- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #7270 üzenetére
Mobilhálózaton nem. Viszont ha sim-es a 7-esed, akkor a mobile voip-al tudsz telefonálni (3G/4G). A saját számodat fogja kiírni a hívottnak 5 ft/perc (VoipYo-val),internet alapú beszéd.
Egy bibi van, téged nem tudnak felhívni. -
válasz
donjohnson #7261 üzenetére
Akkor usb port csere megoldhatja? Link
-
válasz
donjohnson #7259 üzenetére
Már megtettem. Legfrissebb purenexus volt rajta, android 6.0.1 amivel 1-2 hete még működött jól az otg, visszatettem a teljesen gyárit és azon se ment.
-
JSaN
addikt
válasz
donjohnson #7194 üzenetére
Ha csak a kepatlo szamit es hogy nagyobban elvezd a tartalmat, azt neked kell tudnod.
Nekem tokeletes a 7col igy en nem valtanek, inkabb kivarok meg egy evet. En nexusom is elmult 3 eves es meg most se talalnak jobbat, pedig 3 eve nyuzom minden nap 1-2 orat, igaz elsosorban videozas (sorozatok, animek, twitch stream, youtube) es meg most is pattent tokeletes gyors allapotban van. Es meg szerintem 1-2 ev siman benne van minden fele kompromisszumok nelkul, (legalabbis nalam, mert en nem jatszok rajta)
Elmult evek legjobb vetele volt muszaki cuccok teren. -
Speeedfire
félisten
válasz
donjohnson #6999 üzenetére
Csak emiatt nem cserélem le, inkább nem használom, csak telefonról.
-
stigma
addikt
válasz
donjohnson #6812 üzenetére
GoodSpeed,donjohnson: Köszönöm mindkettőtöknek.
-
PistiSan
addikt
válasz
donjohnson #6812 üzenetére
Sokszor úgy töltöm, hogy este elalvás előtt rá dugom, reggel meg lé húzom, nekem sem lényeges a töltés hossza. (Gyári töltőm van)
-
TaylorPro
addikt
válasz
donjohnson #6225 üzenetére
Tudja gyárilag az M.
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #5997 üzenetére
Jaja, de az előző akcióban 32 gigás volt 40-ért, szóval olcsóbb nem lett, hanem másik modellt árulnak.
-
Nefretic
csendes tag
válasz
donjohnson #5993 üzenetére
Értem. Köszi szépen! És érdemes felfrissíteni 6-osra?
(valaki vett hozzá már valamilyen tokot, lehet billentyűzet is, csak, hogy van e valami normális tok, vagy billentyűzet kiegészítő?) Köszi!
-
wardemi
senior tag
válasz
donjohnson #5928 üzenetére
ezzel tisztában vagyok, de nekem hardveresen kell. Valami külső mint pl gnex aksi alatt matrica, nexus4 kívül matrica etc etc
-
El Gringo
senior tag
válasz
donjohnson #5160 üzenetére
~10 óra alatt ~4%-ot merül éjjelente bekapcsolt wifivel, szinkron off, gps off. 1-2 alkalmazás nézelődik azért ilyenkor: pl Facebook lite.
Kétkattos bekapcsolás aktív, meg az elhúzós kikapcs. -
El Gringo
senior tag
válasz
donjohnson #5160 üzenetére
felraktam, egy apk megcsinálta a frissítést magától
működik is, meglássuk milyen. köszi -
El Gringo
senior tag
válasz
donjohnson #5158 üzenetére
kár, hogy merítős
pedig ez a lumiás kétkattintós jól jönne, elég béna gombjai vannak, főleg így tokban.
-
architect26
aktív tag
válasz
donjohnson #5154 üzenetére
végülis... köszi szépen.
nem baj, ha meglévő cm12 nightlyról rakom clean installal? -
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #5044 üzenetére
A link szerint már elfogyott.
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #4814 üzenetére
Uhh, töröltessem a hsz-t?
-
wardemi
senior tag
válasz
donjohnson #4775 üzenetére
öröm hír , már egy két dolgot kipróbálnék
pláne a split screen-t
Hogy ne csak off legyen, esetleg valaki használ vlmi multis képernyős cuccot ? Van drivon egy doksim meg pdf és egyszerre szeretném nézni másolni stb, szerkesztgetni a dolgaimat. -
FeRkE
őstag
válasz
donjohnson #4759 üzenetére
Nekem sose indítja újra, érdekes módon. Mondjuk asszem be is állítottam annak idején, hogy maradjon a memóriában (Nova Prime).
(#4757) wdx: Azért van különbség a működésükben..
-
FeRkE
őstag
válasz
donjohnson #4755 üzenetére
Jó lenne már elfelejteni ezt az eszi a ram témát, az android memóriakezelése teljesen más, mint a windózé...
-
teo77
őstag
válasz
donjohnson #4673 üzenetére
Ez igen!
Nagyon köszönöm!
👋
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #4509 üzenetére
Kérdés, milyen állapotában kezded tölteni, h közel nulláról akkor ott valami nem kóser, 700-as töltővel 2-3 óra alatt 1400-2100mAh-t lehet beleküldeni, az akku meg 3950mAh-t tud tárolni névlegesen - és akkor nem melegedett semmit és még a töltés közbeni fogyasztástól is eltekintettünk.
-
paxm
aktív tag
válasz
donjohnson #4413 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
FeRkE
őstag
válasz
donjohnson #4393 üzenetére
Progik, beállítások megmaradnak?
-
Hatii
tag
válasz
donjohnson #4179 üzenetére
Először próbálom ezzel a módszerrel, így kerestem videókat segítségül, ezt találtam: [link]. N5-tel mutatja, de N7-hez is jó, azt mondja. Eljutottam benne a cmd-ig, mint ahogy képeden is van, de adb devices-re nem listázza ki a tabletet. Így nem akarok tovább menni (nem tudom egyáltalán lehet-e). Valaki tudna segíteni, hogy mit csinálok rosszul?
-
assemble
addikt
válasz
donjohnson #4077 üzenetére
Jah. Csak a chrome-nal ez asszem mindig csak az aktualis keresre vonatkozik, szoval nem jegyzi meg, mindig ra kell menni ha azt akarod... Nemtom van-e ra valami jobb megoldas ha sokaig ugy akarnak hagyni.
-
teo77
őstag
válasz
donjohnson #3996 üzenetére
Köszönöm! Ehhez nem kell root?
-
akosar
tag
válasz
donjohnson #3856 üzenetére
olx, jofogas, hardverapró kilőve...vagy már eladta a hirdető, vagy kamus. Azért köszi! Ha ezenkívül valakinek van tippje, azt megköszönöm.
-
akosar
tag
válasz
donjohnson #3850 üzenetére
Köszi,ő nem válaszol napok óta...
-
Zirowe
nagyúr
válasz
donjohnson #3763 üzenetére
Mx tegnap nem vitte rendesen a dts hangsávot, az új verziónak nem tetszik a külső codec, illetve a dice is baszakodott.
Végül megcsináltam a dicet, viszont a bs csont nélkül vitte minden külső cucc nélkül, de amint beletekertem leállt hibaüzenettel. -
Ereshkigal
őstag
válasz
donjohnson #3763 üzenetére
Attól függ... nálam pl. pendrive-ról az MX nem tud videót+külön feliratot egyszerre streamelni, a BS viszi. De lehet én vagyok béna.
Egyébként nálam sem akad a BS. -
BDave
őstag
válasz
donjohnson #3742 üzenetére
Nem, de szerintem nem is lesz már ilyenje a barátnőmnek. Hacsak nem külföldről rendeli, de az meg macera. Hihetetlen, hogy még csak meg sem jelent az új, de már kilövik a "régit"...
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #3737 üzenetére
Mondjuk azért ez is egy vicc, h lassan egy évig se lehessen kapni valamit. Értem én, h technológia meg fejlődés, de akkor is.
-
PistiSan
addikt
válasz
donjohnson #3727 üzenetére
Tegnap volt erről egy cikk, már nem lehet 7-es nexust rendelni a play áruhuzázból sem, arra következtetnek hogy lassan jön az új nexus tábla!
Elfogyott a Nexus 7, jöhet majd a Nexus 8
Persze csak spekuláció, semmi hivatalosat nem tudni. -
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #3715 üzenetére
Nah, közben rájöttem, azért nem találtam a tiltást, mert ha van frissítés telepítve, előbb azt kell törölni, utána lesz a gomb címe letiltás.
Viszont most tiltás után egyből a google oldalát hozza fel nekem Dolphin alatt, pedig eddig hozzá sem volt társítva... lehet köze ahhoz, h Next launchert használok v a home gomb független tőle? -
aizen92
addikt
válasz
donjohnson #3715 üzenetére
Tuti így kell letiltani! N4-emen és N7 L-en működik így.
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #3713 üzenetére
Szia,
Lehet, h vaksi vagyok, de a Google keresésen belül nem találok ilyet, csak a szokásos force close, meg frissítések törlése opciót... találtam viszont egy Google now disabler nevű progit, de az a baj, h ugyan a keresést nem hívja be, de attól még az a kör megjelenik, és ez pont elég ahhoz, h a játékból kilépjen... szóval olyan megoldás lenne jó, ami a home gomb swypera semmit sem csinál. Azért köszi. -
Kyller
senior tag
válasz
donjohnson #3653 üzenetére
Nem igazán találnak hibaforrást...Én gyanítok valamit, de nem tuti. A messenger szerintem okozhat ilyet...de nem 100%.
-
FeRkE
őstag
válasz
donjohnson #3632 üzenetére
Ez kb olyasmi, mint a Nilkin Qi Magic Disk, nekem ilyen van.
-
Csori72
aktív tag
válasz
donjohnson #3517 üzenetére
vagy a harmadik, ami a legjobb ... csak még a nevét se lehet leírni
-
Mazsika
őstag
válasz
donjohnson #3458 üzenetére
Azt irja, hogy ez a verzio túl régi frissítsek... De hogyan?
-
assemble
addikt
válasz
donjohnson #3450 üzenetére
Az az ar nekem mar gyanus, kb felere tippelem annak amit valoban erhet, szoval ezt megis hogy?
-
Speeedfire
félisten
válasz
donjohnson #3450 üzenetére
Az komoly!
-
Mazsika
őstag
válasz
donjohnson #3402 üzenetére
Ezek szerint nekem elég az odex-es...
-
Mazsika
őstag
válasz
donjohnson #3400 üzenetére
Mit jelent az odex és a deodex?
-
trance89
őstag
válasz
donjohnson #3180 üzenetére
-
-Valinas-
senior tag
válasz
donjohnson #3158 üzenetére
Szia!
Csak olyat, hogy alapértelmezett.
-
Sotyks94
aktív tag
válasz
donjohnson #3108 üzenetére
Én szeretem a fizikai gombokat, és ez a program a baj megelőzésére szolgál, én erről már picit lekéstem
-
assemble
addikt
válasz
donjohnson #3089 üzenetére
Elhiszem, ettol fuggetlenul szerintem csak ott lehet a hiba.
Es ketlem, hogy egy romcsere barmit segitene. Nem nagyon utal arra semmi, hogy a romban vagy egyaltalan a tabletben lenne a gond. Es a custom rom-ok sem tudnak mast hasznalni, csak azt a wifi driver-t amit a qualcomm ad (legalabbis nem erdemes mast hasznalni), es ugyanez van a gyari romokban is. Legfeljebb a verzioban lehet kulonbseg, de ha esetleg abban lenne is, a mindig aktualis kovetkezo frissitesben (ami par havonta mindig van) ugyis benne lesz a frissebb verzio. -
assemble
addikt
válasz
donjohnson #3087 üzenetére
Gyari rommal 80+ mbps-et nyomok vele speedtesten, a 3 antennas laptopom sem gyorsabb, erosen ketlem hogy a tabbal lenne a gond, valszeg a router lesz a szuk keresztmetszet.
-
heidrich
senior tag
válasz
donjohnson #3081 üzenetére
hát ezt még nem tudom, alap cuccokat raktam fel egyenlőre direkt, majd kiderül a napokban
-
heidrich
senior tag
válasz
donjohnson #3079 üzenetére
megoldottam a problémát, valami baj volt a fastboottal, mert nem a hivatalos SDK-ból szedtem ki. (OS X alatt csináltam itt kicsit máshogy van)
szóval mostmár jó.
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #3051 üzenetére
már tárgytalan, megtaláltam az elemental x kernel telepítőjében ezt a funkciót.
akit érdekel esetleg, új verziója is van: ElementalX-N7-2.10.1 -
heidrich
senior tag
válasz
donjohnson #3024 üzenetére
igen, ezt láttam mikor a napokban nézegettem a Nexust hirdetéseket.
Mondjuk nekem gyanús lehet, hogy ennyiért hirdeti, póstával nem mertem volna bevállalni, hogy esetleg elküldje, inkább biztosan megvettem ezt személyesen 50-ért.
-
Mond
senior tag
válasz
donjohnson #2922 üzenetére
Hol találom? Hol tudom aktiválni?
-
Magnat
veterán
válasz
donjohnson #2918 üzenetére
Örülök, sajnos én nem tudtam volna segíteni, mivel nem próbáltam...És hogy műxik a double tap?
-
donjohnson
addikt
válasz
donjohnson #2917 üzenetére
megvan a 450 MHz-es gpu nem tetszett neki.
-
-Valinas-
senior tag
válasz
donjohnson #2895 üzenetére
Csak ne töröld ki az OS-t, mint én... :-D
-
assemble
addikt
válasz
donjohnson #2891 üzenetére
Kar h csak most vasarolt cuccokra vonatkozik
-
-Valinas-
senior tag
válasz
donjohnson #2868 üzenetére
Le tudod írni, hogy mennyire nightly az a nightly? Én is felraknám, de ha nem teljesen bugmentes, akkor inkább várok sable-re.
Egyébként a héten kitöröltem az OS-t a tabletemről... Parancssorban élvezet volt visszaflashelni. Ne tegyétek.
(Mondjuk ha lett volna OTG kábel könnyebb dolgom lett volna.)
-
válasz
donjohnson #2850 üzenetére
Szia!
4.4.2 Verzió a legfrissebb, mióta ez nekem lejött azóta még csak security fix sem jött. :-)
-
assemble
addikt
válasz
donjohnson #2850 üzenetére
Grat hozza
Igen, jelenleg nincs frissebb, lasd: [link] -
eax1650
aktív tag
válasz
donjohnson #2845 üzenetére
Köszönöm!
-
eax1650
aktív tag
válasz
donjohnson #2839 üzenetére
Igen!
Ezt már letöltöttem, de nem jövök rá, hogyan működik!
Az 5"-os Wayteq tabomon van gyárilag egy Állapotsor ikon. Beállíthatom, hogy pl. a képernyő alját és utána tetejét megérintve eltűnik vagy előjön az alsó és felső sáv. -
-Valinas-
senior tag
válasz
donjohnson #2821 üzenetére
Köszi!
-
assemble
addikt
válasz
donjohnson #2812 üzenetére
Nem siettek el az biztos
Mondjuk a google play-en arult wireless tolto is biztos jo hozza, azt meg mar honapok ota kapni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest