- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Brett001
aktív tag
válasz
Polllen #5698 üzenetére
No az OTG csere is megvolt. Hát így se lett jó. Mondjuk nem volt kidobott pénz, mert az előző OTG egy pár száz forintos "bolhapiaci"
"csak hogy legyen egy ilyen is" vásárlás volt. Most vettem egy igényesebb HAMA aranyozott OTG-t, szóval frankó.
De a hiba mizéria most már X-akták egyik epizódjába illik.
HibyMusic-kal ugye szól. Hallgatom flac-al szól szépen, ugrálok a flac számok között nincs gond. Átváltok egy mp3-ra (44,1 khz 16 bit ) elhallgat, recseg a DAC. Újaraindit kezdem ezzel az mp3-mal nem jó, utána átugrok egy flacra már az se szól, a DAC kijelzőjén össze-vissza villog a LOCK felirat, lefagy a HibyMusic. Újabb próba, flaccal inditok, szól. Most egy másik mp3 fájlt választok és szól. Megint egy másik mp3, szól. Utána egy harmadik (másik lemezanyag) nem szól, recseg. Tehát bizonyos mp3-ak, ogg-ok megfektetik az egész rendszert, ha OTG-n keresztüla DAC be van dugva. Amúgy saját magában, a saját fülhallgató kimentelén mindegyik jó. Pedig a mintavétel, bit megegyezik mindnél. Egyszerűen nem értem.
A spotify is ogg, azért nem akar szólni. Talán a codec lehet az oka. Majd megnézem, hogy azok az mp3-ak, amik mennek mivel lettek kódolva. Most már nem is bosszant, hanem inkább ledöbbent, izgat, hogy franc lehet ez. Csak valami a Nexus hardverében nem frankó, mert hiába cserélgetem a ROMokat egyikkel se jó. Még az Elemental X kernelt is feltettem, azzal se jó.
-
Brett001
aktív tag
válasz
Polllen #5696 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segítséget és hogy kipróbáltad!
Megcsináltam pont így, de sajna nem megy a dolog.
Most már erősen élek a gyanúperrel, hogy valami hardveres gubanc van a Nexussal. Lett próbálva DokDo 7.2-vel, most a Stock 6.0 van fent csak nem akarja tudni az igazságot. Gyanúmat erősíti, hogy bár a HibyMusic-kal szól, de közben kiderült, hogy az sem tökéletes. Időnként elhallgat, volt olyan hogy két szám közötti váltásnál elhallgatott csak recsegés jött a fejhallgatóból, és csak a tablet újra indításával lett jó. Ezt többször eljátszotta már. A DAC biztos jó, mert PC-vel kipróbálva tökéletes, minden mintavételen, biten próbálgattam Foobarral, szól csodásan, megy mint a kisangyal.
-
válasz
Polllen #5657 üzenetére
Én is ugyanezekre, én sem rootoltam. Minek Az S6-om rootolt azt jobban sok mindenre használom.
Sztm elég csúcs volt ez akkor a procit talán kivéve. Ilyen kijelző felbontással akkor még kevesen dicsekedtettek az apple kivételével. (NFC,integrált vezeték nélküli töltés,stb) Én is azért vettem anno. -
Magnat
veterán
válasz
Polllen #5498 üzenetére
Én stock gyári rendszert használok és a frissítésekkor soha nem csináltam factory resetet. 4.3 és 4.4 alatt tökéletes volt, a LP verzióknál volt olyan, amikor merült mint a Titanic, aztán egy frissítés javította, de közben az akku használódott értelemszerűen. Nemrég lecseréltem egy refurb 32 gigásra (többek között az akku miatt), amin ugye teljesen gyári állapotról indultam. Most úgy tűnik, a készenléti üzemidő elég jó -DonDragonka hsz-e meg is ihletett, h megnézzem pontosan, ma reggel 7 órakor húztam le a töltőről, este ha hazaérek, kiderül h mennyit bír - de valahogy most is úgy érzem, h sebességben és főleg multitaskingban most sem éri el a KK szintjét.
-
-
-
-
zumics
tag
válasz
Polllen #5069 üzenetére
Ezt írták vissza...
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését!
Sajnos a tabletkészülékekre nincs pixelgarancia, így ez alap esetben nem számít garanciális problémának. A pixelhibára az iso szabvány szerint van garancia. Ennek részleteiről kérjük érdeklődjön a gyártónál vagy annak márkaszervizénél.
Magyarán kapjam be...
-
zumics
tag
válasz
Polllen #5067 üzenetére
Megírtam az ügyfélszolgálatnak, hogy ez a helyzet, tájékoztassanak a lehetőségeimről.
Kedd előtt semmiképp nem tudom visszavinni, de még az is belefér a vásárlástól számított 8 napba, de még a 3-ba is, mert vasárnap és hétfő nincsenek nyitva.Kíváncsi vagyok mit válaszolnak...
-
Narxis
nagyúr
válasz
Polllen #4981 üzenetére
Ja ezt találtam én is miután keresgéltem egy kicsit de azt írta itt egy user, hogy
"almost impossible to solder. the original part is virtually impossible to remove without damage to underlying electrical component.I suggest replacing the whole unit part (usb and audio jack) which is a simple fix with no soldering or risk of damage to the nexus. this is also available on amazon for £12-16."
Szóval necces.
-
Polllen
félisten
válasz
Polllen #4924 üzenetére
A teszt elmarad, mert 50%-ról nulláról merült ez a vackor. Már vagy harmadjára játsza el, hogy egyszer csak megkergül és meredeken lemerül egy fél nap alatt. A gyári monitorozó progi, meg a gsam battery monitor is azt mutatja, hog a wifi...
De mi a picsnek eszik a wifi annyit néha?
-
Brett001
aktív tag
válasz
Polllen #4911 üzenetére
Hááát nem is tudom...tényleg mintha fürgébb lenne, de már nem emlékszem a tempóra, mert simán az 5.0.2-őt nem sokáig használtam, mert utána feltettem a Glitch kernelt, amivel tényleg megtáltosodott.
Viszont a Glitch egyelőre csak 5.0.x-hez jó, megvárom mig elkészül 5.1x-re is.
-
assemble
addikt
válasz
Polllen #4884 üzenetére
Szerintem nem erdemes, de semmibol nem all kiprobalnod.
A 2012es n7-nek eleg durva hardveres gyengesegei vannak, jelly bean-es is tusott laggolni mint a fene ha olyan kedve volt, 5.1el amugy ugy hallottam egesz vallalhato sebessege lett annak is.
Hamarosan jon az 5.1/5.1.1 erre is remelhetoleg..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN IPAD AIR 13" M3 WIFI 256GB KÉK
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged