- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- 1000 milliárd dolláros AI-központot akar az USA-ban a SoftBank
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasa
senior tag
válasz
DonDragonka #7660 üzenetére
Köszönöm, megpróbálom azért, maximum téglásítás lesz.
-
válasz
DonDragonka #7658 üzenetére
Az XDA-n eddig csak dead linket találtam az utolsó hivatalosra, de végül van egy nem hivatalos, amit frissítenek is elvileg.
Meglátjuk.A netflix nem izgalmas számomra.
Mi miatt nem megy a netflix egyébként? -
desigo
senior tag
válasz
DonDragonka #7650 üzenetére
Milyen töltő lett és milyen gyorsan tölti?
-
Watt25
veterán
válasz
DonDragonka #7645 üzenetére
Nekünk kettő ilyen tablet van a családban, az egyikkel nekünk is gond volt a töltéssel. Szétszedtem, picit ráforrasztottam a csatlakozó lábaira (nagyon vékony hegyű páka kell hozzá), jó lett.
Kidobni semmiképpen sem kell emiatt, ha ez nem kivitelezhető, akkor wireless töltő, ahogy Ear001 írta. -
Ear001
addikt
válasz
DonDragonka #7645 üzenetére
Nálam az USB csatin már nem tölt, de a vezeték nélkülivel még igen.
-
kissg620
tag
válasz
DonDragonka #6947 üzenetére
Most már, úgy veszem észre, hogy se a giroszkóp se gyorsulásérzékelő sem működik, újraindítás után sem. Akkor más lehetőség nem lenne, marad a szerviz?
-
laskr99
addikt
válasz
DonDragonka #6949 üzenetére
Ahogy a képeken láttam a szürke(nem tudom mire való) kábel csatija van körülbelül ott. Nem tudom ,hogy kéne-e neki melegedni.
-
Mezcal
addikt
válasz
DonDragonka #6514 üzenetére
Nála lehet, nálam a gyári hibátlan.
-
Tyca
senior tag
válasz
DonDragonka #6438 üzenetére
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
DonDragonka #5856 üzenetére
Vettem én is egy Jabra Clippert. sajna az a gond vele, hogy tápfesz ráadásakor kikapcsol, mindig újra be kell kapcsolni, ami elég macerás. Minden önindítózásnál is ezt csinálja, egy előnye van, a hangja nagyon szép. Nálad ez hogy működik ? Tápfesz ki-be kapcsolása nem zavarja ? Hangja van olyan jó, mintha vezetékkel kötnéd össze ?
-
BirkMan
csendes tag
válasz
DonDragonka #5856 üzenetére
Sajnos az sincs, de köszönöm!
Nem is értem az egészet, 2006-os Octavia II, Elegance (legmagasabb) felszereltség és beleraknak egy kazettás(!) rádiómagnót. Csak a VW konszern képes ilyen aljas dolgokra.
Ha lenne Aux In, akkor ez tényleg szuper megoldás lenne. -
válasz
DonDragonka #5723 üzenetére
Itt jó áron van a HDMI kábel.
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #5738 üzenetére
Az ilyen utangyartottak viszont kicsit zsakbamacskak, hallottam sztorikat h valakinel epp mukodtek, valakinel epp nem, asszem a tv-tol/kabeltol is fugghet...
-
válasz
Több,mint 7 ezer ft? Nincs ennél olcsóbb? Ennyiért meglehet a MM-ban is van,nem? Hangot kirak TV-re vagy fülessel hallgatod az N7-ről?
-
szuladam
aktív tag
válasz
És a hangot is átviszi a tvre?
-
válasz
DonDragonka #5527 üzenetére
Ugyanaz mint a Lolli, kb.
Nem laggol nem akad, frissitsetek nyugodtan
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #5504 üzenetére
Sztem pontatlan ahhoz az aksiszint jelzes h ebbol messzemeno kovetkezteteseket lehessen levonni, egyaltalan nem biztos h ugyanilyen tempoban fog tovabb merulni (a kijelzes szerint). Ha mondjuk azt nezne az ember h tenylegesen mennyi ido alatt merul teljesen le, valamivel mar tobb ertelme lenne, de az meg megvan nehany het legalabb barmelyik gyari rom-on, bekapcsolt wifivel is (ha csak keszenletben van).
-
Mezcal
addikt
válasz
DonDragonka #5504 üzenetére
Játszottál, neteztél, vagy csak alapjáraton ment?
-
Mezcal
addikt
válasz
DonDragonka #5494 üzenetére
Elhiszem, de nekem a gyári rendszer kell. A 6-os elég jónak ígérkezik.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5407 üzenetére
Igen? Nekem még a 7.0.1-es van. kb 2 hónapja használom a DokDo-t nagy megelégedéssel, jöttek mindig a frissitések, de kb. 3 hete nem kaptam értesítést. Úgyhogy valami elállítódott. Mindjárt frissítem kézzel. Furcsálltam is a nagy csendet.
-
teo77
őstag
válasz
DonDragonka #5407 üzenetére
Rendben, köszönöm! A Dokdo frissíthető adatok törlődése nélkül?
-
teo77
őstag
válasz
DonDragonka #5307 üzenetére
Ok, kösz szépen!
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5233 üzenetére
Köszi!
Azt hiszem akkor én is maradok a saját kernele mellett. Az aksiidő nekem is fontos. Legfeljebb csinálok majd egy néhány napos próbát a glitch+dokdo variációval is később, de addig ezt nyüstölöm, figyelem az aksiidőket. Lényeg a lényeg, hogy valóban nagyon igéretes ROM ez.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5220 üzenetére
Szia! Én is feltettem tegnap ezt a Dookuu grófot
tényleg bejövős. Pedig sok főzött ROM-ot próbáltam már (CM stb. ) de mindig az lett a vége, hogy visszatértem a stockhoz. Valami miatt mindig nem voltam igazán elégedett. De ez eddig nagyon bejovős, jó lehet témázgatni, sok beállítási lehetőség. Annyi kérdésem volna, hogy a kernele milyen? Az előző glitchem gyorsabbnak tűnt. Ugyanis eddig a stockhoz a glitch kernelt használtam, az érezhetően gyorsabb, mint a gyári. Érdemes mellé más kernelt tenni vagy a Dokdo így van jól összeoptimalizálva?
-
El Gringo
senior tag
válasz
DonDragonka #5228 üzenetére
rootolva van, de csak a frissítéseket lehet leszedni.
-
Angel2014
addikt
válasz
DonDragonka #5222 üzenetére
-
Angel2014
addikt
válasz
DonDragonka #5220 üzenetére
Sziasztok! Itt nézlek távolból benneteket és megkérdezhetem miért romolgattok? Mi bajotok a gyári lollipoppal?
-
noorbertt
őstag
válasz
DonDragonka #5216 üzenetére
Mi ez a DokDo pontosan? Miket tud és mennyire stabil?
-
eax1650
aktív tag
válasz
DonDragonka #5216 üzenetére
Ez tényleg nagyon izgalmas! Egy csomó, számomra felesleges kacat eltűnt!
-
eax1650
aktív tag
válasz
DonDragonka #5214 üzenetére
Nem programoztam semmit! Néhány dolog frissült! Most 511 van rajta, ROOT és recovery.
Azt a csudálatosan frankó DokDo-t hogyan izéjjam ide? -
eax1650
aktív tag
válasz
DonDragonka #5210 üzenetére
A robot nekem egyszer vagy kétszer jelentkezett és csak vártam, nem tudtam mostanáig, mit kell csinálni!
Sokáig vártam, majd újra indítottam a bekapcsoló gombbal! Na, itt akkor kilőttem a lehetőséget! De a másik az, hogy nem jelentkezett minden próbálkozás végén! Bennem is felébredt már ennyi sikertelenség után a gondolat, de a papírjai szerint is 32 GB-s. Játék nincs! Munkára használom! Teljesen hiba nélkül ment.
Természetesen megpróbálom újra a menetet! -
eax1650
aktív tag
válasz
DonDragonka #5207 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
eax1650
aktív tag
válasz
DonDragonka #5202 üzenetére
Köszönöm Szuzunyím (koreai = Mester) a részletes tájékoztatást!
Tényleg úgy volt! 442-vel kaptam és hagytam az OTA-val 444-re frissíteni. A 444 nekem bevált, mit a Canesten+. Aztán a fenti módon történt ez a minap is. 511-ről úgy mentem vissza NRT-vel, hogy Full Wipe nem volt, az má biztos! Én csak itt a leálló sávban poroszkálok, így nem találkoztam a jó FullWipe-vel sem! Hogyan érhetem el? Nem vagyok jártas! Ha van még kreditem, úgy Tompika szinten kénék egy újratervezést!
Köszönöm szépen a türelmed! -
noorbertt
őstag
válasz
DonDragonka #5204 üzenetére
Az idő más kérdés
-
noorbertt
őstag
válasz
DonDragonka #5202 üzenetére
Érdekes, én végig frissítettem nulláról és semmi baja. Nyomtam egy resetet azt annyi
-
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #5179 üzenetére
Annál jobb, de én a 4.4-re mondom, h sztem azzal max egyforma.
-
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #5115 üzenetére
Erre gondoltam, nem is tudtam, hogy alapból a rendszerben van. Köszi ^^
-
netkoo
senior tag
válasz
DonDragonka #5106 üzenetére
Szia
Egyszer lelejtettem köre de csak szeléről pattant leegy kis darab.
A zajt mostanában tapasztaltam illetve a töltési hiba se régi.
Ma vettem észre a kijelző se forog pl mikor netezek.
Hang itt a videó az elején hallani a szerintem a zugást?
üdv netkoo -
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #5107 üzenetére
Nekem is kb 2% ment le az éjszaka és egy százalék alatt volt a merítése óránként. Eddig meg vagyok elégedve, csupán két dolog hiányzik számomra a cucból. Az egyik, hogy a kilépés gomb hosszú lenyomását lehessen állítani (killapp, ezt most megoldottam a középső gombnál kijövő plusz gombokkal). A másik és nagyobb fájdalmam a dupla érintésre való ébresztés, még alternatívát nem találtam.
-
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka #5105 üzenetére
Itt egy kép is az éjszakai fogyasztásról... Pirossal jelöltem az időszakot amiről beszéltem...
Ami érdekes még a képen az a visszatöltési effektus, amit nem tudok mire vélni, mert töltőn nem volt...
De lehet, hogy ez csak azért van mert nem volt még egy teljes töltés-merülés-töltés ciklus ezen a ROM-on... -
Tyca
senior tag
válasz
DonDragonka #5100 üzenetére
Bocs, összekevertem a topikokat, meg a kütyüimet... S3-ra van a 6.2.1
-
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #5098 üzenetére
Aku mennyire szereti ?
Off módba jó lenne ha az 1%/órát legalább hozná vagy még lejjebb
Amúgy köszi az ajánlást,simán jöhetnek ilyenek.
Most a Optipop+Glitch van de eléggé crashel a cucc, van hogy böngészek és meghal az egész és visszaküld záróképernyőre :\ Nem nagyon stabil de lehet nálam a hiba
-
netkoo
senior tag
válasz
DonDragonka #5097 üzenetére
Igen Nexus 7 2013 a november vègi.
Oke nincs bene ventilátor èn nem vagyok szaki.
Probáltam videot kèszíteni de nem hallatszik😞
A kamera alatt lèvő rèsznèl hallani! -
Tyca
senior tag
válasz
DonDragonka #5098 üzenetére
xposed framework felmegy rá?
fórumban azt írja, 6.2.4 a legújabb verzió, a letöltéseknél viszont csak 6.2.1-van. Vagy benézek valamit?
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5085 üzenetére
Megvolt! De még így is láthatatlan volt a cucc. Végül az segített, hogy visszaállítottam egy 2 héttel ezelőtti windows állapotot. Franc se tudja mitől kergült meg, de nem optitól, csak nem derült ki hamarabb, mert az utóbbi napokban nem volt usb-vel feldugva tablet. Volt valamelyik nap egy kékhalálom is...szóval a windowsban kuszálódott össze valami. Viszont ment vissza a stock egyelőre, de a legújabb glitch kernelt tettem alá. Szerintem nagyon jó hasít vele, majd csinálok egy antutu tesztet is.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5083 üzenetére
Köszi, amúgy úgy néz ki a windowsomban állt fejre valami, mert időközben visszaállítottam TWRP-vel a próba előtti állapotot, (volt full mentés) és úgy sem látja a tabletet.
De a NRT-vel tudok bármit csinálni.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5081 üzenetére
Ezt is próbáltam, a NRT látja és kilistázza a készüléket, de a Számitógépnél továbbra sem jelenik meg a Nexus 7 (csak a vezérlőpult-->hardver és hang menüpont alatt van ott a Nexus7), de így nem sokat ér, ha nem tudok tallózni a SD kártyán.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #5079 üzenetére
A glitch kernelt én is használtam a stockhoz, most megpróbáltam a optipop-ot is, de nem látja PC a tabletet. Hiába teszem fel Android toolkittel az adb drivert, nem látja. Pedig stockkal simán ment. szóval eddig nem begyere.
-
roland091
senior tag
válasz
DonDragonka #5012 üzenetére
köszönöm az ötleteket igazából csak azért gondoltam h hátha nem melegszik majd annyira végülis a procinak nem 1080p-t kell meghajtania hanem csak 720p-t
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
DonDragonka #5011 üzenetére
egen, miért is csinálnám a legegyszerűbben...
Advanced Utilities menüt futtatva próbáltam, illetve úgy is csináltam meg végül. A legkézenfekvőbb megoldást meg nemes egyszerűséggel el is felejtettem... -
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #4727 üzenetére
Jah igen? Köszi, ezt jó tudni! Csak azért hittem azt, h készülékhez van kötve, mert pl a Wayteq is árul asszem plusz 5k-ért Sygiccel készülékeket. Akcióban vettem meg a full EU-t még nyáron, persze utána még olcsóbb lett :-)
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #4669 üzenetére
Ok, én is kiváncsi vagyok. Viszont ezzel a kernellel plusz feltettem az 5.0.2-őt, tényleg hasít a tablet, mint az állat.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #4667 üzenetére
Hát sajna ezzel a kernellel se jó.Ua. mint korábban. A mount manager felmountolja, zöld pipa, látom a könyvtárnevet, de amint belemegyek üres.
Egyszerűen nem tudom mi az oka.
Talán a Lollipop. Sajnos anno kitkaton még nem próbáltam módosított kernelt meg mount managert. A CIFS managert is próbáltam, detto ugyanez a jelenség.
-
Brett001
aktív tag
válasz
DonDragonka #4641 üzenetére
No ezt a kernelt én is kipróbálom!
Mert az ElementalX-el és stock 5.0.0-val a CIFS windows folder mountolás sajna nem nagyon működött.
Pedig több mount manager progit is próbáltam. Felmountolni ugyan felmountolta az illető vindózos foldert, csak épp a tartalmát üresnek mutatta.
Hátha ezzel sikerül. -
wardemi
senior tag
válasz
DonDragonka #4641 üzenetére
Eddig stockot meg ElementalX-et használtam. Nem volt rá panasz de majd lehet kipróbálom azt, amit te ajánlottál
danke
-
Samee
tag
válasz
DonDragonka #4367 üzenetére
Ma fogom megrendelni, de még nem tudom melyiket mert elég sok versenyző van :-)
Más: jelenleg lollipop van a tableten, teljesen gyári még a cucc. Hogyan tudok visszamenni kit kat CM-re és utána feltenni Timur kernelét? Hja és még rootolnom is kell, h menjen az OTG kábel + töltés.
Próbálok utánaolvasni a gugliban de egyenlőre magas a dolog :-D
-
Samee
tag
válasz
DonDragonka #4362 üzenetére
Hja semmi gond nincs a trollkodással...
Valójában autóba lesz beépítve és próbálom helyettesíteni a gyári rádiót.
Úgy tűnik meg lehet oldani, úgyhogy rendelem hozzá a dongle-t
(karácsonyra ide is ér talán)
-
architect26
aktív tag
válasz
DonDragonka #4168 üzenetére
...nem értem miért nem képesek egyszerre kiadni a wifisekkel együtt, mi olyan nehéz az lte kódjában, ami miatt később kapjuk meg a factory image-eket...4.4.4. LTE-re is mostanság jött (ez alatt azt értem, hogy pics@ későn jött ki)
-
ATM_automata
őstag
válasz
DonDragonka #4168 üzenetére
Hát arra én is...
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #4146 üzenetére
Nalam a legelso l preview fent van kb az elso naptol es soha hasonlo tunetet nem produkalt, ami azt illeti, jelentosen jobban birja az aksi, mint elotte barmikor. Folyamatosan bekapcsolva hagyva a wifi-t es mellette hasznalva is rendesen birni szokott jopar napot.
Egyebkent tenyleg valami hasonlo bugrol szolnak a hirek, hogy az allhat a csuszas hattereben, de nem tudom az n7-et ez egyaltalan erinti-e, vagy csak az n5-ot. [link] -
FeRkE
őstag
válasz
DonDragonka #4146 üzenetére
De ez mar javítva lett múlt héten a hírek szerint.
-
pepepapadk21
csendes tag
válasz
DonDragonka #4094 üzenetére
Igen, köszönöm a figyelmeztetést. Már a megjelenését követően megírták itt a fórumon többek közt nekem is, hogy nincs benne gsm modul, dialer.apk is hiányzik. Ezután vettem a Nexus 5-öt telefonálásra.
-
kovacs65
őstag
válasz
DonDragonka #4081 üzenetére
A Dolphin és az Opera a legjobbak.
A Dolphinnal nekem az a gondom, hogy a jelszavakat -a beállítások ellenére sem- nem jegyzi meg. -
teo77
őstag
válasz
DonDragonka #4050 üzenetére
Igen, tudom!
Wardemi: Köszönöm
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3992 üzenetére
Hat igy L elott max 1 honappal, mar edesmindegy
-
aizen92
addikt
válasz
DonDragonka #3992 üzenetére
Épp időben!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
DonDragonka #3964 üzenetére
Telefonálni nem akarok ezzel, kérdés az LTE-t ki tudom-e használni?
Igazából nagyobb 9-10"-os készülék kellene (még a 3G/LTE se nagyon létkérdés),
de ár/érték arányban ennél jobbat nem igen találok, bárhogy kattintgatok...
:-( -
Mond
senior tag
válasz
DonDragonka #3959 üzenetére
Köszi, de ennél többet és egyedi gombokat szeretnék.
Egyedire a meghívást értem! -
KillArmy
tag
válasz
DonDragonka #3945 üzenetére
Bocsi, nem olvastam vissza
.
Mindenesetre köszi, akkor gondolom nemnagyon van más alternatíva. -
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #3932 üzenetére
Szia,
Linkelnéd megint légyszi magát a kábelt? Köszi.
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3880 üzenetére
Mindenre lehet szarul megirt programot csinalni
-
Ampampam
csendes tag
válasz
DonDragonka #3865 üzenetére
Sikerült! Nagyon köszönöm!
-
Ampampam
csendes tag
válasz
DonDragonka #3865 üzenetére
Nagyon nagy király vagy! Hogy ez nekem mièrt nem jutott eszembe?! Holnap reggel ki is próbálom! Ma már lusta vagyok felöltözni meg kimászni azèrt a lakásból. Holnap írom is, hogy mi lett az eredmèny. Közben ha valakinek mèg van valamilyen hasonlóan jó ötlete, azt is örömmel várom!
-
Mond
senior tag
válasz
DonDragonka #3852 üzenetére
És ezt hogy kell használni, azon kívül, hogy feltelepítem?
-
Mond
senior tag
válasz
DonDragonka #3848 üzenetére
Nincs is kipipálva!
Más ötlet nincsen? -
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3844 üzenetére
Abban full mas modem van gondolom, igy full mas driverek kellenek hozza...
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3838 üzenetére
A 4.4.4 egy viszonylag apro kis javitas a 4.4.3-hoz kepest (ami viszont jelentosebb volt), szoval ne erezd magad sokkal kevesebbnek tole h nincs meg
Amugy tenyleg fura h nem adtak ki ennyi ideig hozza, ezeknek a kulon LTE-s modelleknek mar nem az elso alkalom, hogy a frissitesei korul ilyenek vannak, szerintem valszeg pont az LTE chipekhez tartozo driverek koruli macera miatt...
Speeedfire: a youtube egyelore nem zene platform (bar pont mostanaban beindulni latszik akent is), zenehallgatasra talalsz joval jobb appokat.
-
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #3840 üzenetére
Az hátlap, mintha nem illeszkedne jól, ha fogom v finoman nyomkodom.
-
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #3838 üzenetére
Nekem a töltő felőli része konstans recseg egy kissé, pedig sosem ejtettem el v nyomorgattam meg...de ezért nem fogom szervizbe vinni az tuti.
-
Magnat
veterán
válasz
DonDragonka #3835 üzenetére
Az LG G2-n is... gyári 4.4.2-n.
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3831 üzenetére
Ez igy tenyleg furan hangzik, erdekes, nem hiszem h igy kene mukodnie... Most elegge be van lakva az L nalam, szoval perpill nem akarom ujrarakni emiatt h kiprobaljam. De az biztos, hogy sok mas telon is megy kulonbozo szoftverekkel.
-
PistiSan
addikt
válasz
DonDragonka #3816 üzenetére
Soha nem figyeltem még milyen felbontásban megy a youtoube a tabom, kellemes a szemnek, tű éles kép, a többi nem érdekel.
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3810 üzenetére
Nalam ha jol termlik alapbol megy az 1080p youtube-on, semmit nem kellett hozza atirni
-
assemble
addikt
válasz
DonDragonka #3798 üzenetére
Ha kabellel kotod kb (slimport), akkor szerintem gyakorlatilag nulla a lag, jatekra is teljesen jo. Miracast-tal viszonylag nagyobb lag van, az kicsit is gyorsabb jatekra mar nem jo. Viszont chromecast-nak megint viszonylag kicsi a lagja, persze nagyobb mint kabelen, de a legtobb jatekra teljesen jo.
GPS-hez pedig: Az A-GPS neveben az A betu nem art tudni mit jelent
Assisted GPS, aminek pontosan az a lenyege, hogy gyorsabban talaljon jelet a cucc, es ezt pontosan a halozat segitsegevel tudja megtenni, amit nem tud hasznalni, ha airplane mode-ban van
A tobbi cucc (telefon) amivel teszteltel is nyilvan halozaton voltal, ezert tudtak gyorsan lockolni - ahogy az n7 is tud.
Egyebkent en nem surun szoktam airplane mode-ba rakni a cuccot, ha nem raksz fel feleslegesen aksizabalo programokat ra, akkor nagyjabol felesleges. Max a wifi keszenlete fogyaszt valamit normal esetben, de azt is ki lehet kapcsolni kulon, es annak a fogyasztasa is viszonylag elhanyagolhato, ahhoz kepest amikor tenylegesen hasznalod a tabletet.
-
FeRkE
őstag
válasz
DonDragonka #3799 üzenetére
A GPS-t felesleges ki-be kapcsolgatni, mert nem fogyaszt, ha nem olyan app fut, ami használná. Vagy lehet félreértettelek...
-
JSaN
addikt
válasz
DonDragonka #3785 üzenetére
Nekem olyan 20-30 sec a pozicionalasa a gps-nek, de sose mertem pontossan. Lenyeg sose ereztem lassunak, mert elinditom a navigaciot es mire elindulok mar reg fixen mutatja, mert en kozbe bekotom magam pepecselek egy pillanatnyit igy sose ereztem hogy lassan alna fel. Nekem pont jo, es a lenyeg hogy utana stabilan marad orak hosszat, van mikor egyhuzamba 6-7 orat levezetek es akkor is stabil pontos marad mindig.
Ez az elso tabom es mar lassan 1 eves, maximalisan elegedett vagyok vele, meg most se nagyon talalnak jobbat nala. -
wdx
őstag
válasz
DonDragonka #3785 üzenetére
Mmmm.. 30-40mperc neked sok?
Hova futunk?
Mi volt az érzése annak az embernek, akinek fél óra után is még kereste a telefonja a gps jelet szabad ég alatt?
Vagy annak, aki szekérrel indult útnak többnapi járóföldnek? És lóháton?
Illetve gyalog? Amikor még azt se tudták, hogy kerek a föld?
Kicsit gondolkozzunk már egy kicsit.
Hova a pi...ba siet itt mindenki?
Azon is besza... mikor rinyálnak az s3 topikba, hogy lassú a telefon. Mihez képest? Vegyen egy galaxy y-t, vagy egy mitac mio-t windows mobile 5-el pl... ja, mert 2 mp-et várni kell valamire... aztaaa.... és mikor pc-n 2 percet tölt egy játék? Az lényegtelen, de telefonon ne töltsön 2mp-et.
Hahó, én 21 évet vártam az első telefonomra. Ahhoz képest 2mp... Vagy 5 perc...a jóra megéri várni. Aki nem tud, az csak 1 felé siet... -
Mond
senior tag
válasz
DonDragonka #3788 üzenetére
Pedig MHL adapter van a dobozon feltüntetve:
m.youtube.com/watch?v=3P_GHu1Mepc -
eax1650
aktív tag
válasz
DonDragonka #3773 üzenetére
Én ezt használom:[link]
A tabot a kocsiban főleg GPS-nek használom.
Nagy korong - nagyon stabil! Az állítható tartómodul a konzolról lepattintható, levehető. Így az üvegen maradt részre jó a telótartóm ezen része, meg az xTAB 50-es gyári tartója is rátehető. A dobozban autós töltő, USB kábelek. A kábelek csak töltésre használhatók! -
kovacs65
őstag
válasz
DonDragonka #3773 üzenetére
Kábelben a pcx elég jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest