Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
edgelaszlo #5015 üzenetére
Sebaj, legalább megtapasztaltad, hogy az a része hogyan működik a proginak...
-
DonDragonka
őstag
válasz
edgelaszlo #5007 üzenetére
Ezt most nem értem. NRT mindent leszed amikor azt mondod neki, hogy "Flash Stock + Unroot", és ha arra ráböksz akkor a következő választó ablakban meg lehet neki mondani, hogy töltse le és csomagolja ki a kiválasztott ROM-ot...
De lehet, hogy csak nem olvastam vissza eléggé, akkor sorry!!!! -
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #5004 üzenetére
Jo a link, ott van minden hivatalos nexus image.
Lehet h az NRT nem tamogatja. Hasznalhatod helyette a flash-all script file-t, en azzal szoktam, az mindig mukodik. -
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #4643 üzenetére
Sztem inkabb a full gyari 5.0.2-t rakd fel (egyenesen google-tol), es utana root-old ha akarod. Abban tuti nincs ilyen bug.
szerk: amugy nem csak immersive mod volt bekapcsolva? ha a kepernyo tetejerol lehuzol egyet (vagy aljarol fel), nem jelennek meg a gombok?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
edgelaszlo #4648 üzenetére
Kikapcs, bootloader, onnan felraksz egy recoveryt, ha esetleg letörlődött volna, majd fel egy másik romot.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
edgelaszlo #4646 üzenetére
Recoveryből kétszer újraraktam, de semmi változás, szóval ment vissza az 5.0.1 backup.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
edgelaszlo #4644 üzenetére
Kikapcs, majd recovery.
Nekem a resurrection 5.0.2-vel volt ez a bajom tegnap, kétszeri újrarakás után is minden simán ment az első boot után, de rebootkor eltűntek a gombok és folyamatosa rendszer ui leállt üzenetek.
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #4606 üzenetére
Uhh, az ugy viszont tenyleg eleg nagy szivas. Megprobalhatod meg toltore dugni egy ideig, es utana hosszan nyomni a bekapcs gombot, hatha kijon meg valami eletjel belole...
lol, az igen, meg jo hogy nem celtablanak volt hasznalva
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #4602 üzenetére
Jesszusom, balszerencsek sorozata, rendesen rajart a lud szegeny tabodra
(vigyazz azert most mar ra, nehogy veletlenul atmenjen rajta meg egy szovjet nehezfegyverzeti T-34 tank)Ha a kijelzo mukodik meg, egy factory image restore-t probalnek meg, ha az utan is rosszalkodik, akkor lehetsz kb biztos benne, hogy tenyleg nem szoftveres a baj.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
edgelaszlo #4602 üzenetére
Én ráültem véletlenül az enyémre, ebay-ről rendeltünk komplett kijelzőt (15e Ft) , fiam rárakta, működik rendesen. Azóta már el is adtam, még nem reklamáltak.
-
FeRkE
őstag
válasz
edgelaszlo #4227 üzenetére
Ez eddig is itt volt.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
edgelaszlo #4226 üzenetére
megtaláltam amit kerestem, storage/emulated/0
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
edgelaszlo #3393 üzenetére
ja, rootolta. Jóccakát!
-
Carvus
senior tag
válasz
edgelaszlo #3390 üzenetére
pedig van: CWM/TWRP-hez itt a zip
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
edgelaszlo #3375 üzenetére
Ja, root bukós
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #3362 üzenetére
Rakd fel image-bol, az a biztos, altalaban ez a tippem.
Vagy adb sideload ha nem akarsz adatvesztest.
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2833 üzenetére
Az MTP nem egyszeru joszag, sztem driver problema lesz pc oldalon. USB hibakereses amugy ha ki van kapcsolva, ugy emlekeim szerint pont hogy kevesbe maceras megcsinalni, ha be van kapcsolva akkor mindenkepp fel kell rakni drivert asszem (ha meg nem raktal fel)
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2587 üzenetére
Alapbol nem ertem mit szerencsetlenkedtel stickmount nelkul.
Tudva levo, hogy az a legjobb megoldas...
Egyebkent 1080p-t is vigan viszi rezzenes nelkul, hardveres gyorsitassal. Meg wifi-n keresztul halozatrol is, mert eleg gyors wifi is van benne.Big-Lacos: nekem soha nem volt ilyen gondom vele. De hogy "csucskeszulek" lenne a 200 dollaros kis tablet... Tudasban es minosegben egyebkent valoban kb az, de arkategoriaban gyakorlatilag koze nincs hozza, a piacra amire elsosorban terveztek (usa), kb egy finomabb vacsora ara a cucc egy kozepes etteremben.
-
Big-Lacos
aktív tag
válasz
Boltban nem rendetlenkedett.
Annyira nem is lenne gaz, de van olyan, hogy napokig nem csinalja, aztan egyszercsak keptelen unlockolni a kijelzot, es 3x, 4x, 5x ki kell kapcsolni, es vissza. -
Ereshkigal
őstag
válasz
Örülök, hogy csak sikerült.
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2584 üzenetére
Stickmount-tal csinald sztem, az a legjobb megoldas.
Ahova a stickmount berakja, amit ki is is asszem mountolasnal, egyebkent a leirasaban is benne van:
"Mass storage devices are mounted to "/sdcard/usbStorage/xxxx/"." -
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2577 üzenetére
Milyen filekezelobol probalod megnyitni? Probaltad ES file explorer-rel? Mert attol is nagyon is fugghet. mx player-nek es bs player-nek a legtobb videoval el kene boldogulnia.
danee941: inkabb factory image visszaallitast csinalj sztem, az a legbiztosabb, legtisztabb.
-
Ereshkigal
őstag
válasz
edgelaszlo #2577 üzenetére
Én a felirat miatt váltottam mx-ről bsplayerre. Előbbi úgy tűnik, hogy nem tudja streamelni a videót és a feliratot is egyszerre usb-ről. VLC-n nem tudom, menni fog-e.
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2575 üzenetére
FAT32 filerendszeru a pendrive? Ha pl NTFS, akkor valami kulon cucc kell stickmount-hoz (benne van a play-es leirasaban), jogi szarsagok miatt amirol asszem a microsoft tehet.
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2573 üzenetére
Elso korben en a stickmount-ot javaslom, az a legjobb es legbiztosabb megoldas kulso tarhelyek kezelesere.
Tovabba tobb file managerrel (es file explorer, tc), es tobb video lejatszoval (mx player, bs player, dice player) is probalkoznek.Amugy ha latod, hogy mi van a kartyan, csak a filmet nem tudod megnyitni, akkor szerintem kizart h barmi hardveres gond lenne (h nem adna eleg aramot, stb), valami szoftveres gond lesz csak ott. Hasznalj stickmountot es probald meg tobb szoftverrel amiket fent irtam, sztem mindennek mennie kene.
-
coreska
aktív tag
válasz
edgelaszlo #2513 üzenetére
Szerintem csak OTG kábellel nem minden eszköz működik. Tápos USB hubbal viszont azok is működnek, amik addig nem. Ebből az következik, hogy az eszközök áramellátásánál kell keresni az okot.
Azt tudja valaki, hogy eszközleválasztás van androidon, vagy csak egyszerűen eltávolítandó pl. pendrive?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
edgelaszlo #2513 üzenetére
A Wireless töltéssel ezt próbálná a Google is terjeszteni, úgymond a jövő töltési módja, kábelek nélkül. Ellenben a tabletből kilógó pendrive szerintem nagyon nem a jövő.
De kinek mi az igénye. Nekem bőven jó így, neked,meg másoknak sajnos kevésbé.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
edgelaszlo #2498 üzenetére
Úgy érzem, hogy nem látjátok át teljesen a Google célját a Nexus készülékekkel. Nem egy full-extrás tabletet akartak csinálni, hanem egy hardverben jót, de kedvező áron. Ez össze is jött. És bizony a kedvező árba beletartozik az, hogy egyes funkciók kimaradnak, amelyek egy jóval drágább modellben helyet kapnak egyébként (IR, OTG, microSD, stb).
Tehát azért, mert te különböző dolgokkal akarod használni a tabletet és az nem támogatja teljeskörűen, azért még nem a Google a szar. Én szeptember óta megelégedéssel használom gyári állapotában és sosem volt még problémám vele. -
Zirowe
nagyúr
válasz
Ideje lenne megtanulni: linux p és fat /fat32 partició alapból, ntfs csak roottal m$ hülyesége miatt.
-
Hipnotic
tag
válasz
Nekem 4.4 től kiváló az OTG kezelés magyar nyelven 16 GB-os TDK pendrive-ot használok, de szerintem az nem lényeg, három más gyártótól is próbáltam és működött. Mondjuk 16 Gb-tól egyik sem volt nagyobb... NMI 7.1.1 verzio + root használom....Régen root nélkül 4.3 nál csak a Total Commander pluginjével működött semmiféle beállítás nem kellett + MX Player vagy BS Player a videókhoz.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
és nem utolsó sorban a root óta volt öt FC-m és egy spontán fagyás + reboot....francba az egésszel....jobb volt gyáriként. esetleg még azt elárulhatná vki akinek működik, milyen pendrive-ot használ, veszek egy olyat hátha.....
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
edgelaszlo #2400 üzenetére
Na azóta használgatom mióta beírtam ide.
Szerintem nincs vele baj, párszor dupla bevitelt sikerült előadnia, ennyi.
Viszont ez még 4.3, 4.4 re már visít hogy frissítsem, félek tőle, mert valaki azt írta azóta hülyült meg neki mióta befrissítette. Most frissítsek vagy ne? -
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
edgelaszlo #2397 üzenetére
Az igen kemény. Ilyet még a kínai gagyi tabletek is csak évek után produkálnak..
Én is most hoztam el az enyimét. Lemerült szerencsétlen teljesen, úgyhogy a bekapcsolásig még én se jutottam el annyit már kiír a kijelző hogy üres az akku.
Odnézz bekapcsol!Na eddig működik jól, rakok rá olyan multi touch ellenőrzőt.
-
zSSeli
tag
válasz
edgelaszlo #2397 üzenetére
ez kemény. nekem is az első kibontott valamiért nem akart bekapcsolni...
-
CHIPman
nagyúr
válasz
edgelaszlo #2211 üzenetére
A memóriára vonatkozik az "utóbbi", tehát egyiket sem lehet.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
edgelaszlo #2211 üzenetére
Nem.
-
assemble
addikt
válasz
edgelaszlo #2193 üzenetére
Magasan a legjobb tablet szerintem a kategoriajaban. Szerintem igazabol jelenleg az egesz piacon is a legjobb tablet, pont.
-
JSaN
addikt
válasz
edgelaszlo #2193 üzenetére
Nyugalom mar nincsenek azok a hibak, es elsosorban a touchra gondolok ami meg esetleg lehet de minimalis ami barmelyik mas tab vagy telonal is van, nekem is szar volt szeptemberben. De 4.4re mar nagyon jo lett es nalam nagyon magasra tette a mercet ugy is hogy elso tab. Kategorian belul mindent ver, a kijelzojet imadom sok filmet nezek rajta. szal Jol valasztottal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Facebook és Messenger
- Ingatlanos topic!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- War Thunder - MMO Combat Game
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest