwolf- amit nem csak azért szeretek, mert átmegy rajta 2A, hanem azért is, mert mind a két vége forgatható, tehát bárhogy be lehet dugni: [link] A Nexusba és az Lg G2-be pont ellentétes irányban kell álljon a kábel és markára untam, h mindig rosszul akarom bedugni, így ez nagyon hasznos... De ha vkinek nem ilyen fontos, a Tronsmartnak van 6db-os szettje (a két leghosszabb 1.8m) vmi 7 usd körül amik szintén tudnak 2A-t.
-
törölt tag
válasz
amtibacsi #6199 üzenetére
No.
A 2012-höz nekem ezek vannak, köztük Myscreen Crystal GP-31574 képernyővédő fólia (törlőkendővel,1 db-os) 2799 Ft-ért.. Itt is volt, de annak ellenére, hogy egy Tempered Glass cuccal megjártam - mindjárt az elsővel, erre a készülékre is ilyet vettem. A 2012-vel 2016 márciusában lenne három éve, hogy együtt lennénk
Az utódával sem tervezem rövidebb ideig. Ennek az az oka, hogy 7" nekem ideális útra. Az újabb Nexusok meg 8-10"-osak.
Korábban ezt írtam:
Ha működött volna a monitorra a kép kihelyezés, akkor itthonra is ideális megoldás lett volna, mert monitoron nézhetném, de azzal már nem kínlódok, mert lutri lenne megint rendelni egy slimportos eszközt is, aztán vagy megy vagy nem.
Örülök, ha a dokkoló árát visszautalják, és akkor nagyjából ott jövök ki így drága kijelzővédő + tokkal mint dokkolóval. Egyébként ezeket a kiegészítőket amúgy is be akartam szerezni, mert nyilván vinni akarom magammal.
A FHD, a 2 GB RAM, az 5 GHz-es WiFi, mint olyan dolgok amik időtállóak szerintem. Nincs igényem 4K-ra egyelőre, már annak is örülök, ha minél több FHD-s Stream lesz elérhető. Aminek nem örülök, hogy a Google a 7"-t teljesen elhagyta, és kb a 6.x lesz az utolsó Android az eszközre.
-
DonDragonka
őstag
válasz
amtibacsi #5859 üzenetére
Egyrészt ebben aksi is van, de a ha nem is lenne, tápfesz ráadáskor ezen nincs mit ki be kapcsolgatni. Ha vevő módban van akkor tépfesz ráadáskor kapcsolati módba kerül és a teló, tábal egyből csatlakozik is. Olyan mint az utólagos Nokia kihangosító. Azt sem kell bekapcsolni ha beülök a kocsiba...
A hangminőség szuper, mert BT4.1-es és minden átviteli szabványt támogat, az összes Class-t, szóval a legnagyobb bitráta is átfér rajta. Természetesen semmiféle zaj nincs a hangban, mivel nem FM-es. Ráadásul töltés közben is működik, és ha egyszer csatlakozott hozzá egy eszköz akkor azt nem kell minden alkalommal újra párosítani. Vevő módban 1 eszköz csatlakozhat hozzá, adó módban meg 2. Utóbbi akkor jön jól ha mondjuk TV kimenetét kötöd rá és két BT fülessel hallgatod. Ezért is van egy a lakásban is ebből a cuccból...
-
BirkMan
csendes tag
válasz
amtibacsi #5854 üzenetére
Sajnos nincs a fejegységemben BT interfész.
Egy nagyobb projekt része lenne a fejegységcsere is, 30-40k Pioneer vagy JVC a terv. Talán ezekben már normálisabb a BT is, de ez jó hír, hogy nem a N7-en fog múlni. Mielőtt megveszem a fejegységet ezek szerint nem árt meghallgatni a hangját... Köszi! -
eax1650
aktív tag
válasz
amtibacsi #5807 üzenetére
Na, most mégis csak az lett, hogy NRT-vel feltettem az MRA85V-t. Miért nem fogadja be az 511 a frissítést!?
Amúgy az MRA58K-t kb. egy hónapja feltettem, de mint ahogyan most is a TCM és az Intéző nem látja a TAB-ot! A 444 és az 511 kapcsolódott a PC-hez! Talán ez a fejlesztés!? Vagy mit kellene buherálni? Az FTP működik, csak kábelen nem (ugyan az a drót). A telepítés befejeződése után lejött két frissítés is közben, de nem változott a helyzet! Nekem a 444 alatt is minden kifogástalan volt!! -
válasz
amtibacsi #5770 üzenetére
Nekem is, ezért kellett más alternatíva után néznem
Ha letöltöd a Google honlapról a képfájlt és ha nyitva van a bootloadered, kicsit átírod a BAT fájlt amit futtatni kell (hogy ne törölje az adataidat) és kész is leszel
Ezt kell kitörölni: -w és akkor nem fogja WIPE-olni (törölni) a felhasználói adatokat!
ha zárva van a bootloadered (gyári állapotú), akkor a kinyitása miatt törlődik az egész adat...
de mivel TWRP volt fent a kollégának, ezért neki BIZTOS hogy már nyitva van
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi #5637 üzenetére
Tovabbra is tartom, hogy nagyon valoszinutlen, hogy a 6.0 sara lenne szerintem.
Az meg elkepzelheto, hogy az valtja ki, de a leiras alapjan szerintem sokkal inkabb valami szerver oldali gebasz van annal az egy oldalnal amit probalgatsz, es a vilagon semmi koze az OS-hez.
De ragd csak vissza az 5.1.1-at, azzal biztos jo lesz (kiveve ha nem- de mondjuk az aksiido meg optimalizaltsag legalabb garantaltan szarabbak lesznek ott
)
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi #5629 üzenetére
Sztem eleg valoszinutlen, hogy az OS hibaja lenne, sokkal inkabb a konkret bongeszo/weboldal kombinacio.
Polllen: OTA-ban valszeg teljesen ugyanazt fogod megkapni, csak kesobb, plusz mivel OTA, nem is indulsz tiszta lappal utana, sokkal tobb a hibalehetoseg.
Nalam amugy tovabbra is szuperal minden 6.0-n, es tobb dolog (pl recent app lista betoltodese) egyertelmuen gyorsabb lollipophoz kepest, de a legszembetunobb dolog tenyleg a fogyasztas keszenletben, gyakorlatilag nem nagyon fogyaszt egyaltalan
-
Angel2014
addikt
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi #4960 üzenetére
Pontosan innen.
Eredetileg rootolt image-eket pedig ott biztos nem fogsz talalni, mivel ez a hivatalos oldal, a rootolas pedig kevesbe hivatalos dolog
Vannak eredetileg root-olt rom-ok is (xda-n tengernyi mennyisegben), de ezek sztem nem factory image-ek formajaban szoktak lenni (ahhoz digitalis alairas is kene sztem amit nem tudnak egyszeruen szerezni), hanem custom recovery-bol (CWM, TWRP) flash-elheto zip-ek formajaban. -
assemble
addikt
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi #4940 üzenetére
Eleg tulzo, polgarpukkaszto cikknek tunik, akit erdekel, hogy valojaban mi a helyzet, ezt olvassa inkabb: [link]
Nekem szemely szerint semmi komolyabb gond nem nagyon fordult elo semelyik lollipop-on, pedig a legelso preview ota az osszes fent volt mar rajta, jelenleg 5.1-el megy, hibatlanul. -
roland091
senior tag
válasz
amtibacsi #4868 üzenetére
lehet más lesz a probléma mert tegnap toolkittel felraktam rá az 5.0.2-t és szeritem valamit nagyon elcseszett rajta mert random ujra indulás stb és egy idő után fel se bootolt :/ most vissza raktam rá a 4.4.4-t de már most is csinálja... ebből garancia lesz, még jó h csak tegnap jött meg -.-
-
dorika87
őstag
válasz
amtibacsi #4793 üzenetére
Hát igen ez így van. Ezért is megért nekünk ennyit, mert tényleg nagyon kockázatos a csere, ahogy mondod én is folyamatosan csak ezt olvastam, azért is féltem, hogy milyen munkát végez a szervíz, de így utólag tényleg le a kalappal előttük, mert nagyon szép munkát végeztek. Került amennyibe került, de nem lett semmi baja, működik, egy karcolás sincs rajta, nem repedt el, úgyhogy már megérte a pénzt (ami persze nem volt kevés, de mi magánemberként be sem mertük volna vállalni, hogy megpróbáljuk a cserét.)
-
dorika87
őstag
válasz
amtibacsi #4790 üzenetére
Én ezzel tisztában vagyok, de a többi helyen azt mondták, hogy lcd-t is kell cserélni és ott 40-50ezrekről beszéltek, szóval az sem lett volna reális, itt egyébként 5ezer forintos munkadíjat állapítottak meg, 20e az üveg. De ez mindennel így van ha Mo-n veszed. Külföldön minden olcsóbb. Ha azt a példámat vesszük amit korábban írtam, hogy külföldről megveszek párszáz forintért telefontokokat, itthon viszont ezeket több ezer magyar forintért áruljáké, szóval mint mindenki ők is ráteszik a hasznot. Sajnos ez van, de legalább megcsinálták, mert annyira félve indultunk el szervizet keresni, mert a legtöbb helyen, beleértve itt is olyanokat mondtak, hogy beadták szervízbe a tabot és két hónap után közölték vele, hogy nem tudták megcsinálni meg hasonlók... szóval én örülök, hogy legalább sikerült megcsinálni, és olyan mintha új lenne
UI: hozzáteszem ők mondták azt, hogy csak üveget kellett cserélni. Viszont nem értek hozzá, de attól mert az üveg elrepedt/bepókhálósodott már az érintőkijelző sem működött, és ilyenkor elég volt csak egy szimpla üvegcsere. Ezekszerint az lcd panel nem is sérült meg? Na mindegy, tényleg nem értek hozzá, csak ez a kérdés felmerült bennem.
Egyébként amikor leírtam a problémám (ide is) senki nem ajánlotta fel, hogy ő megcsinálná nekem feleannyiért
úgyhogy ezért is lett a szervíz, meg azért is mert az a biztos. Környezetemben sem volt olyan bátor jelentkező aki megcsinálta volna úgy, hogy még garanciát is ad rá. Szóval lehet itt mondani, hogy drága meg minden, amivel sajnos tisztában van az ember, de nem volt más megoldás, evvan
-
dorika87
őstag
válasz
amtibacsi #4783 üzenetére
Bocsánat, már nem tudtam szerkeszteni az előzőt. Csak hozzá szeretném tenni, hogy nekünk azt mondták az üveget kellett cserélni, na most leellenőrizni nem tudjuk, szóval ki tudja végül mit cseréltek. Nem hiszem, hogy hazudtak volna. Ha pedig tényleg sikerült csak az üveget cserélni, akkor ügyesek voltak.
-
dorika87
őstag
válasz
Pont ezért is írtam, hogy én is azt hallottam, hogy általában ilyenkor kompletten szoktak cserélni. Viszont itt nekünk azt mondták, hogy csak üveget cseréltek, de tényleg olyan szép munkát végeztek, hogy észre sem lehet venni, csak ha az ember nagyon csekkolja, ill. tudja, hogy mit kell nézni/keresni rajta. Én ezért tartom az árat is elfogadhatónak a többi céghez képest, ill. tényleg nagyon szép, igényes munka volt, és sajnos hallottam olyan céget is aki rosszabb állapotban adta vissza az illetőnek a tabot mint ahogy ő bevitte, úgy emlékszem ezt itt írta valaki. Úgyhogy ezekhez viszonyítva mi meg vagyunk elégedve.
-
assemble
addikt
válasz
Bezony.. Hacsak nincs otthon egy hőpuska
The front glass is adhered to the display frame, meaning you'll need a heat gun to get the LCD out—or replace the whole front panel.
Teardown(es ezzel egyutt is ezerszer jobban javithato, mint barmelyik ipad, azok lenyegeben egy nagy osszeragasztott masszak, amiket lehetetlen serules nelkul szetszedni es ujra osszerakni
)
-
donjohnson
addikt
válasz
amtibacsi #4754 üzenetére
most hogy mondod, én is egyre több hátrányát érzem a lollipopnak.
leginkább, hogy az xposed framework még mindig nem működik.
- nincs root jog elrejtés (tv go miatt jó lenne)
- nem lehet hangerő gombokkal ébreszteni a tabot
- nincs testreszabható kikapcsoló menü
- és tényleg jobban eszi a ram-ot... -
assemble
addikt
válasz
amtibacsi #4705 üzenetére
Nem hiszem h ne lenne kompatibilis, akkor valszeg inkabb egyaltalan nem mukodne.
Az eros gyanum az, hogy egy olyan erteket mutat, aminek a vilagon semmi jelentossege nincs android-on. Mert nem azt mutatja, hogy mennyi ram-ot eszik a rendszer, hanem sokkal inkabb hogy mennyi app van begyorsitotarazva, ami pedig alapvetoen minel tobb, annal jobb (egeszen addig, amig el nem fogy a ram, mert annal tobb progira tudsz ugy visszalepni, hogy ujra be kene tolteni).A fent emlitett helyen a rendszer alap beallitasaiban meg tudod nezni azt az adatot, ami tenyleg relevans, es tenyleg megmutatja, hogy mennyi a szabad ram (ami android-on tenylegesen azt jelenti, hogy mennyi ram az, amit a begyorsitotarozaott appok kidobasaval - amit a rendszer barmikor meg tud tenni es meg is tesz ha nincs eleg ram - el lehet erni).
-
assemble
addikt
válasz
amtibacsi #4702 üzenetére
Abbol van kismeretu?
Amugy az tenyleg nem rossz. A szabad ram alatt nem tudom, hogy a settings/apps/running-nal mutatott ertekekre gondolsz (ez esetben van nemi ertelme, ebben nem nagyon lattam szignifikans ugrast), vagy a tenylegesrol (amelyik esetben ertelmetlen a szabad ram-ot nezni az android ramkezelesi policy-je miatt - leegyszerusitve: mindent a ram-ban tart, amig tud, emiatt nem erdemes nagyon nezegetni) -
assemble
addikt
-
dorika87
őstag
válasz
amtibacsi #4539 üzenetére
Sajnos külföldi oldal nem játszik. Ott sem tudhatom pontosan, hogy mit kapok, ha még ezek szerint a szervíz sem mindig kap olyat amit megrendel. Meg eleve nagyon sokat kéne várni rá, és az egész így zsákbamacska lenne. Szóval mindenképpen szakszervízre bíznánk a dolgot, főleg, hogy munkaeszközről van szó, tehát itthoni szervíz sokkal jobb lenne, ahol pár hét alatt megvan a dolog.
-
donjohnson
addikt
válasz
amtibacsi #4514 üzenetére
először sűrűbben, aztán ritkábban figyelmeztet. biztos fog még.
amúgy nem vonták vissza, mert akkor a gyári image fájl se lenne letölthető. -
daveoff
veterán
válasz
amtibacsi #4447 üzenetére
Nem kell kapkodni....
A Google nemrég jelentette be Android operációs rendszerének legújabb nagyobb kiadását, az Android 5.0-t (kódnevén "Lollipop"). Egyes gyártóktól már szállingózik a Lollipop a támogatott készülékekre, de a korai váltók szerint nem érdemes kapkodni a frissítéssel.
A visszajelzéseket adók lassú működéstől kezdve, az összeomló alkalmazásokon át a sikertelen frissítésekig problémák széles skálájáról számolnak be.
Hacsak valaki nem kíván kifejezetten a korai teszter bőrébe bújni, érdemes lehet egyelőre a 4.4.x vonalon maradni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Hegesztés topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Medence topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged