- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonDragonka
őstag
válasz
noorbertt #5219 üzenetére
Egy egyedi főzésű ROM,
Nagyon szét van optimalizálva.Atom stabil és nagyon jó a készenléti ideje. Minden driver ami kell benne van, de semmi ami nem szükséges. Minden Gapps ami kell benne van de semmi ami nem szükséges. És a beállításokban rengeteg, rengeteg olyan dolog ami az alap 511-ből hiányzik...
Ha jól sejtem akkor valamilyen CM port, de annál sokkal stabilabb.
Jah és hetente frissítik az éppen aktuális dolgokkal.Nekem semmi közöm hozzájuk. Egyszerűen ezt a ROM-ot találtam sok sok ROM próbálgatást követően a legjobbnak. Messze a legjobb szerintem...
Egy próbát megér ha valakinek egy letisztult, stabil rendszerre van szüksége. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
noorbertt #5195 üzenetére
Bluetoothon megosztva nem hiszem, hogy túl sokat merítene, gondolj a fülesekre. Az adatáramlás fogyasztana inkább többet, a folyamatos kommunikáció a toronnyal. Ez kábellel is így lenne. Unoka netezett így egyszer autóban 3 órán keresztül, nem vettem észre, hogy jelentősen merült volna a teló. Csak annyira, mintha azon netezett volna.
A jelelegi tok elég kényelmes. Persze CSAK kézben tartva minden tok zavaró, ágyban fekve viszont jó rátenni a pocakra
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
noorbertt #5192 üzenetére
Nálam volt hasonló, de nagyon kényelmetlennek éreztem. A tabletet kézben kell fogni szerintem, mert csak úgy kényelmes. Asztalra laptop kell. Már tettem ide képet a mostani tokomról, azzal teljesen elégedett vagyok. A legjobb, hogy nem kell kapcsolgatni a tabot, simán csak becsukom, filmet nézni meg ideális ebben a tokban.
-
amtibacsi
aktív tag
válasz
noorbertt #5187 üzenetére
Hogy érted a kábeles netet ? UTP kábellel kötnéd össze a tabletet ? Minden telefonban van már Bluetooth, azon keresztül a legegyszerűbb a mobilnet. Mondjuk a régebbi telók csak GPRS-t tudnak, az meg elég lassú. Vannak stickek is USB-n, de az meg kényelmetlen, mert kilóg a gépből, csatija hamar tönkremegy. Inkább vegyél valami lepusztult okostelót és azon oszd meg a netet wifin. Jobban jársz vele.
-
zSSeli
tag
válasz
noorbertt #661 üzenetére
Hail. Ha totálkár lesz, akkor is 5 ezer ftba kerül a replace, amúgy mindent csinálhatok vele, ingyen javítanak mindent. Bestbyteban vettem és ott is kötöttem. Leesik, beázik, földhözvágom, mindent fedeznek, ezért is mentem bele. Ez az igazi garancia, ennek van értelme úgy vélem. Am durva hangzása van
Am kinek mennyire melegszik a gép? 10 perc torrent és video stream után elég meleg a kamera körül
-
assemble
addikt
válasz
noorbertt #592 üzenetére
Nyilvan nem tamogatna a tab a megoldast ha kart tenne benne. Illetve ha valami brutal nagy magnessel probalkozol az mar lehet h nem tesz jot neki, de sztem erre keves az esely.
Telok sztem se tamogatjak, elozo N7 tamogatta meg, meg N10 is tamogatja asszem, szoval Nexus tabok mind tamogatjak. -
Phoenixy
senior tag
válasz
noorbertt #154 üzenetére
A tavalyi 3G-s Nexus 7-tel se lehetett telefonálni.
XDA-n voltak próbálkozások, de azt hiszem csak SMS és MMS-ig jutottak.#156: Igen az még nem elég...és a phone.apk telepítése után se lehet telefonálni, ez nem ilyen egyszerű sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen autót vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- iPhone topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest